Zápočtová práce do ergoterapie

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Advertisements

Rehabilitace u CMP Zdeňka Dvořáková.
Workshop 14.února 2008 SU R O Z V O J DISTANČNÍCH KURZŮ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V OŠETŘOVATELSTVÍ NA SLEZSKÉ UNIVERZITĚ V OPAVĚ Projekt OP RLZ MSK
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
POZNATKY Z ETNOGRAFICKÉHO VÝZKUMU NA ČESKÝCH VYSOKÝCH ŠKOLÁCH JAK VYPADÁ VZDĚLÁVÁNÍ, KTERÉ SE SNAŽÍME ZLEPŠIT? JANA DVOŘÁČKOVÁ (FSS MU) PETR PABIAN (KSV.
Ústav pedagogických věd
Konference Analýza venkova: nové otazníky a výzvy Olomoucké vysoké školství partnerem moravského venkova reg. č.: CZ.1.07/2.4.00/ ,
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Každý může potřebovat pomoc aneb K čemu je sociální práce?
EDINBURGH NAPIER UNIVERSITY
HESLO NA WIFI KULTURAEVROPA. RE: FORMA, na které záleží aneb zaměstnávání osob s chronickým duševním onemocněním PARALELNÍ ŽIVOTY je název projektu, který.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
PROBLEMATIKA PÁDŮ NA LŮŽKOVÉM ODDĚLENÍ Z POHLEDU VŠEOBECNÉ SESTRY
Kvalifikovanost učitelů z pohledu politických stran a zřizovatelů.
Postřehy ze studijního pobytu, aneb Fulda 2004 (Socrates Erasmus)
ošetřovatelství a porodní asistence
Informatika akademický rok 2012/2013 Úvod k předmětu.
PROINCOR – Inovační audit Liberec – PROINCOR - Inovační audit 2 INOVACE Změna je jedinou jistotou dnešního světa Předpoklad udržení zákazníka.
Přečtěte si ve trojici texty, představte si postavy z vašich příběhů. Co je spojovalo? Kdo jim pomohl? Kdo je zachránil?
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Opava 2008 Podpora tvorby studijních textů pro potřeby distančního vzdělávání Petr Korviny OP RLZ (CZ / /0015) Rozvoj distančních kurzů dalšího.
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Ústav pedagogických věd
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
Systém podpůrných služeb Kancelář pro studenty se speciálními potřebami IPC UK kontaktní osoby na příslušných fakultách studijní oddělení příslušných fakult.
Koncepce ošetřovatelství
Fakulta zdravotnických studií
Teorie a didaktika úpolů ve školní tělesné výchově
Novinky ve specializačním vzdělávání
Ergoterapie.
Zápočtová práce ze SMV Základní okruhy pro zápočtovou práci ze SMV, 3.ročník bakalářského studijního oboru marketingová komunikace – zima 2014 Garant předmětu.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Vzdělávání osob se zdravotním postižením na ZČU v Plzni - Ing. Petr Šika.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů Centrum pro klinické doporučené postupy LF UP v Olomouci Radim Líčeník, Kateřina Ivanová Centrum.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Fakulta veřejných politik v Opavě se představuje
ČESKO-FRANCOUZSKÉ MAGISTERSKÉ STUDIUM VEŘEJNÉ SPRÁVY - MASTER FRANCO-TCHEQUE D’ADMINISTRATION PUBLIQUE.
1 Slezská univerzita v Opavě Studium ošetřovatelství s podporou e-learningu Petr Korviny IV. Slezská vědecká konference ošetřovatelství s mezinárodní účastí.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
DOP-HC s.r.o. Dům ošetřovatelské péče – Home Care Dolní Rychnov Prezentuje: MSc. Magdaléna Radošová Scholzová, MBA
KOORDINOVANÁ REHABILITACE Z POHLEDU ERGOTERAPIE Mgr. Kateřina Svěcená Ergoterapeut Klinika rehabilitačního lékařství 1. LF UK a VFN v Praze.
Název školyStřední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta HODNOTA A POSTOJ OŠETŘOVATELSTVÍ PRO VEŘEJNOST Prezentace diplomové práce: Vedoucí.
Česká koncepce oboru ošetřovatelství.  Vychází z: - Koncepce ošetřovatelství České republiky z roku 1998, - respektuje doporučení: Organizace spojených.
Perspektivy spolupráce ÚZS UJEP a KZ ve vědě a výzkumu Miroslav Tichý Ústav zdravotnických studií Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
ÚVOD DO MANAGEMENTU Zpracoval Ing. Jan Weiser. Osnova výkladu  1. Proč a jak studovat management?  2. Základní pojmy a definice Definice organizace.
Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu.
Centrum empirických výzkumů Fakulta veřejných politik Slezská univerzita v Opavě doc. PhDr. et PhDr. Martin Kaleja, Ph.D. 3. září 2015, Opava.
ÚSKALÍ SPOLUPRÁCE S RODINOU KLIENTA ,JIRKOV PHDR. MARTINA VENGLÁŘOVÁ.
Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu.
Mezinárodní den sester květen 2009
Fakulta zdravotnických studií
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Václav Bělohradský * Praha.
Institut zdravotnických studií Ústav ošetřovatelství
Ústav zdravotnických věd
Evidence studijních plánů
Představení senátorů Akademického senátu FZS
Studijní program Ošetřovatelství
Jana Chrásková, Ivana Lamková
Mgr. Martin Krause, DiS. Mgr. Marie Froňková
Podpora pedagogické praxe u předmětů odborné praxe studentů FZS TUL
Katedra historie Filozofická fakulta UP Olomouc
Budoucnost domácí péče
Fakulta zdravotnických studií
Ukázka prezentace LF MU v jednotném vizuálním stylu MU
Transkript prezentace:

Zápočtová práce do ergoterapie Slezská univerzita v Opavě Fakulta veřejných politik v Opavě Zápočtová práce do ergoterapie Předmět: Úvod do ergoterapie Vyučující: PhDr. Zdeňka Římovská Akademický rok: 2013/2014 Studijní program: Ošetřovatelství Studijní obor: Všeobecná sestra Forma studia: Kombinovaná Ročník: 1. /první/ Zpracovala: Martina Prosecká

Ergoterapie na rehabilitačním oddělení nemocnice Prostějov

Ergoterapie pomáhá lidem vykonávat každodenní činnosti tím, že je do těchto užitečných činností zapojí Filozofie ergoterapie je založena na holistickém pohledu na člověka a vychází z předpokladu, že každý člověk je jedinečná bytost, která je schopna pomocí vhodně zvolené činnosti zlepšit stav svého zdraví, funkčních schopností a dosáhnout tak zlepšení kvality života

Pracoviště ergoterapie

Pracoviště ergodiagnostiky