Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dni.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Advertisements

Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/16
Slovní úlohy o n méně/více 0-20
Počasí tabulka v MS Excelu Mgr. Jitka Křičková, Mgr. Jitka Rybenská.
Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat.
školení internetového vyhledávače
Základy informatiky Ing. Roman Danel, Ph.D.
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledavače Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
TS Dodatek ŠVP – ŠD – kritéria přijetí Dodatek č. 4 ke školnímu řádu Sloučení současné 4.A a 4.B Škola v přírodě Výlet – zámek Brandýs nad.
Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
(Tvorba naučné stezky, na které se seznámíte s hlavními druhy našich dřevin)
Informační systém pro správu dokumentů a fotografií
Základní informace o bezpečnosti na internetu +práce se soubory PREVIEW VYUČOVACÍHO PROJEKTU.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/5.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.10 Téma: PowerPoint Číslo.
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Maturitní zkouška z cizího jazyka Anglický a německý jazyk.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Textový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Digitální učební materiál
Projektové dopoledne.  Dnešním tématem bylo naučit se bezpečnému pohybu po internetu.  Nejdříve nás pan učitel seznámil s tímto projektem a pustil zajímavé.
Praha, 23. ledna  Zahájení (Štěpán Blahůšek)  Studijní opory a jejich závazná osnova (Vladimír Kaucký)  Přestávka  Editace interaktivní osnovy.
Masarykovo gymnázium.
1 V1 4. Seminář 2009/ Region a regionální vědy 1 4.
Všechno v mém životě souvisí
Bezpečí na Internetu PROJEKTOVÝ DEN. Průběh Dne  Nejprve jsme se podívali na 30 minutový film o chování na internetu.  Druhou hodinu jsme se rozdělili.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola Chrastava, náměstí 1. máje 228, okres Liberec.
Propojení informačních technologií s přírodopisem
Slovník Nevíte jak pracovat se slovníkem na internetu?Nevadí,přečtět e si můj návod: Návod Jméno:Karolína Průšová Datum: Škola:Nám.Bří.Jandusů.
Textový procesor (MS Word) Ing. Jan Roubíček. Vlastnosti stránky VY_32_INOVACE_10_2_11_AP.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT34.05 Téma: Nabídka příslušenství.
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.01 Anotace: Prezentace obsahuje stručnou definici inzerátu, jeho hlavní znaky a funkci. V závěru je cvičení, na kterém si žáci.
Slovní úlohy (s procenty v zadání řešené pomocí rovnic)
Výukový Informační Systém Naše stránky:
"N OVÁ " MATURITA A I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE New school-leaving exam and ICT Vladimír Očenášek 1.
Anotace Seznámení nebo opakování tvorby času. – 2.část Autor Mgr. Ladislava Cagášková Jazyk Angličtina Očekávaný výstup Žáci zvládnou vyjádřit „anglický“
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Digitální učební materiál
Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.
Ostrava 30. září 2002 ECDL pro učitele Libor Koníček Přírodovědecká fakulta Ostravská univerzita.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
PROJEKTOVÝ DEN GIMP.  o první hodině jsme se seznámili s našim dnešní tématem.  Téma projektového dne bylo,,Virtuální svět nebo realita´´.  Měli jsme.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/7.
European Computer Driving Licence
Školení internetového vyhledávače
Gale Virtual Reference Library PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_158_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Instrukce kinosál Výroba kartiček pro 2.A Výroba vizitek Zakončení prezentací.
Anotace Upevňování tvorby času v anglickém jazyce. Autor Mgr. Ladislava Cagášková Jazyk Angličtina Očekávaný výstup Žáci ovládají tvorbu času. Speciální.
Písemná forma zkoušení z klinické biochemie ÚBAP 3.LF UK Laburda M., Čechák P., Hátle K., Nováková H.
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Využití ICT ve výuce jazyků. CílCíl Cílem školení je seznámit se s možností využití ICT ve výuce anglického jazyka. Důraz je kladen na osvojení a praktické.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro šk. r /18
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
MAPY VY_32_INOVACE_20 Sada 6 ZPRACOVÁNÍ A VYUŽITÍ INFORMACÍ
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
vložení – obrázek – (vyhledat logo) – vložit
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Úvod do matematické analýzy - pokračování 3
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
Daniela Chmelíková, Martina Bryxová, Tomáš Zedník, Veronika Haková
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Transkript prezentace:

Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dni

Úvod  V první hodině jsme se seznámili s projektem a začali jsme pracovat na dokumentu o našem školním výletu. Zpracovali jsme průběh prvního dne výletu a přiložili mapku areálu, kde jsme se nacházeli. Využili jsme internet k vložení mapky

Školní výlet  Následně jsme zpracovali průběh druhého a třetího dne školního výletu. Využili jsme internet k hledání potřebných informací o trase našich cyklistických výletů a k vkládání fotek z míst, kde jsme se nacházeli.

3. hodina  Dále jsme zpracovávali průběh čtvrtého a pátého dne našeho školního výletu. Využívali jsme internet k pomoci k překladu do anglického jazyka a kontrolovali jsme gramatickou a informační stránku textu. Poté jsme text odeslali em rodičům, aby si přečetli, jak jsme se na výletě měli.

4. hodina  Na závěr jsme zpracovávali tuto prezentaci.

Zpracovali: Anna Chabrová Karolína Libichová