LEXIAGUO I se nachází jihozápadně od Kunming v oblasti Jün-nan, v 900 m.n.m., v odlehlé oblasti Číny. Je to kraj bez infrastruktury, dopravy a ubytování,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. Abrahám uslyšel, jak k němu mluví Hospodin
Advertisements

Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)
pohlednice Krušné hory, České středohoří
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
LEXIAGUO LEXIAGUO se nachází jihozápadně od Kunming v oblasti Jün-nan (Čína), 900 m, v odlehlé oblasti. Je to oblast bez infrastruktury, dopravy a ubytování,
ZEMĚ A PLANETY.
Pro Lucku kterou z celého srdce miluji!
Jaký báječný svět… Jaký báječný svět… Louis Armstrong Wait for music to start. Slides will advance automatically. Click or press a key to advance manually.
Rozptyl světla Rayleighův rozptyl Miroslav Blabla 9.A.
OPTIKA II.
Jetel Luční (Trifolium pratense )
NAŠI KRKAVCOVITÍ PTÁCI
HANG SON DOONG, JESKYNĚ NEJVĚTŠÍ NA SVĚTĚ
WAT RONG KHUN Pouze smrt může zastavit můj sen, ale nemůže zastavit můj projekt," říká Chalermchai Kositpipat, tvůrce Wat Rong Khun jehož záměrem je.
Světlo.
uvádí ... obraz 16:9 Všem přátelům a známým Yellowstone National Park
Národní geografická foto -soutěž. Listopad Jsou zde použity fotografie shromážděné za posledních osm týdnů, ze tří kategorií - lidí, míst a zvířat.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Když na rozhraní dvou prostředí dopadají dva paprsky různých barev (např. červený a fialový) pod stejnými úhly dopadu, budou úhly lomu obou paprsků různé.
Prezentace Nebeská znamení Vytvořila: Zdeňka Kellerová
Poznáš stromy? klikej OlaSm.
3.ročník Vypracovala: Mgr. Anna Emingerová
Užitkové rostliny.
1. Bože, který hvězdy krásně vodíš | po obloze jasné, | který v lásce neskonalé | chráníš i ptáčky malé, | který všechny děti vidíš, | každý jejich krůček.
Šíření tepla TEPLO Q.
VY_32_INOVACE_12 Asie - Jižní Asie
PLAMÉNEK (clematis) PLAMÉNEK (clematis)  Clematis, rod dvouděložných rostlin z čeledi pryskyřníkovitých.
Moravskoslezský kraj.
Polní plodiny Filip Bordovský.
Erupce vulkánu na Aljašce. Červený Saturn Rozpínání vesmíru.
Tip na jarní výlet Zell am see.
KARLOVARSKÝ KRAJ.
LIDOVÁ KERAMIKA v Čechách a na Moravě
Prezentace KRKONOŠ Eva ČERNOCHOVÁ 5MB Na mateřské dovolené.
Kraj Vysočina.
1. Jaká nádherná zář to letí oblohou, jak se to světlo třpytí na zemi, na vodách, až rozezpívá svět. A byl večer, byla noc a byl den, Bůh viděl, že dobře.
POWER POINT VLOŽENÍ TVARU STYL – Z NABÍDKY VLASTNÍ VÝPLŇ A OBRYS TVARU
Jaký báječný svět… Louis Armstrong.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Rozklad světla optickým hranolem Číslo DUM: III/2/FY/2/3/8 Vzdělávací předmět: Fyzika Tematická oblast:
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
KRAJINA KOLEM NÁS A JEJÍ VYUŽITÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_12_INOVACE_032_ Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Dárky V tomto ročním období je populární dávání vánočních dárků. Dárky jsou většinou zabalené v červené, zelené barvě nebo ve slavnostním balicím papíru.
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Diana Jančářová NÁZEV:Zemědělství TÉMATICKÝ CELEK: Společenské.
AMERIKA Ekvádor, Peru, Chile. Ekvádor krajina je velmi různorodá – dá se rozdělit do 3 částí, které se od sebe liší klimatem, biotypem, zvyky,… 1.Pobřežní.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Mgr. Kuchtová Květoslava Název : VY_32_INOVACE_12C_09_Norsko Téma:
Rozklad světla Investice do rozvoje vzdělávání.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Libor Zemánek NÁZEV: Rozklad slunečního světla optickým hranolem.
Rozklad světla Vypracoval: Lukáš Karlík
Pedosféra.
VY_32_INOVACE_10_32_SLUNCE – ZDROJ SVĚTLA A TEPLA
DOVOLENÁ Fornůsková, Luběnová 8. A.
Zemědělské plodiny Na polích zemědělci pěstují zemědělské plodiny a luštěniny Jsou základem výživy lidí (obilí, brambory, rýže) a hospodářských zvířat.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Šablona VY_52_INOVACE_Z
PODZIM SPUSŤ: F5.
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_12_PODZIM TÉMA: PODZIM
Hory v barvách duhy Čína.
KRAJINA KOLEM NÁS A JEJÍ VYUŽITÍ
Osmý div světa Torres del Paine.
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
ZEM Ě D Ě LSKÝ PR Ů MYSL Karafiátová Jana. Zemědělství je nedílnou součástí hospodářství Důležité nejen ve výrobě potravin a zemědělských produktů, ale.
Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Alena Dohnalová Číslo
Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)
Norsko Cesta na sever Alžběta Pánková 4. A.
Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)
PLANETY SLUNEČNÍ SOUSTAVY
Transkript prezentace:

LEXIAGUO I se nachází jihozápadně od Kunming v oblasti Jün-nan, v 900 m.n.m., v odlehlé oblasti Číny. Je to kraj bez infrastruktury, dopravy a ubytování, většina cestovních kanceláří se této destinaci vyhýbá. Ale kdo sem jednou zavítá, nemůže odolat vábení takové nádherné scenérie..

Mimořádně červenohnědá barva půdy je způsobena příměsí železa a dalších oxidovaných minerálů

Různá roční období, časy, sluneční světlo, znamená různé barvy

Dongchuan - Červený pozemek má nejatraktivnější barvy v horském údolí Yunnan

Velkolepé pestré vlny

V červené zemi se pěstují brambory, oves a kukuřice. Při pohledu z dálky, tyto plantáže různých barev vypadají jako ohromné textilie malované velkou boží rukou

Každá rodina vlastní pozemky o různých velikostech a tvarech a na každém z nich pěstuje plodiny podle svého výběru a potřeb

Obtížné obdělávání políček

Brzy ráno vezou vozíky tažené osly plodiny do města a děti odcházejí do školy

V září rozkvétají bílé květy po celé hoře

Duha po dešti

Barvy jsou ještě více fascinující při západu slunce

Zakřivené linie plantáží jsou zvýrazněny červenou půdou

K O N E C