Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MSŠZe a VOŠ Opava. Zatímní aktivity modulu č. 3 Botanické zahrady sestaven seznam rostlin pěstovaných na botanické zahradě 155 položek rostlin velká soutěž.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MSŠZe a VOŠ Opava. Zatímní aktivity modulu č. 3 Botanické zahrady sestaven seznam rostlin pěstovaných na botanické zahradě 155 položek rostlin velká soutěž."— Transkript prezentace:

1 MSŠZe a VOŠ Opava

2 Zatímní aktivity modulu č. 3 Botanické zahrady sestaven seznam rostlin pěstovaných na botanické zahradě 155 položek rostlin velká soutěž proběhla v 21.9.2010 a 22.9.2010 exkurze proběhla 14.10.2010 Botanická zahrada v Olomouci Zoologická zahrada na Svatém Kopečku 5 soutěží digitální prezentace botanické zahrady (seznam, plánek, historie, soutěže)

3 MSŠZe a VOŠ Opava Chystané aktivity modulu č. 3 Botanické zahrady osazování a osévání botanické zahrady tvorba soutěží č. 6 až 8 umístění všech soutěží na webové stránky školy označení rostlin a informačním panelu doplnění digitální prezentace botanické zahrady (rostliny, soutěže, novinky) spolupráce na tvorbě brožurky a DVD – plánek, popis, fotky, natáčení příprava exkurse s žáky 2.O do botanické zahrady v Olomouci a na větrnou elektrárnu v Horních Loděnicích

4 MSŠZe a VOŠ Opava Výdaje modulu č. 3 - Botanické zahrady exkurse do botanické zahrady v Olomouci a na větrnou elektrárnu v Horních Loděnicích doprava cca 8 000,-Kč občerstvení 2 900,-Kč vstupné 700,-Kč nákup rostlin a semen cca za 300,-Kč


Stáhnout ppt "MSŠZe a VOŠ Opava. Zatímní aktivity modulu č. 3 Botanické zahrady sestaven seznam rostlin pěstovaných na botanické zahradě 155 položek rostlin velká soutěž."

Podobné prezentace


Reklamy Google