SLEDUJTE NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY, KDE SE DOZVÍTE PODROBNOSTI !!!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NIPOS TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA z pohledu Národního informačního a poradenského střediska pro kulturu 1) výzkum 2) vzdělávání 3) příklady.
Advertisements

Workshopy (kolegové pro kolegy)
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Seminář dne na téma „Náměty, možnosti a zkušenosti v oblasti práce se žáky s SPU a jejich případné využití na 1. a 2.st. ZŠ Tento produkt.
PEČKY Václav Dřízhal ©2007 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 1 MANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ KOMUNIKACE,VYJEDNÁVÁNÍ.
ECVET v Programu celoživotního učení
Upozornění •Prezentace Občanského sdružení ve škole i mimo ni, Hlavatce byla z kapacitních důvodů těchto webových stránek upravena. Oddělením řízení grantů.
Poradenské služby podporující vzdělávání dospělých: realita nebo sen?
Konference HR ŽIVĚ Vzděláváním k vyšší výkonnosti Kdy je vhodný čas pro spolupráci s poradenskou společností Irena Grimová, Training & Development Head.
Vysoká škola báňská-Technická univerzita Ostrava Nabízí kurzy se zaměřením na stavbu automobilů Popularizace technických oborů u žáků ZŠ – EkoCar CZ.1.07/1.1.07/
Klíčová aktivita 03 l Tuzemské a zahraniční stáže vedoucích pracovníků a učitelů mateřských škol Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
PSYCHOLOGICKÁ PŘÍPRAVA - ÚVOD
„Test“ schopnosti imaginace
Kvalitativní výzkum.
„RESTART ŠKOLNÍCH METODIKŮ“. Aktuální situace Koncepce státu  ICT koordinátor  Enviromentalista  Koordinátor ŠVP Kariérní řád.
Aktivita C1 Vzájemné učení škol v oblasti autoevaluace celostátní závěrečná konference Praha Prezentují: Kateřina Žežulová - workshopy Jana.
Profesionální prezentační dovednosti a jejich trénink.
CZ.1.07/3.2.05/
Jaroslava Sýkorová Milena Tomášková Karlovy Vary, 2014
Konference Jihlava mluví o vzd ě lávání a Montessori pedagogice 2014 Montessori na 1. stupni ZŠ – zkušenosti z praxe.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Projekt Kreativní města Future City Game Snímek 2 „Rozvoj města stojí na pomezí řádu a chaosu. Nemá žádný počátek ani konec. Rozvoj města je.
Podpora poradců Podpora poradců
Problematika supervize pracovníků v sociálních službách
Prodejní dovednosti pro společnost Chodura Konkurenceschopnost a kvalita - cesta k úspěchu zemědělského podniku.
Profesionální prezentační dovednosti a jejich trénink Cíl: V době vymezené na seminář zopakovat a prohloubit znalosti a dovednosti účastníků v oblasti.
IVIG: jede se dál… Lenka Bělohoubková. Rok rychlá bilance O Volby do VV AKVŠ => volba nového předsedy komise O Jarní workshop : pre-testy a post-testy.
30. – 31. října 2014 © Life Skill Coaching New Zealand.
Manažeři ČSOB Rozvoj kompetencí a využití potenciálu
„Talent 2020 aneb…“ TALENT – UNIVERZITA – PRAXE – ?
1 Zkušenosti s výukou dovedností z předmětů ELCP a IBT Simona Trávníčková
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Firemní komunikace ( několik postřehů z praxe) PhDr. Pavel Beňo Práce a vztahy / Civilcourage TV Tel ;
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Supervize v rámci sociální práce Specifické metody SP LS 2014 Specifické metody SP LS 2014.
PRIMÁRNÍ PREVENCE PRÁVNÍ VĚDOMÍ
DUCHOVNÍ ŽIVOT. MŮŽEŠ UDĚLAT COKOLIV, ALE MUSÍŠ VĚDĚT PROČ… …do světa vedou tisíce cest.
Vyjednávání I sebelepší mezilidské vztahy nebo manažerské techniky nás čas od času nedokážou ochránit před střetem různých názorů, myšlenek nebo přístupů.
Univerzita Karlova v Praze Filozofická fakulta
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Nabídka služeb TMS Petr Galatík – TMS, A.B.Svojsíka 28, Vyškov, telefon: , mobil: fax: mail:
Pohled dodavatelů na výběrová řízení POHLED „z druhé strany“ Ing. Dušan Číčel ředitel FBE Praha a FBE Bratislava.
Projekt Pšov Evropský sociální fond Operační program rozvoje lidských zdrojů ZÁVĚREČNÁ KONFERENCE Most Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Ukončení: Zkouška Písemný test nebo ústní zkouška Obsah Zk: vysvětlení 4 didaktických pojmů + 2 otázky.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
MANAŽERSKÝ KOUČINK MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková
Projektová výuka na školách HEURÉKA CZ, spol. s r.o vzdělávací společnost pro podporu a rozvoj efektivity a adaptability lidských zdrojů a mezilidských.
Osnova výuky_únor 2011 MANAŽERSKÝ KOUČINK MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
Dárcovství času a expertní dobrovolnictví Miriam Zábrženská.
V rámci projektu OPVK „Centrum pro podporu přírodovědných a technických věd: Technická a přírodovědná laboratoř pro děti a mládež Zlínského kraje“ zveme.
Ředitel - manažer učící se organizace KA3. Účastníci 6 ředitelů ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina.
Středisko křesťanské pomoci v Praze Párová terapie násilných osob Mgr. Bc. Michaela Kopečková Mgr. Petra Králová KONFERENCE STOP NÁSILÍ VE VZTAZÍCH Místo.
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
PSYCHOLOGIE KOMUNIKACE KOMUNIKAČNÍ SITUACE V PRÁCI MANAŽERA IVANA NEKVAPILOVÁ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro.
HARTMANN partnerem ve vzdělávání profesionálů ve zdravotnictví
KOUČOVÁNÍ jako nástroj pro ROZVOJ ZMĚN POSTOJŮ A CHOVÁNÍ Jak vybírat kouče ??? Tim Šlapák Akreditovaný profesionální kouč ČAKO Acredited Senior Practitioner.
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
Ukončení: Zkouška Písemný test nebo ústní zkouška Obsah Zk: vysvětlení 6 didaktických pojmů + zodpovědět 2 otázky.
Manažerský koučink MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Transkript prezentace:

SLEDUJTE NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY, KDE SE DOZVÍTE PODROBNOSTI !!! Asociace Integrativních Koučů profesní asociace sdružující profesionální kouče www.asociacekoucu.com a partner akce Škola manažerského rozvoje s.r.o. LETNÍ DÍLNY KOUČINKU Kdy: od 1. 7. 2013 do 31. 8.2013 Kde: učebna Školy manažerského rozvoje, Dvorní 756/9, 708 00 Ostrava Co: zajímavé semináře, workshopy, brainstormingy, poradenské bloky Pro: kouče, zájemce o koučovací principy, personalisty, sociální pracovníky SLEDUJTE NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY, KDE SE DOZVÍTE PODROBNOSTI !!! Připraveno: Biorytmy, Myšlenkové mapy, Reteaming, Vizuální symboly, Všímavý koučink vs.Inner Game, Kalibrace-nástroj pokročilého kouče, Kreativní techniky v koučinku, Kybernetika předsudků, Emoční management, 4 dohody se životem, Jsme na jedné lodi-jsme tým, Rogersovský přístup, Rozhodovací procesy, Ženské rituály v byznysu, Mistrovství v prezentaci a další. Svou účast prosím potvrďte e-mailem nejpozději týden před seminářem –aik@asociacekoucu.com

ZAMYŠLENÍ – INSPIRACE – NÁPADY – NÁVODY -ZKUŠENOSTI Seminář pro všechny, kdo pracují s lidmi a chtějí být v práci s nimi efektivnější ROGERSOVSKÝ PŘÍSTUP Termín: 22.7.2013, 11,00 – 15,30 hodin Místo konání: prostory Školy manažerského rozvoje s.r.o., Dvorní 756/9, 708 00 Ostrava-Poruba Kouč: PaedDr. Lenka Fasterová Odnesete si: nové pohledy na sebe i druhé, podněty k tomu, jak být ve vztahu k druhým skutečně autentický (pravdivý, opravdový), jak bez podmínek přijímat druhé a k čemu je to dobré, jak být skutečně empatický, jak vytvořit při rozhovoru s druhými atmosféru, ve které budou zúčastnění pociťovat důvěru, budou ochotni se otevřít a pravdivě, bez pocitů studu či výčitek mluvit o všem, co je pro ně důležité ZAMYŠLENÍ – INSPIRACE – NÁPADY – NÁVODY -ZKUŠENOSTI LETNÍ DÍLNY KOUČINKU

ZAMYŠLENÍ – INSPIRACE – NÁPADY – NÁVODY -ZKUŠENOSTI Seminář pro ty, kdo při práci s lidmi chtějí využít moc a sílu emocí nebo se chtějí dozvědět něco nového sami o sobě VIZUÁLNÍ SYMBOLY NEJEN V KOUČINKU Termín: 31.7.2013, 14,00 – 15,30 hodin Místo konání: prostory Školy manažerského rozvoje s.r.o., Dvorní 756/9, 708 00 Ostrava-Poruba Kouč: PaedDr. Lenka Fasterová Odnesete si: podněty k hlubší práci s lidmi, nápady pro používání obrázků, symbolů, karet a předmětů v koučinkových, ale i jiných rozhovorech a v sebekoučování, tipy, jak vyvolat a umocnit prožitek, vizualizovat fantazie, představy, metafory a sny, a jak využít těchto podnětových symbolů pro nalezení významů pro člověka a pro jeho konkrétní životní situaci ZAMYŠLENÍ – INSPIRACE – NÁPADY – NÁVODY -ZKUŠENOSTI LETNÍ DÍLNY KOUČINKU

ZAMYŠLENÍ – INSPIRACE – NÁPADY – NÁVODY -ZKUŠENOSTI Tréninkově vedený seminář pro všechny, kteří prezentují před ostatními, a kteří v tom chtějí být skutečnými profesionály MISTROVSTVÍ V PREZENTACI Termín: 29.- 30.7.2013, 9,00 – 15,30 hodin Místo konání: prostory Školy manažerského rozvoje s.r.o., Dvorní 756/9, 708 00 Ostrava-Poruba Kouč: PaedDr. Lenka Fasterová Prohloubíte své znalosti a hlavně dovednosti z oblasti prezentování před skupinou, osvojíte si zvládání základních principů úspěšné a přesvědčivé prezentace, posílíte své profesionální vystupování v roli prezentátora, rozšíříte své umění zaujmout publikum i udržet jeho pozornost, naučíte se s ním spolupracovat a vtahovat jej do děje, získáte tipy pro zvládání obtížných situací i obtížných účastníků při prezentaci a podpoříte svou vlastní sebedůvěru a sebevědomí v těchto situacích ZAMYŠLENÍ – INSPIRACE – NÁPADY – NÁVODY -ZKUŠENOSTI LETNÍ DÍLNY KOUČINKU