Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pojištění firemní flotily
Advertisements

Představení společnosti
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Systém spolupráce pojišťoven s pojišťovacími makléři
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
Kapitálové trhy – Podstata Finanční trh a finanční systém
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Nové prvky v úvěrovém pojištění Ing. Pavol Parízek.
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
T-1 Úvod do teorie pojištění firem
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky, o.s. CIFA forum PRAHA duben 2008 Investiční příležitosti.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 36Číslo.
Aktuální vývoj v pojišťovnictví a jeho regulaci
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
SBĚR A ANALÝZA VZDĚLÁVACÍCH A ROZVOJOVÝCH POTŘEB V ČESKÉ SPOŘITELNĚ, a.s. Mgr. Oldřich RANDULA, ředitel odboru vzdělávání, ČS, a.s. HR ŽIVĚ leden.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
ROZVOJOVÉ PROJEKTY PRAHA, a.s.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Návrh způsobu financování opatření Národní strategie BESIP (k diskusi)
Úspěšné strategie k integraci na volném trhu práce Wien Work Jobmanagement Wien Work Arbeitsassistenz.
EXPORTNÍ GARANČNÍ A POJIŠŤOVACÍ SPOLEČNOST, a. s. TISKOVÁ KONFERENCE EGAP 31. ledna 2005.
Bankovní služby pro malé a střední podniky Autor:Ladislav Mach Vedoucí práce:Ing. Olga Šeflová Oponent práce: Eva Faměrová.
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
NABÍDKA NA SPOLUPRÁCI RESPECT BRNO, s. r. o. :: Příkop 27/2a, Brno Tel.: +420 545  , Fax: +420 545  ,
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
Pojišťování exportu do rizikových teritorií Hana Hikelová
Poznatky z kontrol u makléřů prováděných Českou národní bankou AČPM Konference pojišťovacích makléřů 11. října 2011 Hynek Černý Odbor kontroly odborné.
Odměňování pojišťovacích zprostředkovatelů
Pojišťovnictví Ing. Vojtěch Jindra Katedra ekonomie (KE)
Valná hromada ČESKÁ SPOLEČNOST AKTUÁRŮ.
Implementace systému flexibilních benefitů
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Vlasta Švachová Datum: Název: VY_32_INOVACE_9.3.6.
Česká pojišťovna a.s. Rating „A+“ (Standard & Poor´s) Předepsané pojistné 37, 5 miliardy korun Pojistné smlouvy více jak 9,5 milionu Obchodní místa 700.
Představení klubu manažerů
Nové směry v úvěrovém pojištění EGAP Nové směry v úvěrovém pojištění EGAP Ing. Pavol Parízek.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Novela zákona „38“ (o pojišťovacích zprostředkovatelích) a její konkrétní dopady na business Konference komunity webu Poradci-sobě.cz 8. listopadu 2014.
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
ANECT a.s. – představení společnosti
REGIONÁLNÍ FUNKCE KNIHOVEN Pomoc nebo omezení ? Definice RF knihovny Funkce, v jejichž rámci krajská knihovna a další pověřené knihovny, poskytují základním.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
SLUŽBY POJIŠTĚNÍ. Princip pojištění vytváření finanční rezervy sloužící k úhradě potřeb nebo škod, které vzniknou pojištěným osobám z nahodilých událostí.
PŘEDSTAVENÍ SATUM CZECH
Tento studijní materil byl vytvořen jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/ Pojišťovnictví Regulace a dohled Ing. Dalibor Pánek
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Zprostředkovatelé v pojišťovnictví
Právní aspekty podnikání pojišťoven
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Ing. Miroslav Sponer, Ph.D. - Základy financí1 Ostatní finanční zprostředkovatelé a subjekty působící na finančním trhu.
Ing. František ŘEZÁČ MASARYKOVA UNIVERZITA T – 4 Ekonomické předpoklady podnikání pojišťovacího podniku.
Podpora firmám umístěným ve vědeckotechnických parcích poskytovaná v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost PETR PORÁK,
Pojišťovnictví Odvětví ekonomiky zaměřené na provozování pojistných produktů. Zahrnuje všechny instituce a subjekty, které mají oprávnění k podnikání v.
Aon Stach Česká republika 0 Využití pojišťovacího makléře na pojistném trhu V Praze dne Ing. Pavel Hendrych Aon Stach Česká republika, spol.
Komplexní služby v oblasti řešení škod Ladislav Burián, Pavlína Živělová / Brno / /Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj.
L UCIE V AIGERTOVÁ. UNIQA pojišťovna a.s. zahájila svoji činnost v roce Jako držitel univerzální pojišťovací licence si vytvořila široké portfolio.
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
© Macura & partner, a.s. Veletrhy řešení 2015 Právní formy podnikání dané zákonem.
Pojišťovnictví Pojišťovnické & pojistné právo
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání
Obecné otázky pojišťovacího práva
Podnikatelské profese v oblasti finančněprávních služeb
Komerční pojišťovna.
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Ukazatele pojistného trhu
Transkript prezentace:

Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o. pojišťovací makléř

Obsah I.Profil RESPECT GROUP II.Poskytované služby III.Vývoj zprostředkovaného pojistného RESPECT GROUP IV.Pojistný program pro Město Břeclav a jím zřízené příspěvkové organizace a obchodní společnosti V.Výsledek výběrového řízení na pojistitele

I. Profil RESPECT GROUP Obchodní jméno : RESPECT, a. s. Základní jmění : 5 mil. Kč Sídlo : Pod Krčským lesem 22, Praha 4 Identifikační číslo : Právní forma : akciová společnost Obchodní jméno : RESPECT BRNO, s. r. o. Základní jmění : 1 mil. Kč Sídlo : Příkop 27/2a Identifikační číslo : Právní forma : společnost s ručením omezeným Obchodní jméno : RESPECT OSTRAVA, s. r. o. Základní jmění : 1 mil. Kč Sídlo : Čs. legií 152/8, Ostrava Identifikační číslo : Právní forma : společnost s ručením omezeným Obchodní jméno : Respect Slovakia, s. r. o. Základní jmění : Sk Sídlo : A. Trajana 2, Piešťany Identifikační číslo : Právní forma : společnost s ručením omezeným

I. Profil RESPECT GROUP Historie: RESPECT GROUP je česká a slovenská profesionální makléřská skupina společností, působících především v sektoru pojištění velkých průmyslových a komerčních rizik. Rozsah nabízených služeb zahrnuje kromě široké poradenské konzultační činnosti rovněž profesionální risk management a zajišťovací úpisy na zahraničních pojistných trzích. Činnost pojišťovacího makléře je provozována v souladu s platnou legislativou, zejména zákon č. 38/2004 Sb. o pojišťovacích zprostředkovatelích a samostatných likvidátorech pojistných událostí a společnosti jsou registrovány u Ministerstva financí ČR, státního dozoru pro pojišťovnictví. Společnost Respect, s. r. o. byla založena v roce 1993 a během 11 let dynamického rozvoje byla kolem mateřské společnosti RESPECT, a.s. (právního nástupce firmy Respect, s. r. o.) vytvořena silná skupina, která se dnes objemem spravovaného pojistného řadí mezi přední makléřské společnosti působící v České republice a na Slovensku. V průběhu dosavadní historie byly založeny 3 dceřiné společnosti, a to: RESPECT BRNO, s. r. o. RESPECT OSTRAVA, s. r. o. Respect Slovakia, s. r. o. RESPECT poskytuje bezplatný, exkluzivní, na míru šitý a vysoce profesionální pojišťovací servis ve všech sektorech majetkového, odpovědnostního, finančního a životního pojištění. RESPECT disponuje stabilizovaným týmem 107 kmenových a 30 externích odborníků a pojišťovacích specialistů.

RESPECT vybudoval servisní síť 17 kanceláří v České rebulice a na Slovensku.

II. Poskytované služby Pozice společnosti RESPECT je budována na filosofii poskytnout svým klientům exkluzivní, bezplatný, na míru šitý a vysoce profesionální servis ve všech sektorech pojištění. Nasloucháme našim klientům, analyzujeme jejich potřeby a chápeme je a poskytujeme ta nejlepší řešení rizikových situací. Dbáme na to, aby pojištění našich klientů a řešení v oblasti řízení rizik bylo v souladu s potřebami jejich obchodních aktivit. Individuální přístup, absolutní nezávislost a 100% loajálnost vůči klientovi jsou našimi dlouhodobými prioritami v péči o každého klienta. Nabídka poskytovaných služeb se dále člení na jednotlivé činnosti: revizi a přezkoumání stávajících pojistných smluv profesionální risk management optimalizaci pojistného programu organizaci výběrového řízení na pojistitele zajištění veřejné soutěže dle zákona o zadávání veřejných zakázak vypracování textace pojistných smluv a dodatků sestavení provozních manuálů pro postup při vzniku pojistných událostí a vyškolení vybraných pracovníků administrativní a likvidační servis zaměstnanecké produkty, stabilizační programy pro zaměstnance organizaci odborných seminářů a zahraničních expertů průběžnou aktualizaci pojistné ochrany klienta, sledování novinek na pojistném trhu komplexní poradenský a konzultační servis

III. Vývoj zprostředkovaného pojistného RESPECT GROUP

IV. Pojistný program pro Město Břeclav a jím zřízené příspěvkové organizace a obchodní společnosti

V. Výsledek výběrového řízení na pojistitele