INVEX 2008 Mezinárodní veletrh informačních a komunikačních řešení pro rozvoj podnikání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.
Modelářská činnost ve Věznici Horní Slavkov
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Deník veřejné knihovny na rok 2009 Změny v evidenci činnosti knihoven.
Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
ŘEMESLO ŽIJE! Řemesla v ČR – Diskusní seminář 5. prosince 2013 Pavel Dvořák, Magistrát hl. m. Prahy, odbor školství mládeže a sportu.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU  Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních.
Václav Lukeš Seminář RVŠ k třetí roli VŠ „Centra transferu technologií na vysokých školách“ Ostrava
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů Obchodní oddělení Francouzského velvyslanectví v Praze Dagmar Studeníková, vedoucí odboru spotřebního.
1 Podnikatelský inkubátor VŠB-TU Ostrava Zkušenosti s projektem EU Ing. Václav Lukeš Developers to Region 2007 Ostrava Představujeme …
REGENERACE BROWNFIELDŮ 25. dubna 2012 Urbis Invest Brno CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Ing. arch. Igor Gargoš Ředitel Odboru koncepce.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Šanghaj. O EXPU Mezinárodní výstava průmyslu a kultury Pořádá se každých několik let (ne pravidělně) Od poloviny 19. století První EXPO – 1851 – Londýn.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
INSTITUT REGIONÁLNÍCH INFORMACÍ KARTOGRAFICKÉ VÝSTUPY VÝSLEDKŮ ZMAPOVÁNÍ REGIONÁLNÍCH DISPARIT 2000 – 2006 Koordinační schůzka k projektu – Poděbrady,
Konto BARIÉRY -nejstarší a největší kontinuální veřejná sbírka v ČR -nejrozsáhlejší projekt Nadace Charty let rozděluje peníze na vozíky, sluchadla,
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2014/2015 Zasedání přípravného výboru FIT VUT, Brno
PROJEKT COMENIUS – SPOLUPRÁCE ŠKOL. O projektu Comenius Projekt Comenius je zaměřen na školní vzdělávání. Zapojit se mohou mateřské školy, základní školy.
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
Vyhodnocení dotazníkových šetření prováděných na veletrhu GAUDEAMUS Přípravný výbor – Slavonice Přípravný výbor – Slavonice
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
MSŠZe a VOŠ Opava. Zatímní aktivity modulu č. 3 Botanické zahrady sestaven seznam rostlin pěstovaných na botanické zahradě 155 položek rostlin velká soutěž.
Vítejte na „novém“ CeBITu března Nový CeBIT Důsledky pro CeBIT Jasná struktura Širší obsah Vyhraněný profil Požadavky vystavovatelů:  Nižší.
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
Web zábavního areálu – plavecký bazén Michaela Janečková.
Analýza vývoje veletrhu Gaudeamus Brno 1994 – 2011 Praha
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
 1) Identifikační údaje  2) Předmět podnikání  3) Zaměstnanci  4) Firemní kultura.
Prezentace Česká republika. Page 2 Page 3 Organizuje a zastřešuje Mezinárodní veletrh Mnichov Asociace německých inženýrských institucí VDMA.
11. odborný seminář PROKOS listopadu Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů – veletrh BIOSTYL 2008 Obchodní oddělení Francouzského.
– ročník výstavy pro lidi, kteří nezůstávají sedět doma 16. ročník výstavy ze soutěže „ pro radost a potěšení“ POD ZÁŠTITOU: MINISTERSTVA.
Prezentace 1 Kontaktní centrum Statutárního města Ostravy provozované společností OVANET a.s. červen 2009.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Bauma: 19. – 25. dubna 2010 v Mnichově Listopad 2009, Praha.
2 Messe München International (MMI)  Jeden z nejmodernějších výstavních areálů na světě  Lídr mezi organizátory veletrhů  Ročně přes vystavovatelů.
Jednotná informační brána (JIB) Umožňuje souběžné vyhledání v několika českých i zahraničních informačních zdrojích. Vyhledávací nástroje:
Webový design Web zábavního areálu - akvapark Barbora Chumlenová.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Národní soustava povolání (NSP) Klasifikace ekonomických činností (CZ-NACE)  
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Příprava veletrhu z pohledu organizátora Ing. Miloň Mlčák Veletrhy Brno, a.s. ředitel projektů GO a REGIONTOUR, MOBITEX, PRODÍTĚ a RYBAŘENÍ Veletrhy a.
CESTOVNÍ RUCH.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2011 poosmnácté Pavel Švejda Praha, 6. prosince 2011 INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2012 podevatenácté Pavel Švejda Praha, 4. prosince 2012 INOVACE 2012, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Fungující knihovna v obci přepych nebo výhoda ?. Knihovna poskytuje veřejné služby v oblasti : kultury celoživotního vzdělávání informací.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Veletrhy a komerční výstavy. Komerční výstavy PR aktivity Dlouhodobé Krátkodobé Stálé expozice Dočasné výstavy K výročí firmy K prezentaci úspěchů K představení.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.
Vyhledávání informací Zdroj: pixabay.com. ÚVODEM  Seznámení  Cíl semináře  Zpětná vazba  Prezentace Vaše zkušenosti?
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Asociace turistických informačních center České republiky
59. mezinárodní strojírenský veletrh
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Jednotná informační brána (JIB)
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Jednotná informační brána (JIB)
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

INVEX 2008 Mezinárodní veletrh informačních a komunikačních řešení pro rozvoj podnikání

Souběžně probíhá:  DIGITEX  INTERKAMERA  FRANISCHE Meeting Point  JOB FAIR

Charakteristika:  Osmnáctý INVEX dále prohloubil svou odbornost a oslovil početnou skupinu návštěvníků. Nový model rozdělení návštěv na 2+2 dny poskytl vystavovatelům veletrhu INVEX dvoudenní prostor pro realizaci obchodních schůzek a kongresů.  Veletrh je rozdělen do jednotlivých pavilonů, kde si každý může najít co potřebuje a co ho zajímá! V celém areálu jsou rozmístěny občerstvení i lavičky k odpočinku. Z veletrhu si můžete také odvést řadu suvenýrů nebo časopisů s CD.

Základní statistické údaje Počet vystavovatelů Počet zúčastněných zemí 14 3 Výstavní plocha m Počet návštěvníků Počet akreditovaných novinářů 658

Plánek areálu: