Kamerová kontrola Online Verifikace 1D & 2D kódů Monínec, Seminář pro zákazníky 1505.2014 Roman Trtík.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečný digitální podpis v praxi
Advertisements

TVAROVÉ A ROZMĚROVÉ PARAMETRY V OBRAZOVÉ DOKUMENTACI
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Řízení jakosti, standardy
Elektronické knihy: Tak trochu jiný způsob akvizice Filip Vojtášek Albertina icome Praha 24. akviziční seminář
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.10 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. HTML - tagy Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Visibility Delivered. BEZDRÁTOVÁ IDENTIFIKACE IS-DATATAM Aplikace pro přístupové brány.
R.F.I.D. RFID = RadioFrequency IDentification
Inventarizace majetku za použití RFID technologie
Standardizace a stabilizace ofsetového tisku
Pneu & Business 2014 AUDITY PNEUSERVISŮ Michal Krátký 10. září 2014.
Dlouhodobá maturitní práce studentů Tomáše Kurce & Jana Kuželky
Vytváření prezentace v PowerPointu
AT122-D TACHOSTORE PRESENTATION - OCT 05 TACHOSTORE: ŘEŠENÍ PRO DOPRAVCE AT122-D.
METADATA „Tvoří velice důležitou složkou geodat (prostorově lokalizovatelných dat) “ Renata Hrabinová.
Metoda FMEA týmová analýza možností vzniku vad u posuzovaného návrhu spojenou s ohodnocením rizik výsledkem aplikace je návrh a realizace opatření vedoucích.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Modelovací jazyk UML. Jazyk UML je víceúčelový modelovací jazyk, který byl vyvinut speciálně pro účely softwarového inženýrství. Obsahuje formalizovaný.
Číselné obory Podmínky používání prezentace © RNDr. Jiří Kocourek 2013
Porovnání chybných a správných řešení v prezentaci
Tematická oblast Autor Ročník Obor Anotace.
Svaz strojírenské technologie PORADA OBCHODNÍCH ŘEDITELŮ SST Hustopeče
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_1.6 Tematická oblast: Hardware, software a informační sítě Práce se skenerem, skener Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
 KBA, Willeke, Print Fórum Praha 2007 KBA-QualiTronic Inspekční systém kontroly archů, označování makulatury a vytříďování archů.
ELEKTROTECHNICKÁ MĚŘENÍ
Případová studie Robotické pracoviště
LCD monitory LCD monitor (liquit crystal display, displej s tekutými krystaly), byl vyvinut počátkem 70. Tekuté krystaly se používají k rozsvěcování a.
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Geoinformační technologie Geografické informační systémy (GIS) Výukový materiál pro gymnázia a ostatní střední školy © Gymnázium, Praha 6, Nad Alejí 1952.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
ČÁSTI ANALOGOVÝCH MĚŘICÍCH PŘÍSTROJŮ
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Management jakosti jako úhelný kámen provozu klinické laboratoře
Optická média.
Management systému řízení kvality
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
2 Karla Halenková Setkání uživatelů 2001 Báze znalostí produkt pro naplnění uživatelem.
14. Informace vládnou sv ě tu Úloha ICT p ř i ř ízení podniku rb.
Využití neuronových sítí IVTH – Informační technologie ve vodním hospodářství Vypracoval: Jiří Vacek Z-92.
25. září 2012 Hotel Mlýn Vílanec Zpracování videozáznamů Metodika v anglickém jazyce reg. č. CZ.1.07/1.3.50/
Ostatní fotografické potřeby 3. ročník Zbožíznalství.
Grafické systémy II. Ing. Tomáš Neumann Interní doktorand kat. 340 Vizualizace, tvorba animací.
CRAB z pohledu dodavatele Pilotní pasportizace dodavatel sběru dat do pasportu a dalších specifických informací o budovách 1 1.
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Geometrická optika. Geometrická optika je částí optiky, která se zabývá studiem šíření světla v prostředí, jehož rozměry jsou velké ve srovnání s vlnovou.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Zbožíznalství, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
PowerPoint zásady tvorby prezentací Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Ditta Kukaňová.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Stín Číslo DUM: III/2/FY/2/3/4 Vzdělávací předmět: Fyzika Tematická oblast: Optika Autor: Ing. Markéta.
Ing. Zdeněk Blažek AGROTECH Firma AGROTECH je komplexním dodavatelem zboží a služeb v oblasti označování zboží. Dodáváme samolepící etikety, termotransferové.
1 Diplomová práce Sluneční záření a atmosféra Autor: Tomáš Miléř Vedoucí: Doc. RNDr. Petr Sládek, CSc. Oponent: RNDr. Jan Hollan BRNO 2007Katedra fyziky,
Předmět:Práce s počítačem Ročník: 1. ročník čtyřletého maturitního oboru Autor: Vít Michalec Anotace:Materiál objasňuje význam čárových kódů a současně.
QR kódy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jitka Vlčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
KÓTOVÁNÍ určení rozměrů nebo polohy předmětu
Příklad měření MTF digitálního fotoaparátu podle normy ISO 12233
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Stín
Kde pro mnohé logistický proces končí, pro další začíná
Výstupní zařízení počítače - skener
STANDARDY ČAPPO SEMINÁŘ BEZPEČNOST DISTRIBUCE POHONNÝCH HMOT
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Evidence aplikací a jejich dokumentace
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
VY_32_INOVACE_101_Fyzika_baterie
Školící a docházkový systém s monitoringem
Využití asistivních technologií v procesu vzdělávání
Transkript prezentace:

Kamerová kontrola Online Verifikace 1D & 2D kódů Monínec, Seminář pro zákazníky Roman Trtík

Obsah prezentace Dot Peen Kit1D/2D Label KitLarge Linear Kit Témata:  Co je Verifikace  Proč verifikovat  Představení řešení  Tři verifikační KITY  Porovnání KITŮ  Klíčové přínosy

Co je Verifikace  Verifikace je měření kvality 1D a 2D kódů ve shodě se schválenými standardy:  ISO 15415: 2D kódy – typicky tištěné kódy  AIM DPM: 2D kódy – typicky DPM kódy  ISO 15416: 1D kódy  Výsledky verifikace jsou vyjádřeny ve stupnici  4 / A = perfektní –0 / F = velmi špatné  AutoVISION TM verifikační řešení je postaveno na kamerách  Obraz je zachycen a zpracován kamerou skrz AutoVISION TM software kamerové kontroly

Co je Verifikace „Kontrolní čtení“ není Verifikace!  „Kontrolní čtení“ pouze říká, že kód je čitelný právě teď aktuálně používanou čtečkou. To neznamená, že kód je čitelný čtečkou vašeho odběratele.  Verifikace neříká pouze, jestli kód je nebo není čitelný, ale ukazuje jak blízko je k hranici čitelnosti nebo zda ji překročil. Toto zabezpečuje, že jakákoli čtečka bude schopna kód bez potíží načíst.

Přínosy online Verifikace  Poskytuje „real-time“ vyhodnocení kvality kódu.  Zajišťuje procesní kontrolu / feedback o značení.  Zároveň umožňuje automaticky ID-based traceabilitu.  Prevence vícenákladů na vrácení zboží, předělávku výrobku nebo opětovné značení.  Zvyšuje celkovou spokojenost odběratele. Který z těchto výrobku bude vyřazen kvůli nečitelnosti kódu?

Řešením je AutoVISION TM Generuje verifikační reporty v PDF nebo jak textový soubor.

Řešením je AutoVISION TM KIT 1 – VELKÝ LINEÁRNÍ verifikační Kit  Použití pro velké 1D čárové kódy  Velké etikety  DPM Ink-Jet kódy na kartonech  ISO-plnící geometrii a nasvícení  Světlo, kamera, objektiv, montážní konzole  Kalibrační karta  45° úhel nasvícení, 625 nm vlnová délka, kolmá kamera  cm kódy Řešení: Inline nebo offline monitoring a controla online potisku balení 1D kódy. Verifikuje ISO

Řešením je AutoVISION TM KIT 2 – 1D/2D LABEL verifikační Kit  Použití pro 1D a 2D kódy  Čárové kódy < 5 cm na lesklé ploše  2D kódy < 2,5 cm na lesklé ploše  ISO (2D kódy): Doporučuje 45° nasvícení ze 4 stran pro dosažení nasvícení kódu bez stínu  ISO (1D kódy): Specifikuje osvit z jednoho směru pod úhlem 45°.  Pharmalite zajišťuje ekvivalent pro lesklé i matné etikety se dvěma velkými 60° bílými světly.  Normy umožnují alternativní geometrii, ale úhel a vlnová délka musí být zapsána v reportu.

Řešením je AutoVISION TM KIT 3 – DOT PEEN verifikační Kit  Použití pro 2D Data Matrix kódy  2D kódy < 2,5 cm  Mikrobodové značení na matné difusní plochy  ISO a AIM DPM související norma  kolmá kamera, 90° úhel nasvícení, 628 nm vlnová delka  OK i pro 1D kódy < 2,5 cm, ale nasvícení bude v úhlu 90° AIM DPM– Direct Part Mark 2D kódy ISO 15415– Tisk vysoce-kontrastních 2D kódů ISO 15416– Tisk vysoce-kontrastních 1D kódů

Řešením je AutoVISION TM Rekapitulace – Jaký verifikační KIT? Aplikace VELKÝ LINEÁRNÍ 1D/2D LABEL DOT PEEN Inline 1D ( <5cm) nebo 2D ( <2,5cm) Verifikace etiket X Offline 1D ( <5cm) nebo 2D ( <2,5cm) Verifikace etiket X Inline 1D code Verifikace ( >5cm)X Offline 1D code Verifikace ( >5cm)X Inline DPM (DOT PEEN <2,5cm) X Offline DPM (DOT PEEN <2,5cm) X

Klíčové přínosy  Redukce prostojí spojených s nečitelností kódů – manuálním načítáním, opakováním skenování, přeznačování.  Redukce dodavatelských problémů – spokojený odběratel, vrácení nákladů.  Zamezení diskvalifikace dodavatele neplnící normy ISO.  Dosažení nízkonákladového tisku přímo na obaly.  AutoVISION TM verifikace  Postavená na normě nebo zákaznických standardech  AutoVISON TM verifikační Kity  Pohodlné „all-in-one“ řešení – kamera, světlo, objektiv a konzole

Kontrola 500 PPM Nebo zdezde

Děkuji za pozornost. Monínec, Seminář pro zákazníky Roman Trtík