Celým jménem William James Basie (21. Srpen 1904 - 26. duben 1984)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NJ - gramatika Předložky – 3-4.pád.
Advertisements

zpracovaný v rámci projektu
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
KAM TY JDEŠ, JÁ JDU Where you go, I'll go KDE TY SEŠ JÁ JSEM, Where you stay, I'll stay KAM SE HNEŠ, SE HNU When you move, I'll move ZA TEBOU PŮJDU… I.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_ P1 _ 2.1 Tematická oblast: Festivals and Celebrations ST. VALENTINE´S DAY Typ: DUM - kombinovaný Předmět: AJ Ročník:
Budoucí čas „to be going to“
Zábava. e Anotace: Žáci si v prezentaci osvojí a opakují slovní zásobu k tématu Zábava – TV, kino, hudba. Výrazy si procvičí dle zadání v prezentaci. Vzdělávací.
Bor. Present Simple.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
Tento digitální u č ební materiál (DUM) vznikl na základ ě ř ešení projektu OPVK, registra č ní č íslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu.
Daniel.steigerwald.cz Třídy, dědičnost a OOP v Javascriptu.
AS A MAN THINKETH an interactive listen, read and repeat book for learning American English A NEW EDITION OF JAMES ALLEN’S CLASSIC edited by Robert Silber.
Antoni Gaudí i Cornet Katalánský architekt, významný představitel secese. V roce 1878 navrhl svůj první dům. Nesnažil se napodobit žádný.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Unit One TO BE To Have. To Be / být  I am  You are  He, she,it is  We are  You are  They are  Já jsem  Ty jsi  On, ona,ono je  My jsme  Vy.
Ahoj Marku. Jak se vede? Hi Mark. How have you been?
TEAM FROM THE CZECH REPUBLIC  Jezdím na kole  I ride a bike  Je mi 10 let  I am 10  Mám rád ovoce a zeleninu  I like fruit and vegetables.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Autor výukového materiálu:Mgr. Júlia Holíková Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:Únor 2012 Číslo.
Autor výukového materiálu:
Čtěte a přeložte: Mother is at home. Matka je doma.
HALLOWEEN Anglický jazyk – reálie ročník VY_22_INOVACE_J-A-04
Jak se jmenuje tvoje maminka? Jak se jmenuje tvůj tatínek? Jak se jmenuje tvůj bratr? Jak se jmenuje tvoje sestra? Jak se jmenuje tvoje babička? Jak se.
Sloveso "to BE".
PROČ JE STÁLE POPULÁRNÍ?
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-15-Česká republika Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Pla ká ty a melodie ze zn ámý ch film ů r
? PRESENT SIMPLE OR PRESENT CONTINUOUS. PRESENT SIMPLE PŘÍTOMNÝ ČAS PROSTÝ We read a lot. We read every day. We usually read books of fiction. Our friend,
WALES „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr.Dana Brdíčková.
HEJ, HEJ, MY VÍRU MÁME Say, Say, Say you believe it ZPÍVEJ, ŽE SVĚTU JI DÁME Sing for, The whole world to hear it VÍME A VYZNÁVÁME We know and we declare.
William Shakespeare HIS LIFE Part IV VY_32_INOVACE_1.2.AJ3,4.14/Se
Present Continuous question
NázevRepublic of Ireland - Culture, Literature, Holidays Předmět, ročník Seminář z anglického jazyka, septima Tematická oblast Reálie anglicky mluvících.
Čím pojedete na dovolenou ? Co takhle autíčkem ?.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
DIANA NARVÁEZ Hlavní město Ekv. Je Quito nacházející se v horách Ekv se dělí na 4 časti: Amazonie, Hory, Přimoří a Galapágy V Ekv. Žije 12´
Harry Potter Iveta Zatočilová, Obsah Harry Potter Harry Potter Harry Potter Harry Potter Hermiona Granger Hermiona Granger Hermiona Granger.
Past tense TO BE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Svatava Mazurová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
TO BE GOING TO Autor: Petr Baťa. Vazbu to be going to používáme k vyjádření budoucnosti. Dáváme ji přednost před budoucím časem prostým (will) v těchto.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Anglický jazyk ( 8.ročník )
Konverzace v anglickém jazyce ročník
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Přejít na první stránkuLONDON Test yourself by Ludmila Lukavcova double-decker.
Číslo: Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: Present simple – Yes/No questions.
Před příjmením užíváme (a to ve všech pádech): Mr(.) Jones - pan Jones Mrs(.)Jones - paní Jonesová Miss Jones - slečna Jonesová Ms(.) Jones - slečna či.
Maturita oral exam rehearsal Lada Leszkowová, GKVR Hlinsko, 2013 prosinec The Czech Republic.
Travelling Maturita oral exam rehearsal
EMMA European weather warnings Page 1 EMMA XML Processing and Visualisation Logic Soubor XML odeslán z národní meteorologické služby, pro každý region.
VY_32_INOVACE_07_Sluneční soustava Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
SpeedCHAIN 2012 – Priority moderní logistiky The 7th International Logistics Conference SpeedCHAIN 2012 – Priorities of Modern Logistics 7. ročník mezinárodní.
SKUTEČNÝ PŘÍBĚH DVOU TENORŮ
Je ročník výroby důležitý ??? J e !!! Automatická zvuková show.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Český jazyk 1. ročník Čtení - doplňovačky.
Název šablony: Inovace v HV 32/Hv10/ Zbíral Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název výukového materiálu: Historie české populární hudby Autor:
JAZZ-ROCK Jan Procházka (24, H).
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Úú Ú ú ú... Asi před týdnem k nám zavítal medvídek Pípa z Prčic. Myslel si, že cesta bude bez problémů. Byla, než přišel k naší vesničce. Jééé co to bylo?!
Green DAy.
Některé fotky z akcí Martin Pašek (bývalý kytarista) Tomáš Svoboda (zpěv)
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
Rock Jakub Řehoř kvarta.
NÁZEV ŠKOLY: Gymnázium Lovosice, Sady pionýrů 600/6
COUNTY OF ORIGIN: NEW DEGREE-SEEKING TRANSFER STUDENTS
Transkript prezentace:

Celým jménem William James Basie (21. Srpen duben 1984)

* Vyrůstal v Kansas City * Je považován za jednoho z nejdůležitějších jazzových kapelníků * Vedl svoji skupinu téměř 50 let * Basie založil vlastní skupinu roku 1934, ale časem se vrátil do skupiny Bennie Motena z Kansas City * Má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy

* Lester Young * Herschel Evans * Buck Clayton * Harry Edison * Jimmy Rushing * Joe Williams

* Earle Warren alt saxofon * Preston Love alt saxofon * Reunald Jones trumpeta * Neal Hefti trumpeta * Harry "Sweets" Edison trumpeta * Joe Newman trumpeta * Lester Young tenor sax * Herschel Evans tenor sax Herschel Evans * Jo Jones bicí Jo Jones * Walter Page basa Walter Page * Freddie Green kytara Freddie Green * Billie Holiday zpěv Billie Holiday * Buck Clayton trumpeta Buck Clayton