P OHÁDKOVÁ CUKRÁRNA 1. P OPIS PRODUKTU 2 o Cukrárna s pohádkovými motivy – Perníková chaloupka o Sídlo: Spálená 45, Praha 1 o Nabídka produktů pod názvy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Černoch Michal Školoudová Lenka
Advertisements

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Vánoční mozaika 20. prosince Výroba pralinek • Lektor: Ottová • Co přinést: 50,- Kč na 5 pralinek.
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Pivní a vinné slavnosti 2014
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
Klientská prezentace Anna Tomanová 3.ročník bc
Věrnostní program.
DENNÍ STACIONÁŘ OLGA.
ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR chci-dum.cz – inovační projekční systém Robin Vašnovský & Tereze Therová Praha, Celostátní konference.
3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol října 2012 v 9.00 hodin Sbírkové skleníky Výstaviště.
Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Výsledky NetMonitoru a AdMonitoringu za červenec 2008 Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) MEDIARESEARCH, a. s. a GEMIUS, S. A
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Prezentace školy.
velikonočních perníčků
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
Rozmarýn.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
3.ročník, Bc..  Cvičení pro ženy v rámci studiových hodin a posilovny  Klub aktivních dam  Výživové poradenství  Masáže  Kavárna.
O PROJEKTU Projekt realizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v rámci nadačního programu ČESKÁ STAVEBNÍ AKADEMIE Projekt.
Internetový obchod v ČR 2005 / 2006 Konference SAEC, , Bratislava Josef Suchánek APEK - Asociace pro elektronickou komerci.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Cukrář/ka Cukráři jsou něco jako umělci. Musí umět dobře zpracovat suroviny na dorty , bít trpěliví a zručný. Je to velmi složitá a deprimující práce.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
 1. Třídní schůzka + plenární schůze SRPDŠ čtvrtek PS od 15.30hod., TS od hod.   2. Třídní schůzka úterý nižší.
Cesta domů Rok 2011 očima čísel Valná hromada sdružení 2012.
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
HOSPODAŘENÍ DOMÁCNOSTI.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
Řešení úloh v testech Scio z matematiky zadaných ve školním roce 2011/2012 pro 6. ročník (7. – 12. úloha) VII. označení digitálního učebního materiálu:
 knihovny se výrazně podílejí na snížení dopadu digitální propasti (digital divide), který existuje mezi těmi, kteří mají, a těmi, kteří nemají přístup.
Penzion u máchova Jezera
POMĚR Prezentace je zaměřená na výklad a procvičení slovních úloh na poměr. Autor: Mgr. Věra Benáková, 2. ZŠ Dobříš 7 : 4 1 : : :
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ! Internetový kurz zdravého životního stylu
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Ročník: 1. – 3. Téma:
Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Čtenáři a čtení v ČR (2007) společný projekt Ústavu pro českou literaturu AV ČR, v. v. i., a Národní knihovny ČR s finanční podporou Ministerstva kultury.
T-klub Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov. Začátky T-klub vznikl v málo navštěvovaném hudebním oddělení Financován z rezervního fondu knihovny Hlavní.
Pestrá přehlídka tvořivého a chytrého hraní pro rodiny s dětmi od 1 roku do 12 let.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Zažijte autentický jihočeský venkov
Řízení vtahů se zákazníky ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Přehled o esperantu v českých médiích
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
Azylový dům pro rodiny s dětmi
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

P OHÁDKOVÁ CUKRÁRNA 1

P OPIS PRODUKTU 2 o Cukrárna s pohádkovými motivy – Perníková chaloupka o Sídlo: Spálená 45, Praha 1 o Nabídka produktů pod názvy inspirovanými pohádkou (např. Jeníčkův lup, Mařenčin perníček, Ježibabí dortík o Obsluha oblečená do pohádkového oblečení o Zařízení cukrárny ve stylu pohádky o Dětský koutek – možnost hraní her, kreslení, pouštění pohádek

P OPIS PRODUKTU Otevírací doba : každý den od 9: 00 do 18:00 Kapacita : 40 osob Moderní toalety s přebalovacími stolky Denní tisk + dětské časopisy k zapůjčení Velká nabídka nealkoholických nápojů Sezónní nabídka Tematické akce - čtení pohádek, zpívání, soutěže v malování, menší divadelní představení Možnost dobrovolného příspěvku pro „Nadaci Terezy Maxové dětem“ do zapečetěné pokladničky 3

S WOT ANALÝZA Silné stránky Netypické prostředí Zajímavá nabídka produktů Pohádková obsluha Produkt spojený se zážitkem Dobročinnost Příležitosti Nové cílové skupiny Rozšíření služeb a produktů Tematické akce Slabé stránky Poměrně malá kapacita Vyšší ceny Hrozby Konkurence Stárnutí populace – snížení počtu dětí Obezita dětí 4

C ÍLOVÁ SKUPINA Rodiny s dětmi Prarodiči s vnoučaty Školy, školky Příznivci pohádkového prostředí Milovníci cukrářských výrobků 5

MÉDIA Tiskoviny: Dětské časopisy (Mateřídouška, Méďa Pusík, Sluníčko, Čtyřlístek atd.) Časopisy pro maminky (Maminky, Betynka) Deník Metro Pražský deník Internet: web.cz www. tyyo.ceskatelevize.cz www. maminka.cz Televize: FTV Prima 6

P R AKCE – P OSTAVENÍ PERNÍKOVÉ CHALOUPKY NA V ÁCLAVSKÉM NÁMĚSTÍ Den konání – neděle Čas konání – od 10: 00 – 17: 00 Místo konání – Václavské náměstí – dolní část K příležitosti této akce bude probíhat veřejná sbírka pro „Nadaci Terezy Maxové dětem“ Provázet touto akcí bude Tereza Maxová Pracovníci cukrárny + dobrovolní cukráři v pohádkových kostýmech Stavba perníkové chaloupky + zdobení malých perníčků Předem upečené pláty perníků se zdobí na místě a poté se skládají dohromady Velikost chaloupky 4 m délka, 3 m šířka a 3 m v nejvyšším bodě Malé upečené perníčky zdobí příchozí návštěvníci zdarma 7

T ISKOVÁ KONFERENCE Důvod – zahájení nového produktu, PR akce Čas – 1. krok -zavoláme předem do ČTK a zeptáme se, zda na určené datum a hodinu již není něco plánováno, 2. krok podle toho určíme datum a čas Nejvhodnější 9 :00 hodin, středa. Místo konference – Pohádková cukrárna Občerstvení – nabídka produktů Pohádkové cukrárny Pozvaní – redaktoři časopisů pro děti, redaktoři časopisů pro maminky, redaktoři ČT z oddělení dětské zábavy, redaktoři pražských deníků (např. Metro) 8

T ISKOVÁ KONFERENCE Pozvánka Tisková konference k příležitosti otevření nové Pohádkové cukrárny a připravované akci se uskuteční ve středu 1.února 2012 v 9:00 ráno v Pohádkové cukrárně, Spálená 45, Praha 1. Předpokládané ukončení v 10:30. Více informací Lucie Kadeřábková mobil :

N ÁKLADY NA PR AKCI Pracovníci – dobrovolníci bez platu 10 Cena za ks/kgPoužité množství Celková cena těsto20300 kg Kč sáčky18100 ks Kč poleva15200 ks Kč energie (benzín, plyn) Kč Konstrukce Kč pronájem plochy Kč další výlohy Kč celkem Kč

VYHODNOCENÍ Předpokládaná návštěvnost Pohádkové cukrárny 15 zákazníků / 1 hodina – otevírací doba 9:00-18: zákazníků / 1 den Vyhodnocení : Tržby Návštěvnost Kniha ohlasů 11

Děkujeme za pozornost 12