Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Modelářská činnost ve Věznici Horní Slavkov

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Modelářská činnost ve Věznici Horní Slavkov"— Transkript prezentace:

1 Modelářská činnost ve Věznici Horní Slavkov

2 Hrad Loket Stavba Hradu LOKET byla počátkem tvorby skupiny odsouzených mužů z věznice v Horním Slavkově, stala se podnětem k další tvůrčí činnosti. Model byl zhotoven pouze podle několika dostupných fotografií.

3 Naše modelářské snažení pokračovalo již plánovaným projektem překrásného areálu hradu a zámku Bečova nad Teplou.

4 Zámek Valeč Zámek VALEČ, byl naším největším dílem. V době stavby modelu na zámku a jeho okolí probíhala velká rekonstrukce, což nám otevřelo prostor pro improvizaci.

5 Kostel sv. Jiří Horní Slavkov
Chátrající pevnostní kostel sv. Jiří v Horním Slavkově byl zhotoven z papíru a drobných oblázků, vitrážová okna byla vymalována gelovými barvami a následně podsvícena diodami.

6 Projekt Zámku Kynžvart vznikl během tří měsíců, byl zcela odlišný od předchozích modelů. Ke stavbě byly použity profesionální modelářské materiály a zkušenosti odborníků z firmy Boheminium v Mariánských Lázních.

7 Zámek Sokolov - 18. století
Podle několika nákresů a jednoho dobového obrazu jsme se pokusili postavit model Zámku Sokolov tak, jak vypadal přibližně v osmnáctém století.

8 Zámek Sokolov v současné podobě
Model Zámku Sokolov v současné podobě byl zhotoven pro Městský úřad v Sokolově již na základě komerční smlouvy. Na stavbu byly použity profesionální modelářské materiály.

9 Zatím posledním naším projektem je klenot Bečovského zámku Relikviář sv.Maura. Maketa je zhotovena ve skutečné velikosti s možností rozebrání, aby se mohly s tímto skvostem seznámit i zrakově postižené děti.

10 KONEC PREZENTACE


Stáhnout ppt "Modelářská činnost ve Věznici Horní Slavkov"

Podobné prezentace


Reklamy Google