7.5.2010.  ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EU PENÍZE ŠKOLÁM Učíme se pro život 2010 – 2013 reg. č. CZ 1.07/1.4.00/
Advertisements

Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Nejrychlejší příprava do školy Nejlepší volba pro žáky i rodiče pro žáky tříd a ročníků víceletých gymnázií.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Vysoké mýto.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
střední odborná škola služeb
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
Foto 100 let školy Současnost WWW Úvod 1908… Historie Budova školy.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
Rozvoj interaktivních způsobů výuky ve škole CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Masarykovo Gymnázium Vsetín
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
E-learning na Gymnáziu Cheb
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - Ondřej Partl
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Vrchlického Lom u Mostu IČO
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Základní škola a Mateřská škola Horní Stropnice Školy pro venkov.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
MGVsetín Ráj na Zemi.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
NAŠE ŠKOLA.
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Centrum pro všechny generace SRPDŠ při Základní škole a mateřské škole Červená Voda.
Projekt Etická výchova na ZŠ nám. Curieových v Praze.
Stav svazkového školství k červnu Fyzické stavy dětí ve věku od 1 roku do 14 let v jednotlivých obcích Vernířovice, Rapotín, Sobotín, Petrov nad.
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLY
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Staré Město zsstmesto.cz
Kumuč – kutík - kulík.
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Město Choceň Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň CZ.1.07/1.2.00/ ČERVENC 2014.
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
ZŠ Staré Město.
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
Brána, ZŠ a MŠ založena jako církevní škola
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
Školní vzdělávací program
Transkript prezentace:

 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského muzea.  K 1.červnu 1980 byla škola přestěhována do nové budovy na ulici Záhuní, zkušební provoz začal Tentýž den začal i provoz ve školní jídelně.

 ZŠ a MŠ Frenštát p.R., Záhuní 408 se prezentuje jako škola s výrazným sportovním zaměřením.Od 6.ročníku máme zřízeny sportovní třídy s rozšířenou výukou TV.  Probíhá zde kvalitní jazyková výuka angličtiny, němčiny i ruštiny ve vybavených jazykových učebnách. V jedné z nich je místěna interaktivní tabule, kterou využívají i učitelé jiných předmětů.Jazyková výuka je podpořena prací v dalším mezinárodním projektu škol Comenius / Německo, Maďarsko,ČR / a výjezdy do těchto zemí s možností komunikace a procvičování německého a anglického jazyka.  Výuka většiny předmětů probíhá v dobře zařízených speciálních učebnách ( chemie, fyzika, přírodopis, renovovaná učebna cvičné kuchyňky, literární učebna s žákovskou knihovnou, učebna výtvarné výchovy, zeměpisu a dvě pracovny počítačové techniky) připojených k internetu,vybavených data projektory a moderní audiovizuální technikou.

 Vedení školy děkuje všem organizátorům a učitelům, kteří se podíleli na náročné přípravě, zejména paní zástupkyni Poláchové, paní učitelce Adamčíkové a Gurášové a také našim pilným žákům.  Rodičům, bývalým zaměstnancům i ostatním příznivcům školy děkujeme za nádhernou atmosféru, kterou vytvořili při sledování akademie a podpořili tak výkony účinkujících.  Mgr. Karla Stiborková