Tento projekt je financován z ESF prostřednictvím OP LZZ a ze státního rozpočtu ČR. Ú KLIDOVÉ SLUŽBY PROCESIA …umíme to lépe.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace výstupů z odborné stáže ve Zvoleně
Advertisements

Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Dramacentrum jako služba komunitě a veřejnosti Pavel Němeček Konference Olomouc
HANDI JOBS, občanské sdružení
2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Tento materiál vznikl jako součást projektu In-TECH 2, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Název přednášky/cvičení.
2.komunitní plán sociálních a navazujících služeb v Zábřehu na období
Ragbyová Akademie Yvese Perrota Leden 2013 Karel Ševčík, Filip Vacek, Jan Macháček, Antonín Brabec.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Sociální zabezpečení 3. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_52_INOVACE_01/A17 AutorIng. Marie Grygarová Období vytvořeníprosinec.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Strategie mezinárodní konkurenceschopnosti a priority MPO pro programové období kohezní politiky 2014.
Činnost Bílého kruhu bezpečí, o.s. Péče o zvlášť zranitelné oběti trestné činnosti Bc. Irena Sedláčková Projekt „KRUH bezpečí zvlášť zranitelným obětem.
OP LZZ Název prioritní osy: Sociální integrace a rovné příležitosti Název oblasti podpory: Podpora sociální integrace a sociálních služeb Výzva pro předkládání.
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Možnosti monitoringu pracovního trhu v systému práce ÚP ČR: Současný stav a výhledové možnosti Josef Pitner, ÚP JmK Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší.
 Jeho principy začala uplatňovat M. Thatcherová v reakci na zvyšující se tlak veřejnosti na politiky v 70. letech 20. století ve Velké Británii.  Veřejnost.
Rozdělení sektorů Neziskový sektor Může existovat na základě funkčního ziskového sektoru Ziskový sektor Plně zde působí tržní prostředí cíl = zisk.
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
ÚVOD Management a marketing
Aplikace komunitně vedeného místního rozvoje do venkovského prostředí Venkovská konference Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. (20.
Podané ruce sociální družstvo Zubří Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi.
Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_03/A3 AutorIng. Liběna Krchňáková Období vytvořeníZáří 2012.
Dětský domov Jesenské – Projekt Česko-slovenská výměna zkušeností v oblasti práce a sociálních věcí CZ.1.04/5.1.01/ Tento projekt.
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Možnosti spolupráce studentů s TIC s.r.o. Bc. Daniel Vaněk Technologické inovační centrum s.r.o.
JAK SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ MŮŽE PODPOŘIT ROZVOJ REGIONŮ Petra Francová a Karel Rychtář Nová ekonomika, o.p.s. Výbor pro regiony RVNNO, Pardubice
Marketingové prostředí
SOCIÁLNÍ DRUŽSTVO A PODNIK SOCIÁLNÍ DRUŽSTVO A PODNIK Projekt partnerství CIP EQUAL ESF EU SČMVD a partneři.
Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
NEZISKOVÉ ORGANIZACE VYMEZENÍ, VÝZNAM. 2 Občanská společnost občan Soukromý sektor stát VEŘ. PROSTOR Dána institucemi a organizacemi různého charakteru.
Konference ke II. kolu Iniciativy Společenství EQUAL Konference k vyhlášení druhého kola výzvy Iniciativy Společenství EQUAL v ČR Iniciativa Společenství.
MARKETINGOVÝ MIX.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Životní úroveň obyvatel v České republice
KRITÉRIA ČLENĚNÍ PODNIKU
Podpora sociálního začleňování a boj proti chudobě
Neziskové formy podniku -> Ekonomika a neziskový sektor Ekonomika a neziskový sektor
Zkušenosti s fungováním sociálního podniku 3B sociální firma s.r.o.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
FOKUS Vysočina v průběhu 20 let. FOKUS začal poskytovat služby na Vysočině již začátkem devadesátých let jako součást celostátní organizace Fokus – Sdružení.
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Evropský sociální fond v ČR * Městská knihovna, Praha.
Sociální prostředky rehabilitace zdravotně postižených JUDr. Pavel Ptáčník, MPSV.
Seminář k projektu „Podpora transformace Sociálních služeb Pačlavice“
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
KA 05 – Poradenství pro osoby ohrožené recidivou drogové závislosti a osoby blízké Název projektu: Individuální projekt města Chebu na změnu situace sociálně.
Kariéra Předmět:Ekonomická praxe Ročník: 2. nástavbového studia - Podnikání Autor: Ing. Alexandra Herbriková Anotace: Materiál seznamuje žáky se základními.
MIKROEKONOMIKA Ekonomika neziskových organizací. Společenský význam neziskových organizací Nezisková organizace (nonprofit, nověji not-for-profit) = organizace,
Právní subjekty v podnikání
Andrea Doubková, Janus, z. s.
Elektronické bankovnictví
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Sociální podnik s příběhem
Opakování – pracovní list
Citlivostní analýza a optimalizace II Zpracoval: Martin Bílek
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Transkript prezentace:

Tento projekt je financován z ESF prostřednictvím OP LZZ a ze státního rozpočtu ČR. Ú KLIDOVÉ SLUŽBY PROCESIA …umíme to lépe

I.JAK JSME ZAČALI...

I.J AK JSME ZAČALI  2011 Založení PROCESIA o.s. (první pokusy; 1,0 úv. + DPP)  2012 – založení PROCESIA Zlín s.r.o. (projekt OP LZZ)  Leden 2013 – „ostrý start“

II.ZÁKLADNÍ VÝCHODISKA

Sociální podnikání má smysl:  Práce = klíčový socializační prostředek  Partnerský přístup  Nezávislost na „milodarech“

III.SOUČASNÁ SITUACE A POSKYTOVANÉ SLUŽBY

 Jsme sociální podnik  Jsme lidé  Jsme úklidová služba

III.S OUČASNÁ SITUACE A POSKYTOVANÉ SLUŽBY  Čištění koberců a čalounění vysokotlakým extraktorem  Čištění interiérů aut - vozových parků  Pravidelné úklidy společných prostor  Pravidelné úklidy kancelářských prostor  Výškové práce

III.S OUČASNÁ SITUACE A POSKYTOVANÉ SLUŽBY  Firmy (Amenity Wellness Zlín, SPX-CAR GROUP a.s., autorizovaný Volvo dealer, CK Alexandria, TOMÁŠ GOLÁŇ, daňová kancelář s.r.o. a další)  Příspěvkové a státní organizace (Městské divadlo Zlín, FÚ Zlín)  Společné prostory (např. Kolektivní dům)  Neziskový sektor (Občanské sdružení Hvězda, Unie Kompas)  Domácnosti

IV.KAM MÍŘÍME

Ve vztahu k zákazníkům:  Spolehlivost a garance  Kvalita a odbornost  Osobní přístup

IV.K AM MÍŘÍME Ve vztahu k zaměstnancům:  Příležitost  Stabilita  Bezpečí

IV.K AM MÍŘÍME Ve vztahu k veřejnosti:  S dobrou pověstí  V regionu všeobecně známá

V. ZE ŽIVOTA (U NÁS)...

VI. K ONTAKT PROCESIA Zlín s.r.o. Kvítková 3687 Zlín Czech Republic web: uklid.procesia.cz

D ĚKUJI ZA POZORNOST Co Vy a sociální podnikání?