Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)
Spolupráce s mikroregiony
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Problematika venkova v Pardubickém kraji Ing. Václav Kroutil Radní pro zemědělství a venkov.
Aktivity Olomouckého kraje pro venkov Setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje 21. června 2012, Plumlov Josef Londa Karel Hošek.
Dotační příležitosti.
Cyklokonference Třeboň 24. dubna 2007 Bc. Vojtěch Srb KÚ Jihočeského kraje.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje.
Bike Brno – Bike konference 2012 Plzeňský kraj 4. –
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
PRACOVNÍ SETKÁNÍ ZÁSTUPCŮ OBCÍ ORP HRADEC KRÁLOVÉ Dolní Přím, 5. února 2009 Ing. Jana Rejlová, administrátorka POV.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
PODPORA CYKLISTICKÉ DOPRAVY V LIBERECKÉM KRAJI A JEJÍ VAZBA NA CYKLOSTRATEGII 04/2013.
POV 2009 Návrh předjednaný v orgánech kraje. Východiska Předložený návrh byl projednán v Komisi pro rozvoj venkova a zemědělství Olomouckého kraje dne.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Dotační programy Královéhradeckého kraje Základní pravidla a informace Dotační oblasti a programy Odbor regionálního rozvoje, grantů a dotací1 Bc. Ondřej.
Sociální problematika na venkově Od Programu obnovy vesnice k LEADERu Ing. Roman Línek náměstek hejtmana pověřený zastupováním Pardubický kraj
Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
Středočeský kraj.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
PRACOVNÍ SETKÁNÍ ZÁSTUPCŮ OBCÍ ORP VRCHLABÍ Vrchlabí, 18. února 2009 Radka Nosková - administrace POV.
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Zdroje financování – vybrané oblasti pro obce + Dispoziční fond Ing. Zdeňka Škarková, RRA Vysočina.
MOTTO: „Chceme propojený, spolupracující, životaschopný region, který poskytuje jeho obyvatelům i návštěvníkům příležitost ke kvalitnímu a spokojenému.
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Spolupráce, která přináší plody
Spolupráce Středočeského kraje s mikroregiony Mgr. Kateřina Štětinová Odbor regionálního rozvoje
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA (PRV)
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Společenství obcí Podkrkonoší, Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:
Sdružení obcí Jablunkovska Jablunkov; 26. června 2015 Připravenost na nové plánovací období.
Rozvoj venkova Olomouckého kraje Setkání aktérů venkova, Všechovice - Příleský mlýn,
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
01  PF02-12 Podprogram na podporu obnovy venkova  PF03-12 Podprogram podpory předprojektové přípravy projektů regenerace brownfields ve ZK  PF04-12.
GRANTY A DOTACE KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE VYPSANÉ V ROCE 2009  Cestovní ruch  Kultura a památková péče  Obce a mikroregiony  Sociální oblast  Školství.
Dotační programy kraje ve prospěch měst a obcí Dotační programy kraje ve prospěch měst a obcí v roce 2010 Zpracovala: Ing. Petra Chovanioková vedoucí odboru.
Národní dotační programy
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Program obnovy venkova Jihočeského kraje v letech
Stav odkanalizování v obcích Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Ing. Dana Zápecová vedoucí oddělení vodního hospodářství Duben.
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
4. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje se zástupci kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského projektování Krajský úřad KHK 2. 7.
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2010
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Agroturistika a podnikání na venkově
Změny v soutěži Vesnice roku
Výsledky projednávání
Dotační program pro rok 2019
Transkript prezentace:

Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje

Seznam grantů a jejich alokace Název grantu Částka v tis. Kč Profesionalizace svazku obcí3.400,- Pořízení, aktualizace a digitalizace ÚP do 2000 obyvatel2.000,- Vybavení svazků obcí základní technikou2.000,- Podpora provozu cyklobusů v turistických regionech3.500,- Podpora cyklodopravy v návaznosti na Koncepci cyklodopravy Královéhradeckého kraje 1.500,- Stezky pro rekreační a terénní cyklistiku – singltreky750,- Celkem13.500,-

A Program obnovy venkova Název dotačního tituluČástka v tis. Kč Obnova a údržba venkovské zástavby a občanské vybavenosti Komplexní úprava veřejných prostranství a místních komunikací, infrastruktura Integrované projekty venkovských mikroregionů Dotace úroků z úvěru Vzdělávání a poradenství v oblasti rozvoje venkova a obnovy vesnice Celková alokovaná částka50.000,-

Vyhlášení, sběr žádostí a výsledek POV Vyhlášen Sběr sběr Výsledek výsledek Podpora provozu cyklobusů v turistických regionech Vyhlášen Sběr Výsledek Všechny ostatní Vyhlášeny Sběr Výsledek

Rozděleno POV 2 kolarozděleno ,- Kč Podpora provozu cyklobusů v turist. regionech 1 kolorozděleno ooo,- Kč Profesionalizace svazku obcí 1 kolorozděleno3.300.ooo,- Kč Pořízení, aktualizace a digit.ÚP do 2000 obyvatel 1 kolorozděleno2.000.ooo,- Kč Podpora cyklodopravy v návaznosti na Koncepci cyklodopravy Královéhradeckého kraje 1 kolorozděleno1.300.ooo,- Kč

Nerozděleno POV ,- Kč- 3. kolo Vybavení svazků obcí základní technikou ,- Kč- v návaznosti na ostatní Stezky pro rekreační a terénní cyklistiku ,- Kč- nikdo nežádal Z ostatních grantů ,- Kč- bude odsouhlaseno ZK

Historie grantů bez POV rokPočet dot. titulůPočet žádostíObjem dotace

Objem vyplacených dotací bez POV

Historie POV RokPočet dot. titulůPočet žádostíObjem dotace

Objem vyplacených dotací POV