S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David. OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Advertisements

Ing. Adam Mikula FairNet Systems, s.r.o.
Vypracoval: Jiří Hlaváček
Zadání diplomové práce Kapacitní plánování výrobkových projektů.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Implementace AuditPro Elektrizace železnic Praha, a.s.
Přínosy virtualizace a privátního cloudu
Inventarizace majetku za použití RFID technologie
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
Informační systém Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Dopravní informace Plzeňského kraje Martin Schejbal Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Audit IT procesů ve FNOL
Museli jsme začít úplně od nuly Nalezeno 13 PC navíc, některé bez licence Opis smlouvy School Agreement (20 PC) Pravidelné plně automatizované kontroly.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
WBI Systems a.s. Barákova Říčany T: F: E: W: SQL Server 2008 R2 Základy licencování.
Informační podpora managementu
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Prezentace bakalářské práce. Josef Karliak, DiS. Monitoring záložních zdrojů UPS připojených do sítě Fakultní nemocnice v Hradci Králové.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Microsoft System Center Operations Manager
Praktická ukázka použití v podmínkách ZK Krajský rok informatiky Zlín, Pavel Novotný & Pavel Kopecký, Zlínský kraj.
Under-Licensing Proč se zabývat správou softwarových licencí? (softwarovým managementem)
Thang Bui Toan 4.B. Co je software ?  Software je něco, co není hardware  je programové vybavení počítače (sada všech počítačových programů umístěných.
ISSS Pavel Kopecký, Zlínský kraj Václav Mařík, Marbes consulting s.r.o.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_14_16_ovládací panely.
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Systém manažerského sledování a řízení projektů Představení možností, přínosů a řešení Done, s.r.o. Na Krčské stráni 1434/ Praha 4 Tel.: Fax:
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha
Počítačové sítě Informatika – 7. ročník
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
1 Regionální a municipální informační systém RAMIS PVT, a.s., Kovanecká 30/2124, Praha 9 tel.: , fax:
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Autor: Ing. Roman Jireš ZÁKLADY OVLÁDÁNÍ POČÍTAČE Část I Základní pojmy.
E-Government Moravskoslezského kraje (II. – VI. část výzvy) Projekt Vnitřní integrace úřadu Odbory informatiky, kancelář ředitele, investiční a majetkový,
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Regionální a municipální informační systém RAMIS Ing. Petra Mikulecká,
Analýza informačního systému. Podrobně zdokumentovaný cílový stav Paramentry spojené s provozem systému – Cena – Přínosy – Náklady a úspory – …
Windows XP a live distribuce Knoppix, Danix apod
Metodické vedení BDg PhDr. Jiří Král Praha 28. – Tento projekt je financován z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím.
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Úvod do informatiky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Katedra počítačů ČVUT FEL
Výpočetní technika při výuce fyziky Jiří Tesař. VT – při výuce VT nedílná součást každodenního života, VT musí být také součástí výuky, vybavení škol.
Centrum informačních technologií Ostravské Univerzity v Ostravě Čestmír Kantor, říjen 2006.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Operační systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/21 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
ÚVOD DO PŘEDMĚTU INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE. OPERAČNÍ SYSTÉM Je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti.
Jak dostat IT pod stoprocentní kontrolu během chvíle. 20. května 2011 Petr DokoupilADVANteach s.r.o. Obchodní ředitelŠkolská čtvrť 1343 Tel.:
Audit a řešení problémů v počítačové síti. Rozdělení údržby 1. Vzdálený dohled a monitoring celé sítě 2. Pravidelné prohlídky jedním přiděleným servisním.
IS jako nástroj moderního personálního managementu Vít Červinka
Z čeho se skládá počítač. Opakujeme: Informatika Informatika se zabývá zpracováváním informací.
SW pro správu PC, aplikační SW, licence
Inf Bezpečný počítač.
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Migrace EIS Magion na servery s Windows 2012
Vysoká škola technická a ekonomická
Management počítačové sítě
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
SOFTWARE II Aplikační software.
Informační a komunikační technologie
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 2
Klíčové aktivity projektu
Transkript prezentace:

S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David

OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou zátěž. možnost nastavit, aby se to uživatele zeptalo na nějakou upřesňující informaci, např. číslo místnosti.

O PTIM A CCESS OptimAccess představuje nástroj nové generace, který řeší správu informačního systému organizace. Svými výkonnými funkcemi a výstupy není pouze každodenním pomocníkem pracovníků správy výpočetní techniky, ale také užitečným nástrojem vedení organizace, při plánování strategie rozvoje a vlastního provozu informačního systému. Management organizace ocení zejména možnosti generování celé řady reportů týkajících se evidence softwarového a hardwarového vybavení.

A UDIT P RO Výraznou předností AuditPro7 je jeho vnitřní inteligence. Unikátní řídící panel aplikace dovoluje na jednom místě sledovat všechny důležité události na síti, analyzovat je v jejich kontextu a následně i navrhovat odpovídající kroky pro jejich řešení. Vše zcela automatizovaně a intuitivně.

AW C AESAR 7 Kvalitní scanování a analýza SW - proto ji používá Policie ČR při SW kontrolách. Operativnost a kvalita evidence - funguje i pro více než Pc v jedné evidenci. Automatická aktualizace dat prostřednictvím internetu - šetří čas odpovědných informatiků. Komplexní řešení hlídání licencí - sledování různých typů licencí. Automatické přelicencování downgrade a Update programů …

S PRÁVCE IT Pro přesnou evidenci je v programu vytvořen propracovaný systém, ve kterém lze evidovat všechny typy licencí (OEM, Upgrade, Downgrade, Maintenance), jejich časové nebo jiné omezení (na počítače, na uživatele, na server apod.). Program umožňuje také zobrazit celkovou bilanci využití licencí. Významným přínosem v evidenci počítačů je automatické zjištění hardwarové konfigurace počítače. U některých typů komponent lze zjistit kromě názvu i výrobní číslo, výrobce a další podrobné údaje. Pro úplnost evidence lze tyto nascanované údaje ručně doplnit o další údaje jako je inventární číslo, odpovědná osoba, ekonomické nebo vlastní údaje. Program sleduje podrobně veškerou historii a změny proti poslednímu stavu.