Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Advertisements

Rozhovor s Bohem.
Lidské zdraví a potrava - pokračování
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.20 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity:
tip Jak zaručeně zhubnout 1) Matika je jednoduchá – potřebujeme vydat více energie, než přijmeme.
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
Také si myslíte, že to děláte správně?
Mikroekonomie I Chování spotřebitele, poptávka na trhu produktů
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Zdravá výživa aneb výživou ke zdraví.
VODA.
RYBY A LIDSKÉ ZDRAVÍ Vliv konzumace rybího masa na nemocnost a úmrtnost na koronární nemoc srdeční Robert Žižka, Společnost Prameny zdraví.
Jitka Rusková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
které je stále třeba brát v úvahu !
Lidské zdraví a potrava
Dopis od Boha.
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO Čerstvě naražený ležák není jen chutný,ale i zdravý. Pivo obsahuje fůru vitamínů (hlavně skupiny b) a kopu minerálů.
STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI CIZINCŮ
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Psí Svět.
V Japonsku, kde je spotřeba tuku minimální, je ukazatel srdečních nemocí a záchvatů nižší než v Anglii a USA.
Péče o zdraví 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Nutriční strategie v prevenci a léčbě dny
Cholesterol skrytý nepřítel vašeho srdce. Cholesterol – skrytý nepřítel Jednoduchou krevní zkouškou lze zjistit, zdali vaše hladina cholesterolu je normální,
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
Vypracoval Dominik Bednář
ZÁSADY DODRŽENÍ ZDRAVÉHO STYLU
Pro ty z vás, kteří dávají pozor na to, co jedí, je zde definitivní slovo na téma výživa a zdraví. Je posilou ducha konečně vědět, že skutečnost přece.
ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL.
Zdravá výživa Správné sestavení jídelníčku VY_32_INOVACE_01_36.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
1 Základní škola Ostrava, Kounicova 2, příspěvková organizace Registrační číslo projektu – III/2 – CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu - Moderní.
Jitka Slaná Reissmannová
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
Žít zdravě Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_18_8. ročník_Drogy
Autor: Mgr. Marcela Holubová
Rozhovor s NÍM.
Autor výukového materiálu: Číslo projektu: Název: Vytvořeno:
Prevence onkologických onemocnění – kde hledat informace
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_III.Vu_ZDRAVÁ.
Rozhovor s NÍM.
Ukážu ti, jak být pořád v dobré kondici!
Jaké je jejich dostatečné množství?
AUTOR: Blanka Petlánová
které je stále třeba brát v úvahu !
Rozhovor s NÍM.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:

Miluji tohoto lékaře!  

Otázka: Doktore, slyšel jsem, že kardiovaskulární cvičení může prodloužit život.Je to pravda?   Lékař: Vaše srdce je přesně určeno pro určitý počet tepů a tím to končí…neplýtvejte jimi na cvičení. Všechno se jednou opotřebuje. Zatěžování srdce Vám život neprodlouží, to je jako kdybyste si myslel, že když budete autem jezdit rychleji, tak Vám déle vydrží… Chcete žít déle? Dejte si šlofíka. 

Otázka: Měl bych jíst méně masa a více ovoce a zeleniny?  Lékař: Musíte tento problém uchopit s logistickým efektem. Co jí kráva? Seno a zrní. A co to vlastně je? Zelenina. Takže steak není nic než efektivní mechanismus jak dostat zeleninu do Vašeho systému. Potřebuje zrní? Jezte drůbež. Hovězí je také dobrým zdrojem listové zeleniny (neboť kráva žere trávu). A vepřové žebírko Vám dodá 100% doporučené denní dávky zeleniny. 

Otázka: Mám snížit denní přísun alkoholu? Lékař: V žádném případě. Víno se vyrábí z ovoce. Brandy je destilované víno, tj. kromě ovoce se do těla dostane ve zhuštěné podobě. Pivo se vyrábí z obilí – klidně pokračujte v jeho konzumaci!! 

Otázka: Jaké jsou výhody pravidelného tělesného cvičení?  Lékař: Bohužel mne nenapadá ani jedna. Moje filosofie je: když mne nic nebolí – je to dobré Otázka: Jsou smažená jídla špatná?   Lékař: To neposlouchej! Dnes už se smaží na rostlinných olejích. Takže jak by to mohl ublížit další přísun zdravé zeleniny? Otázka: Pomůže cvičení sedy-lehy posílit břišní svaly?   Lékař: Určitě ne. Když procvičuješ sval, jenom se ti zvětší. Takže jestli chceš větší břicho, pak ano.

Otázka: Je pro mne čokoláda dobrá?    Lékař: Jste blázen? Pochopitelně!!! Kakaové boby! Další zelenina! Je to nejlepší pohodové jídlo v dosahu! Otázka: Je plavání dobré na figuru?    Lékař: Pokud je plavání dobré na figur, pak mi vysvětlete velrybu….  Otázka: Jsou pro můj životní styl nezbytné hezké tvary?    Lékař: Jistě, ale zaoblené..

A pamatujte si:  Život by neměl být cestou do hrobu s cílem dorazit tam v atraktivním a dobře opečovaném těle, ale raději občas uhnout z hlavní: v jedné ruce Chardonnay a v druhé čokoládu – tělo opotřebované, vyčerpané, ale s pokřikem "Páni, to byla jízda!!!" 

Z toho vyplyva ze srdecnimi kolapsy trpi lide mluvicí česky !!!!! a..... těm, kteří stále sledují co snědli, je zde poslední slovo o výživě a zdraví. Je to úleva znát pravdu po všech těch konfliktních nutričních studiích. 1. Japonci jedí méně tučného než my a netrpí tolik srdečními kolapsy jako my. 2. Mexičané jedí mnohem víc tučného než my a netrpí tolik srdečními kolapsy jako my.  3. Číňané pijí velmi málo červené víno a netrpí tolik srdečními kolapsy jako my. 4. Italové pijí mnoho červeného vína a netrpí tolik srdečními kolapsy jako my. 5. Němci pijí hodně piva a jedí spoustu uzenin a tučných jídel a netrpí tolik srdečními kolapsy jako my. Z toho vyplyva ze srdecnimi kolapsy trpi lide mluvicí česky !!!!!

ROZUZLENÍ: Jezte a pijte co chcete. Přílišné přemýšlení a obavy jsou to, co Vás zabíjí!!!