Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Advertisements

 Role poradenských firem v oblasti čerpání SF EU 27. dubna 2006 Jiří Halouzka Ředitel v oddělení poradenských služeb
1 Zpracování dokladů ve firmě ClassFin při outsourcingu účetnictví Po odeslání daňových dokladů v digitální podobě od klienta do firmy Classfin dojde neprodleně.
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Hosting informačního systému K2
Zvládání rizik vyplývajících z pracovního stresu ve společnosti EDUCACONSULT M&J Consulting Pardubice, Česká republika
Labyrintem pomoci Matěj Lejsal Domov Sue Ryder, o.p.s.
Profesionální poradenství – obchodní úspěch. Spolehlivost. Diskrétnost. Mobilnost.
Profil HR poradce a školitele
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Externí mapová služba - E.ON ČR.
Nabídka personálních služeb
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 11/14.
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Současné trendy outsourcingu mezd
Postavení a úkoly manažera v oblasti řízení lidských zdrojů podniku
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Činnost mzdového oddělení.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Výpočet mezd v měsíci, sestavení výplatní listiny.
Řízení přístupových práv uživatelů
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Ekonomika informačních systémů
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Ředitel fiktivní firmy.
Úloha personální práce v podniku Organizování procesu změn ve struktuře a kvalitě lidských zdrojů organizace v souladu s potřebami, které jsou dány požadavky.
Plnění zákonných povinností zaměstnavatele
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Hospodaření se zaměstnanci 41.hodina. Hospodaření se zaměstnanci Výpočty jednotlivých forem mezd 1.mzda časová = mzdový tarif x počet odpracovaných hodin.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Účetnictví – Rozvaha, její funkce, obsah a členění
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
CIO priority | Priority IT v bankách a pojišťovnách| Lukáš Klášterský 1.
Kalkulace – základní pojmy, metoda kalkulace
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
Didaktický rozbor vybraných okruhů učiva Kurz DEP 507.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.
Projekt z PA104 Richard Benkovský (139912, Jan Horák (143443, Miroslav Ligas (139542, Tomáš.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_UCE137 Jméno autora:Ing. Alena Urešová Třída/ročník:2., 3. a 4. r. Datum vytvoření: Výukový materiál.
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
Několik námětů a otázek k zamyšlení a výběru
Aim high. Achieve higher.. Graduate Recruitment.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
Plánování směn zdravotnických pracovníku nelékařských oborů v nepřetržitém provozu ve FN Ostrava Angelika Remová, Věra Pazdziorová, Věra Žídková.
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
Znalostní a vzdělávací databáze pro energetiku Praha, Květen 2009 INERGO, a.s. Praha CDFE, o.p.s. Praha INERGO výukový server.
Listopad 2015 Jak spočítat přínos investice do HR? Pavel Jirůtka
IS jako nástroj moderního personálního managementu Vít Červinka
Základy firemních financí
Tisková konference ČMKOS
účetnictví, daně a controlling
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Telefónica Czech Republic a.s.- co vše pro vás děláme Miroslav Hořejší
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Nabízené služby společnosti
Nabízené služby společnosti
Tisková konference ČMKOS
Transkript prezentace:

Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám. 793/36, Praha - Nové Město

E-Consulting a zpracování mezd poskytujeme mzdový outsourcing na míru hledáme nová řešení vedoucí k úsporám optimalizujeme vnitrofiremní procesy krátkodobě převezmeme zpracování mezd při výpadku interní mzdové účetní provádíme mzdový audit nabízíme 5 různých řešení mzdového outsourcingu nabízíme možnost připojit se na náš server a aktivně pracovat s údaji zaměstnanců jsme partnerem jedné z předních softwarových společností KS – program uživatelům licence aplikace KS-mzdy poskytujeme slevu z ceny outsourcingu

Záruka kvality dva profesionální týmy konzultantů sofistikovaná řešení přímo na míru mnohaleté zkušenosti pozitivní reference spokojených klientů dokonalé spojení softwaru a outsourcingu

Krátkodobé převzetí zpracování mezd podpora interních mzdových účtáren zákazníků partnerské firmy KS – program řešení problému zastupitelnosti (odchod zaměstnance, nemoc, nehoda, úraz, atd.) požadavek mateřské společnosti na odpovídající zajištění náhrady, zastupitelnosti Základní předpoklady uživatel licencí KS mzdy zasílání podkladů v el. podobě roční kontrola nastavení systému, kontrola údajů zavedených v aplikaci KS mzdy seznámení dodavatele s aktuálními vnitrofiremními předpisy a směrnicemi odměňování (změny) audit vnitrofiremních mzdových procesů a kontrola nastavení systému KS mzdy VPN připojení dodavatele do aplikace KS mzdy zákazníka Lhůty objednávka více jak 14 dní předem objednávka méně jak 14 dní

Krátkodobé převzetí zpracování mezd úspora nákladů (nezdvojuji pracovníky mzdového oddělení) podpora specialisty na zpracování mezd roční kontrola snižuje náklady na rizika spojená s chybným zpracováním mezd řešení kritických okamžiků vznikajících absencí interních zpracovatelů mezd Přínosy Vlastní činnosti roční kontrola nastavení systému, kontrola údajů zavedených v aplikaci KS mzdy standardní krátkodobé / jednorázové zpracování mezd činnosti související s jednorázovým zpracováním mezd permanentní připravenost týmu převzít krátkodobé zpracování mezd ostatní služby vyžádané zákazníkem

Jak to celé funguje a kolik to stojí? Ani to nepoznáte... 1,5 násobku měsíčního zpracování mzdy (skutečně realizované) 1,6 násobku měsíčního zpracování mzdy – ročně

Krátkodobé převzetí zpracování mezd PočetSazba KčKč Roční kontrola nastavení systému, kontrola údajů zavedených v aplikaci KS Mzdy ,- Měsíční paušál z ceny standardní měsíční fakturace za permanentní připravenost týmu 5 %1.800,- Standardní zpracování mezd ,- Přirážka za jednorázové zpracování mezd 50% ,- Ostatní služby související 250 Kč/ks (odhad cca 10% základní ceny) 3.600,- Ostatní vyžádané služby 850 Kč/hod. (odhad cca 4 hodiny měsíčně) ,- Fixní náklad na službu1,6 násobek nákladů na zpracování měsíčních mezd Náklad na vlastní zpracování mzdové agendy1,5 násobek nákladů na zpracování měsíčních mezd Počet zaměstnanců: 200

VYBRANÉ REFERENCE