Cena eTwinning Ve dnech 20. a 21. září 2005 se vyučující Ing. Tomanová a Mgr. Solničková s 6 zástupci tříd 4Z a 4Y, které se v loňském roce pracovali tříd.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 Projekt „České centrum pro mobilitu v letech “ finančně podporuje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v rámci programu EUPRO.
Advertisements

ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
CO VENKOVSKÉ KNIHOVNY UMĚJÍ A MOHOU
Ludvík Eger, FEK ZČU v Plzni
Od eTwinningu Od eTwinningu Národní konference eTwinning, Most, 11. května 2012 k eTwinningu? k eTwinningu?
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Cesta k vyhlášení architektonické soutěže prosinec 2004: NK předložila MK ČR investiční záměr na novou budovu 20. prosince 2004: NK a Rada hl.m. Prahy.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
„Finanční gramotnost jako nejlepší prevence předlužení občanů“ S ENÁT P ARLAMENTU Č ESKÉ REPUBLIKY 31. března 2009.
Počet žáků ve třídě Marcela Matějková Dagmar Šetková Martina Říhová
Aktuální úkoly MŠMT Odbor programů výzkumu a vývoje 2009.
Brno, 2009 Projekty spolupráce na dálku. Brno, 2009 Kdo Vás bude seminářem provázet? Elena Tomanová Střední škola inf. technologií a sociální péče školitelka.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING PRO ZAČÁTEČNÍKY. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU Zájmové sdružení právnických osob OK4EU.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
COMENIUS Co si představit pod názvem projektu - A rainbow of cultures ? 2 roky rozvoje tvořivosti a myšlení žáků, prohlubování jazykových - IT.
Bílá kniha terciárního vzdělávání stav, otázky a postup RVŠ František Ježek Rada vysokých škol Fakulta aplikovaných věd Západočeské univerzity v Plzni.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
Comenius - Individuální mobilita žáků Slovensko český tematický monitoring Bratislava, 10. a
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory. Valné shromáždění MAS –  Program:  Přivítání  Plnění úkolů z minulé Valného shromáždění.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Program celoživotního učení Ústí nad Labem
Celoškolní projekt: Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Činnost SK RVŠ za období prosinec 2010 – únor Sněm RVŠ, Praha Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
JÍZDA ZA POKLADEM HANÉ aneb „HANÁCKÉ CESTOVATEL“
Kreditový systém Předsednictvo Rady vysokých škol 14. Zasedání – , Praha.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_269.
Business Week - Holandsko (od 21. září do 25. září) Tomáš Martinka, Filip Alfery SSŠMEP.
Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Tempus v kontextu českých vysokých škol Prabir Ganguly Národní agentura Socrates.
Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha.
ETwinningový Webinář „Jak efektivně zažádat o Quality Label“
Evropská jazyková cena Label Praha, Historie programu iniciativa vycházející z dokumentu vydaného EK v roce 1992 – „White Paper“ v ČR od.
Ivana Brabcová. ZŠ Ľudovíta Štúra, Modra (SK) Stanislava Bojkovská Šk.rok 2005/2006  Projekt probíhal v německém, českém, slovenském jazyce.  Naším.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2012 podevatenácté Pavel Švejda Praha, 4. prosince 2012 INOVACE 2012, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2010 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Listopad 2009.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2010 pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky předsedy Senátu Parlamentu České republiky a senátora za Liberecko.
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
ELEGANCE s.r.o. prezentovala nový koncept dekorativní kosmetiky na odborném kosmetickém veletrhu World of Beauty and Spa, který se konal v PVA EXPO PRAHA.
DĚJEPIS. Základní informace předmět se vyučuje na nižším i vyšším stupni na vyšším gymnáziu možnost volby semináře Kapitoly z dějepisu - dvouletý - jednoletý.
Z historie eTwinningu. Proč eTwinning? Součást Programu celoživotního učení (LLP) - Comenius součást KA2 Erasmus+ vznik 2005 fáze 2: září 2008 fáze 3:
Hrajeme si s eTwinningem PRAMEŇÁCI, ZŠ A MŠ PRAMENY, KARVINÁ.
Základní a mateřská škola Mostkovice Prostějovská 243, Mostkovice
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Poskytovatel Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Schválení programu 2. května 2016 Předmět podpory Projekt, který může mít charakter mezinárodní.
Počet účastníků ZD České Budějovice Praha Ostrava
Rodičovská unie , 17:30.
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.
Projekt ERASMUS
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
konference Jak se žije malotřídkám Praha
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Cena eTwinning Ve dnech 20. a 21. září 2005 se vyučující Ing. Tomanová a Mgr. Solničková s 6 zástupci tříd 4Z a 4Y, které se v loňském roce pracovali tříd 4Z a 4Y, které se v loňském roce pracovali na projektu Businessmen through Europe zúčastnili slavnostního předání ceny za 1. místo v soutěži o nejlepší projekt, kterou vyhlásilo národní podpůrné středisko programu EU eTwinning.

Cena eTwinning místo

Cenu jsme slavnostně převzali na Výstavišti v Českých Budějovicích u příležitosti výstavy „Vzdělání a řemeslo“ Cena eTwinning místo

V pavilonu agentury Socrates bylo stále plno… Cena eTwinning místo …a studenti měli příležitost účastnit se různých zajímavých aktivit a sledovat program na pódiu.

Cenu nám předal herec Jirka Mádl z filmu Snowborďáci a účastník Superstar „Ken“ Vojtěch nám věnoval dvě písně. Cena eTwinning místo

Cenu tvoří finanční podpora na mobilitu žáků k partnerské škole do Itálie.

Cena Label 2005 Dne 26. září 2005 se vyučující Ing. Tomanová a Mgr. Solničková s 4 zástupci Ing. Tomanová a Mgr. Solničková s 4 zástupci tříd 4Z a 4Y, které se v loňském roce účastnili projektu Businessmen through Europe slavnostně převzali cenu za slavnostně převzali cenu za 1. místo v celostátní jazykové soutěži Label, kterou vyhlásilo v celostátní jazykové soutěži Label, kterou vyhlásilo Ministerstvo školství ve spolupráci Ministerstvo školství ve spolupráci s programem EU Socrates.

Cenu jsme převzali ve Valdštejnském paláci v prostorách Senátu České republiky Cena Label místo

Studentky prezentovaly náš projekt přítomným.

Cenu tvoří finanční podpora ve výši Kč na mobilitu žáků k partnerské škole do Itálie.