ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Seminář Galerie inovací FOR INDUSTRY, 30. 3. 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
15 let činnosti Společnosti vědeckotechnických parků ČR
Advertisements

Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Vědecko-technologické parky, technologická centra – zkušenosti z budování a provozu (Ostrava, Praha) Jaromír Dudek Bratislava,
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
Ostrava, BA-CPVŠK 2007 Bibliotheca academica – CPVŠK 2007 Proč změna zavedené značky… A co obsah? Iva Prochásková, Univerzita Pardubice.
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
1 Grantové schéma Spolupráce výzkumných a vývojových pracovišť s podnikatelskou sférou, podpora inovací Národní vzdělávací fond.
Velké infrastruktury pro výzkum, vývoj a inovace
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
SVTP ČR v Jihomoravském kraji
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Vize JMK v inovacích Vize JMK v inovacích JMK je nejvíce inovativní region v rámci ČR a mezi prvními padesáti v EU JMK je nejvíce inovativní region v rámci.
Nehmotné statky a průmyslová práva: jejich ochrana, oceňování a komerční využití European Commission Enterprise and Industry.
Předběžné hodnocení návrhů projektů EUREKA Historie vývoje hodnocení projektů programu EUREKA a současný stav Ing. Pavel Dlouhý, manažer projektů EUREKA.
Jak se učí inovační podnikání
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
ÚřadPrůmyslovéhoVlastnictví Česká republikaČeská republika Josef Kratochvíl Úřad průmyslového vlastnictví a podpora mezinárodní konkurenceschopnosti.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE NA MPO Výzkum a vývoj na MPO.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Aktuální úkoly, hodnocení inovačních firem Jan Kofroň ÚPV Praha,
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
Výzkum a vývoj a inovace v ČR Diskusní fórum k inovačnímu podnikání Brno, 3. října 2007.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR INOVAČNÍ PODNIKÁNÍ A JEHO PODPORA Jan Kofroň Seminář Efektivní marketing PARDUBICE,
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
ZÁKLADY TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Inovační aktivity a transfer technologií Zdroje, prostředky a dovednosti Význam TT Proces řízení TT Mezinárodní kooperace.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Ochrana průmyslového vlastnictví jako jeden z nástrojů zkvalitnění inovačního procesu Pavel Švejda ÚPV, Praha, 1. června.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR TECHNOLOGICKÝ PROFIL ČR Aktuální úkoly 2011 Jan Kofroň ÚPV, 1.června 2011.
Projekt Enterprise Europe Network Technologické centrum AV ČR Kouty nad Desnou APROCHEM2013, OZE2013, ODPADOVÉ FÓRUM
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2010 posedmnácté Pavel Švejda Praha, 30. listopadu 2010 INOVACE 2010, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR Seminář Inovační potenciál ČR, AIP ČR.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Pavel Švejda Inovační potenciál ČR Praha, 10. září 2008.
Inovační potenciál ČR, 5. září 2007 Středisko společných činností AVČR, v.v.i. Centrum inovačního vzdělávání Liblice Mgr. Jaroslava Barbara Sporková Projekt.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
VĚDECKO - TECHNICKÝ PARK BRNO
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Klub inovačních firem AIP ČR Brno,
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR RIS3 krajů ČR a RIS3 ČR včera, dnes a zítra Pavel Švejda Inovace a technologie v rozvoji regionů Brno, 24. dubna 2014.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2011 poosmnácté Pavel Švejda Praha, 6. prosince 2011 INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2012 podevatenácté Pavel Švejda Praha, 4. prosince 2012 INOVACE 2012, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Prezentace RIS kraje Vysočina Ing. Zdeňka Škarková ředitelka RRA Vysočina.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR a Klub inovačních firem AIP ČR Pavel Švejda Seminář Ochrana průmyslového vlastnictví Praha, 5.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR K čemu slouží Technologický profil ČR pro inovační firmy? Jsme připraveni na zvládnutí inovačních procesů? Pavel Švejda.
STAV A VÝHLED TRANSFERU TECHNOLOGIÍ NA ZČU doc. Ing. Jan Horejc, PhD., prorektor pro spolupráci s praxí Mgr. Jaroslav Šíp, asistent prorektora.
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání; vysoké školy a inovace Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR INOVACE 2007 Plenární sekce 4.
1 Podpora inovací v českém a slovenském průmyslu, role AIP ČR K. Šperlink Brno, září 2008.
Centrum pro výzkum, vývoj a inovace Life for Science. Science for Life.
Akcelerační program CLB Písek. Kdo  SMART DIALOG  Centrum energeticky efektivních budov (CLB)  Další partneři:  Jihočeská Agentura pro podporu Inovačního.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKŮ ČR, z.s.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Inovační potenciál České republiky Ing. Martin Štícha Sekce VaVaI
Vybrané právní aspekty podnikání v digitálním věku
Transkript prezentace:

ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Seminář Galerie inovací FOR INDUSTRY,

Základní informace  občanské sdružení dle zákona č. 83/1990 Sb., registrované  nevládní organizace pro oblast inovačního podnikání  iniciátor založení a dalšího rozvoje Systému inovačního podnikání v ČR

Cíle  vytvářet předpoklady pro rozvoj inovačního podnikání v ČR, tj. výzkumu, vývoje a inovací, transferu technologií, nových materiálů a technologií, budování vědecko-technických parků a činnosti inovačních firem  vytvořit v rámci inovačního procesu inovační infrastrukturu a podmínky pro fungující inovační trh

Činnosti  Systém inovačního podnikání v ČR (od 1993)  INOVACE, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR (od 1994)  Cena INOVACE ROKU (od 1996)  Časopis Inovační podnikání a TT (od 1993)  Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání (od 1993)

Projekty  Technologický profil ČR (od 1998)  Program KONTAKT (od 1998)  Podpora programu EUREKA v ČR (od 1996)  Mezinárodní inovační centrum (MIC) (od 2002)  Program INGO (od 1999)

Ochranné dokumenty  Inovační podnikání & transfer technologií - ochranná známka kombinovaná z  Cena Inovace roku - ochranná známka kombinovaná z  Galerie inovací - ochranná známka kombinovaná z  Technologický profil ČR - ochranná známka kombinovaná z

TECHNOLOGICKÝ PROFIL ČR Databáze TP ČR Inovační prostředí Inovační proces Inovační produkty

Databáze TP ČR 2872 záznamů z toho: 2239 inovačních firem 213 VŠ včetně fakult 55 pracovišť AV ČR 73 výzkumných ústavů

Inovační prostředí

Inovační proces - Vymyslet - Vyrobit - Prodat

Inovační produkty Oceněné produkty v Ceně inovace roku a dalších soutěžích

Děkuji Vám za pozornost Ing. Jan Kofroň