Lékárna U Kristýny Lékárna U Kristýny byla založena v létě roku 2012 Její prodejna sídlí v Uherčicích Lékárna ale také funguje on-line a to na webové stránce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
A obchodní příležitosti pro české firmy v tendrech OSN Kodaň
Advertisements

, , Nabídka investiční spolupráce.
Farmaceutický asistent a jeho role v lékárně-vývoj a současnost,porovnání s EU Vypracovala: PharmDr.Bobková Romana
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Knihovny současnosti 2006, Seč Muzejní knihovny ČR na webových stránkách muzeí Květa Hartmanová Knihovna Uměleckoprůmyslového musea v Praze.
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Věrnostní program.
Moderní učebny Atrium s malým vodním prvkem, Zajímavou výuku s …
NAŠE DOSAVADNÍ ZKUŠENOSTI S PŘEDMĚTEM NOVÉ METODY VZDĚLÁVÁNÍ.
Implementace SAP Business One
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Poradce 2010 Bob Kartous 7. dubna 2010, Brno. Znáte odpověď na dotaz studenta? 1.Co je to TSA? 2.Jaký je rozdíl mezi testem OSP a TSP? 3.Dokážete vyjmenovat.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
VÝROČNÍ KONFERENCE VÝROČNÍ KONFERENCE k projektu prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů ÚVN.
Lékárenství před a po transformaci zdravotnictví RNDr. Božena Macešková, CSc
 Konference zdravotnické prostředky 2009  Celkem 154 dotazníků  Neúplných 17 dotazníků  Připomínky 99 dotazníků zpracovala: Hana Pavlasová.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
International Students Club. ISC VUT Struktura ISC a spolupráce s univerzitou Činnost International Students Club Realizované akce Studentské prezentace.
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Úvod do výuky lékárenství
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
Propagace ve firmách Zlínského kraje
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
Mőbel nábytek Pavla Matoušková. Ceník některého sortimentu Postel se sendvičovou matrací 12999,- Manželská posel s pružinovou matrací 30000,- Obývací.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Výukový Informační Systém Naše stránky:
Tenisová škola na ZŠ Květnového vítězství
Case Study: Jak se nám podařilo zvýšit konverzní poměr o 21 %
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Životní úroveň obyvatel v České republice
Přístupnost v praxi aneb jaký smysl mají testy, provedené handicapovanými uživateli Mgr. Radek Pavlíček, RNDr. Hana Bubeníčková, duben 2007.
Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.
Nabídka pro pracovníky v oboru farmacie
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR K čemu slouží Technologický profil ČR pro inovační firmy? Jsme připraveni na zvládnutí inovačních procesů? Pavel Švejda.
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Bradáčová, Šaková.  Velmi jednoduchá stránka, jejímž účelem není přímá podpora prodeje zboží, ale marketingová komunikace.  Technické problémy: 
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
ABC, s. r. o. nabídka 2015 Josef Novák.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
PROFESIONAL AUDIO RECORDING
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Česká lékárnická komora a IKEM představují
VSTUP NA TRH SOHO TISKÁREN - 1.segment
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podniku
INTERAKTIVNÍ DISPENZAČNÍ SEMINÁŘE: O projektu
Přihlášení.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_M1_05
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
Lékárny Dr. Max a ekonomické výhody pro Vás
ABC, s. r. o. nabídka 2015 Josef Novák.
ABC, s.r.o. Josef Novák 2/24/2019.
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
CENTRALIZACE ÚSTAVNÍ LÉKÁRNY V PODMÍNKÁCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB
Transkript prezentace:

Lékárna U Kristýny Lékárna U Kristýny byla založena v létě roku 2012 Její prodejna sídlí v Uherčicích Lékárna ale také funguje on-line a to na webové stránce Na webových stránkách naleznete veškeré informace o lékárně od otevírací doby,ceníku výrobků, vybavení lékárny až po fotogalerie Z webové stránky můžete nakupovat i za výhodnější ceny s dodávkou až k vašim dveřím

Současnost Léky k nám dováží více firem ze Znojma,Brna,... Prodáváme různé značky léků jako je např.:Zentiva, Doktorbio, FARMAX a jiné.. V lékárně jsou zaměstnaní čtyři lékárníci V této době funguje pouze jedna Lékárna U Kristýny V lékárně se mohou zakoupit také zdravotnické potřeby jako jsou masážní pomůcky, bandáže-ortézy, berle, hole atd.(protetické pomůcky),dětské teploměry,různé vitaminy,veterinární produkty Všechny léky i ostatní pomůcky prodáváme za přijatelnější ceny než v ostatních lékárnách Nabízíme slevové kupony na léčiva v určité hodnotě a každý týden máme na www stránkách slevu na vybraná léčiva až 45%

Budoucnost Podle finančních podmínek bychom chtěli založit další lékárny i ve větších městech Předpokládáme v budoucnu zaměstnat další pracovníky a také zvýšit naši odebírku léků od více farmaceutických firem Vylepšení on-line stránek a větší výběr z produktu farmacie

Děkuji za Vaši pozornost a těšíme se s naším lékárnickým týmem na Vaše objednávky a nákupy v Lékárně U Kristýny!