Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku Oborové řešení O2 Car Control.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

GX SOLUTIONS BOHEMIA, s.r.o.
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Pohled právníka na IT zakázky ve veřejné dopravě
Ing. Jiří Nouza náměstek primátora hl. m. Prahy Zóny placeného stání.
a Internetové dispečinky
Trendy a bolesti v oblasti monitoringu vozového parku
Doprava Skalský Dvůr Renata Štěpničková.
ZPRACOVÁNÍ STŘEDNĚDOBÝCH PLÁNŮ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ÚZEMÍ
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Prezentace společnosti B&C Dopravní systémy s.r.o. Společnost se zabývá aplikováním sofistikovaných metod využitelných pro poznávání, řízení a regulaci.
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Externí mapová služba - E.ON ČR.
Oborové řešení O2 Car Control Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku.
Gs-Loc logistika a zabezpečení vozidel
Hodnocení škol a školských zařízení
Obsah Úvod Novinky v oblasti služby CarNet
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
Problematika rozhraní v ITS Kopecký František, Votruba Zdeněk
Technika ve službách technických služeb Oborové řešení O2 Car Control.
Dohled analýza optimalizace dohled analýza optimalizace Advanced Farming Systems.
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Logistika ve slévárně MyLOGI® Moje logistika ve slévárně MyLOGI® Moje logistika ve slévárně.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Dispečerské řízení pražského metra
Nový zákon o ochraně ovzduší. Schválen Poslaneckou sněmovnou ČR dne 10. února 2012 Projednán Senátem ČR dne 15. března 2012 a vrácen Poslanecké sněmovně.
Eva Měráková, Lenka Jandová
Zpráva o činnosti komise rozhodčích ČSJ za rok 2007.
Smluvní zajištění Pražské integrované dopravy
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,

Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Jan Křečan ISSS 2005 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
EGovernment Struktura služeb a řešení. Obsah 1.Požadavky KIVS a řešené problémy 2.Vývoj koncepcí 3.Stávající KIVS a její rozvoj v souladu s koncepcemi.
Metropolitní a regionální sítě Nejen infrastruktura, ale i obsah.
Daniel Halmich, CORAL s.r.o. Dálkové monitorování objektů a zařízení.
Systém DESA DŮVĚRYHODNÁ ELEKTRONICKÁ SPISOVNA A ARCHIV
Sledování vozidel v reálném čase a využití pro informování cestujících
Současnost a vize Integrovaného registru znečišťování životního prostředí Úsek informační podpory, oddělení IRZ/CO.
Proces řízení kvality projektu Jaromír Štůsek
Zajištění a zpřístupnění vybraných online (elektronických) knih jako součást služeb knihoven ČVUT Projekt FRVŠ č. 645/2005 Řešitel : Ing.Petr Vandrovec.
HACCP.
Projekty ITI pro zlepšení společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Radim Vysloužil.
KOMPLEXNÍ SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ A ŘÍZENÍ AUTOPARKU.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
Cena dopravního výkonu v dlouhodobé smlouvě o zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou dopravou Kroměříž
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní politika ČR.
Katastr nemovitostí na internetu a reálné možnosti jeho využití fyzickými a právnickými osobami Č e s k ý ú ř a d z e m ě m ě ř i c k ý a k a t a s t r.
Materiál je určen pro 3. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
IS jako nástroj moderního personálního managementu Vít Červinka
Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních.
Kompresní stanice Jirkov
Webové portály účastníků energetického trhu
Nový zákon o ochraně ovzduší
PREZENTACE MODULU MECHANIZACE
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Ing. Jiří Kalenský Odbor drážní a vodní dopravy
Datová centrála, inteligentní měření, funkce měřidel, koncentrátory, komunikační kanály Stanislav Mach Prodej AMM/AMR systémů.
Transkript prezentace:

Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku Oborové řešení O2 Car Control

Presentation title Author's name 12 September 2014 Confidential Naplnění nejen zákonných povinností přepravce Od vstoupilo v platnost nařízení EU č. 1/2005, které stanovuje povinnosti sledování a záznamu údajů o přepravě živých zvířat, obdobná pravidla platí i pro přepravu specifických druh potravin Naše služba řeší tento problém zcela za dopravce Získáte navíc nástroje pro sledování vozového parku a zlepšování kvality služeb Oborové řešení lze použít i pro dokladování dodržení přepravních podmínek zákazníkovi a předejít tak možným sporům Samozřejmostí je zachování všech ostatních výhod 02 Car Control řešení, včetně interní kontroly provozních nákladů vozidel (PHM), tvorby knihy jízd a dispečerského řízení vozidel

Presentation title Author's name 12 September 2014 Confidential Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku Jak vám systém pomůže? Máte naprostý přehled o pohybu vozidel Možnost online řízení a plánování výkonů, dispečerské řízení Kontrola přepravního prostoru, času a dodržování povinných přestávek a dalších parametrů přepravy Automatická evidence stavů a upozornění na limitní hodnoty sledovaných veličin Sledování stavu nákladního prostoru i za vypnutého motoru vozidla Garance aktualizace řešení v případě legislativních změn Zajištění objektivního hodnocení provozu vozidla/výkonu dodavatele – zlepšení vztahů s vašimi zákazníky V kombinaci s měřením spotřeby nafty/sledování stavu nádrže máte kontrolu nad náklady vozidla

Presentation title Author's name 12 September 2014 Confidential Typická využití Přeprava živých zvířat, ryb Přeprava masa a mraženého zboží, obecně přeprava nákladu, jehož záruky či vlastnosti mohou být ohroženy nedodržením fyzikálních limitů stanovených pro přepravu (jako je čas, teplota, tlak, ventilace, vlhkost, akcelerace)

Presentation title Author's name 12 September 2014 Confidential Jak O2 Car Control funguje? Car Car Control Server Vzdálený uživatel 1 Vzdálený uživatel 2 Vzdálený uživatel 3 GPS GPRS Pohyb firemních vozidel nebo mobilních jednotek pěších pracovníků sleduje O2 Car Control přes satelitní technologii GPS. Data o jejich poloze se odesílají na centrální server služby přístupný pro libovolný počet uživatelů.

Presentation title Author's name 12 September 2014 Confidential Jak „to“ funguje? Stav měřených charakteristik přepravního prostoru je sbírán z minimálně 3 čidel umístěných vhodně v nákladním prostoru, snímat lze nejen měřené veličiny (teplota), ale též pracovní stavy agregátů (ventilátor, chladící jednotka) Otevření nákladového prostoru je sledováno samostatným čidlem, stejně jako odpojení přívěsu Výstrahy při dosažení nastavených limitních hodnot Reporty plnění nastavených přepravních podmínek Zobrazení přepravních podmínek na trase pomocí mapového podkladu

Presentation title Author's name 12 September 2014 Confidential Jak „to“ funguje? Náklad může být pod trvalým dohledem i během stání / s vypnutým motorem (data se přenášejí první 4 minuty po vypnutí zapalování online, pak minimálně každých 140 vteřin) Případné doplnění o průtokový palivoměr/sledování stavu nádrže Možnost zpřístupnit data a sledování vybraných vozidel koncovému zákazníkovi – velmi detailní nastavení přístupových práv a toho, co může sledovat a co může / nemůže měnit Garanci dostupnosti dat minimálně po dobu 3 let včetně zajištění jejich archivace, zálohování a obnovy

Presentation title Author's name 12 September 2014 Confidential Orientační odhad zprovoznění 1. Požadavek zákazníka 2. Příprava zástavby čidel a jednotky pro vozidla (15 pracovních dní) 3. Objednávka služby 4. Dodání jednotek a čidel pro montáž (3 pracovní dny) 5. Realizace zástavby a čidel, aktivace jednotky, zřízení přístupu zákazníka v rámci montáže (15 pracovních dní) 6. Zahájení provozu 7. Školení administrátora (1 pracovní den) 8. Školení uživatelů (1 pracovní den)

Presentation title Author's name 12 September 2014 Confidential Rádi vám poskytneme další informace Korporátní zákazníci: Linka pro korporátní zákazníky: nebo *77 (pouze z mobilu) Veřejná správa: Linka pro zákazníky veřejné správy: adresa: Další podrobnosti se dozvíte na

Presentation title Author's name 12 September 2014 Confidential