Robert Pattinson. Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HARRY POTTER.
Advertisements

Stmívání .
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
Fantasy Harry Potter a Eragon.
P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
SVĚTOVÁ ASOCIACE NOVIN- ZLATÝ GLÓBUS ZLATÝ GLÓBUS Anglicky Golden Globe Award Filmová a televizní cena udělovaná každý rok v lednu Asociací zahraničních.
Pořízková, Burešová, Šenkyříková, 8. D. Popularita filmů na naší škole  Vybraly jsme některé filmy a chtěly jsme zjistit, jak se líbí našim spolužákům.
KOPŘIVA ročník přehlídky netradičních divadel 24. a 25. duben 2009, Kopřivnice.
Autor: Petra Baboráková
Pavel Kříž  Narodil se v Brně  Emigroval do Velké Británie a později do Kanady kde roku 1988 vystudoval univerzitu ve Vancouveru  Počátkem.
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Vývoj populární hudby v letech v ČSR
DÍLY TWILIGHT SÁGA. STMÍVÁNÍ (2008) Bella byla vždy trochu jiná. Když se její máma znovu vdala, Bella se rozhodla sblížit se svým otcem a nastěhovala.
O upírech a jejich životě. Upíři musí pít jen lidskou krev Upíři jsou nelítostní a zlí Upíři nemohou žít mezi lidmi Upíři nemohou vycházet na sluneční.
napsala Stephenie Meyerová
BennyGoodmanBennyGoodman. Rodné jménoBenjamin David Goodman PřezdívkaKrál swingu Narození 30. května, 1909 Chicago, Illinois, USA Úmrtí 13. června, 1986.
Současná česká a světová literatura
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
Wentworth Miller Herec Datum narození:
John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce.
(Rosemarie Magdaléna Albach)
DUCHOVÉ Jsou všude kolem nás... Nevěříš??? Tak proč se s námi nevydáš na cestu za nimi....?...čekají na tebe!!! PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!!
Autor  Autorkou knih o Harrym Potterovy je britská spisovatelka Joanne Kathleen Rowlingová.  Narozená v Yate v roce  Je dvanáctou nejbohohatší.
… je mnoho zatraceně dobrých důvodů sdílet život raději s číčou než s chlapem... VYMĚŇTE CHLAPA ZA KOČKU! Funny-Powerpoints.de.
TWILIGHT.
EDUARD BASS A Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Holajová.
BIG BEN El Big Ben 150 let.
LOL.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
VY_III/2_INOVACE_89_Eduard Petiška
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
Miley Cyrus.
TENIS.
Materiál slouží při výuce učiva „OSOBNOST“..  Český hokejista  Narozen  Od 18-ti let hraje v NHL  Je jedním z nejúspěšnějších hokejistů.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
,,V životě jsem neviděl tolik lidí pohromadě s tak křivými zuby.“ -Elvis Presley The Beatles.
Carrie-Anne Moss Martina Cedidlová obsah. Obsah Něco o ní Rodina a začátky Úspěchy Filmy zpět.
150 výročí symbolu Londýna ( ) El "Big Ben", uno de los símbolos más representativos de Londres y del Reino Unido. El 31 mayo 2009 cumplió 150.
J. K. ROWLINGOVÁ - HARRY POTTER
Daniel Landa v Praze.
Autor: Martin Pivnička
The twilight saga.
VIRGINIA WOOLFOVÁ Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
(*2.července 1930 Praha +31.března 1973 Praha)
Joanne Rowlingová (31. července 1965, Yate).
1. Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků, živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků. Nenarodí-li se kdo z vody a Ducha, nemůže vjíti.
VYPRACOVAL: Jan Mrkvica VEDOUCÍ PRÁCE: Mgr. Luděk Páleník 2014/2015
Pitbull.
Fantasy literatura. Jak se jmenuje známá americká autorka a její nejznámější dílo ?? Stephenie Meyer – Twilight ságy (Stmívání, Nový měsíc, Zatmění, Rozbřesk)
Mořeplavec a kolonizátor.
 kanadský rockový zpěvák, skladatel, fotograf s britskými kořeny  od 15 let se věnuje hudbě  pracoval jako dřevorubec  charakteristický nakřáplým.
JIŘÍ MYRON (BOHUMIL PROŠEK) HUMPOLEC OSTRAVA.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
HARRY POTTER. - Harry Potter je název řady fantasy románů britské spisovatelky J. K. Rowlingové. - Romány zachycují dobrodružství mladého čaroděje, Harryho.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Základní škola Netvořice
Angelina Jolie.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Otázka za 100 bodů Jak se jmenuje hlavní postava knihy Harry Potter? Harry Potter.
VYMĚŇTE CHLAPA ZA KOČKU!
VYMĚŇTE CHLAPA ZA KOČKU!
PŘÍRUČKA ČESKÝCH BÁSNÍKŮ, SPISOVATELŮ A HERCŮ
Statistika Filmy, seriály Veronika Zvardoňová 8.B
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Robert Pattinson

Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království. Zaměstnání: Herec, Zpěvák Významné role: Harry Potter – Cedric Dygorry, Twilight sága – Edward Cullen

Biografie: S herectvím začal ve svých teenagerských letech v Londýně. V roce 2005 byl vybrán do role mladého čaroděje Cedrika Diggoryho ve filmu Harry Potter a Ohnivý pohár. Times oneline jej nazval jako British Star of Tomorrow (Britská hvězda zítřka). Rád sportuje, má rád snowboarding, fotbal a lyžování. Kromě toho hraje na kytaru a na klávesy.

Stmívání (Twilight) Na konci roku 2008 jste jej mohli vidět v roli upíra Edwarda Cullena ve filmu Stmívání (Twilight), Kde si zahrál po boku herečky Kristen Stewart. Tato role mu takříkajíc přes noc přinesla neskutečnou popularitu a vynesla ho mezi hollywoodskou smetánku.

Remember Me V Remember Me si zahraje mladíka Tylera, jímž otřese fakt, že se jeho rodiče po letech rozhodli rozvést, když jejich druhý syn spáchal sebevraždu. Tyler ale není jediný, kdo má problémy. Ally je na tom možná ještě hůř, protože se musí vyrovnávat s faktem, že byla svědkyní vraždy své vlastní matky. Dva lidi, kteří si myslí, že jim už život nemůže dát nic dobrého, ale při vzájemném setkání pochopí, že ve dvou se se světem porvou mnohem lépe.