Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora www.cmopk.org www.facebook.com/cmopk.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podnikání Podnikáním se rozumí soustavná činnost prováděná samostatně podnikatelem vlastním jménem a na vlastní odpovědnost za účelem dosažení zisku. Podnikatelem.
Advertisements

EXPORTNÍ STRATEGIE ČESKÉ REPUBLIKY PRO OBDOBÍ Zahraniční síť MPO Zpravodajství pro export One-Stop-Shop pro exportéry.
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Představení společnosti
Evropské seskupení pro územní spolupráci Konference "Budoucnost česko-polské přeshraniční spolupráce"
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
Festival Exportu Svaz průmyslu a dopravy ČR jako respektovaný, nezávislý a společensky zodpovědný sociální partner obhajuje zájmy zaměstnavatelů.
CzechInvest Koncepce podpory investic
14. září Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla založena JHK je sdružení podnikatelů, které působí nezávisle na politických stranách,
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Víte, že 80 % úspěchu je dorazit tam, kam máte?. Byli bychom rádi, kdybychom to byli právě my, kdo Vám k němu pomůže! Naše nezisková organizace Vám v.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Odborná sekce Rady kvality ČR „Kvalita v průmyslu a stavebnictví“ Poradenské služby v programech Operačního programu Podnikání a inovace 5. ledna 2009.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
STRATEGIE KOMORY PODNIKŮ KOMERČNÍ BEZPEČNOSTI ČR 2014/2015.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic.
ROZVOJOVÉ PROJEKTY PRAHA, a.s.
Koncepce IQ Industry jako součást aktivit rozvoje HR Alexandr Jakobe Projektový manažer, oddělení AfterCare 1.října 2008.
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící. Agenda: 1) Kdo jsme 2) Jaký je náš cíl 3) Naše projekty.
Setkání pracovníků kontaktních míst pro podnikatele MPO, Praha Kontaktní místa Hospodářské komory České republiky.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Podané ruce sociální družstvo Zubří Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi.
Management v zemích východní Evropy a Ruska PEF MZLU v Brně Ústav marketingu a obchodu Ústav managementu Autor prezentace: Ing. Zuzana Tománková Řešitelský.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
Představení klubu manažerů
DIDO (Online informační portál pro hendikepované) Projekt DIDO, Posilování civilní společnosti v předvstupním procesu: Grantová podpora neziskových organizací.
Partnerství u projektů financovaných z Globálních grantů Sociální inkluze v kontextu přípravy na nové programovací období – zkušenosti, problémy a překážky.
1 HK ČR, E x p o r t n í s e m i n á ř Hradec Králové 6. září 2011 Služby poskytované exportérům sítí složek HK ČR.
ČESKO-POLSKÝ INOVAČNÍ PORTÁL CZESKO-POLSKI PORTAL INNOWACYJNY Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika 2007 – 2013 –Prioritní.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 Ing. Blanka Miksová Praha,
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
1 Možnosti podpory exportu ze strany státu v návaznosti na strategii mezinárodní konkurenceschopnosti ČR pro období PSP ČR, 29. června 2012.
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Proč být členem profesní tlumočnické organizace?
Umísťování investic a podnikatelských záměrů URBIS INVEST 25. dubna 2012 Ing. Martin Kešner vedoucí Oddělení umístění projektů CzechInvest.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Setkání politické reprezentace města Ostrov se zástupci firem působících na území města Ostrov „Kvalita přináší úspěch, úspěch přináší odpovědnost, odpovědnost.
Exportní konference, Zapojení Svazu průmyslu a dopravy ČR do naplňování Exportní strategie Exportní konference,
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Obchodní komora Navan „Jsme tu pro podnikání“. Irská obchodní komora Největší obchodní organizace v Irsku členů v 59 komorách Sociální partner.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
InovaJET Podnikatelský inkubátor ČVUT
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Ing. Veronika Dostálková MBA
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU

Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Transkript prezentace:

ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora

ww Založena v roce 2001, s cílem posílení spolupráce českých a marockých společností a usnadnění podnikání na obou trzích. V jejím čele stojí lidé, kteří jsou připraveni případným klientům z řad českých a marockých exportérů, importérů a investorů nabídnout své služby a vyvinout maximální úsilí k naplnění jejich přání a požadavků. Ve spolupráci se státními institucemi České republiky a státu Marockého Království je tedy prioritním posláním Česko Marocké Smíšené Obchodní komory je zvýšení informovanosti soukromých i veřejných subjektů o možnostech podnikání v obou zemích a poskytování s tím souvisejících služeb. Jedná se především o provádění průzkumu trhu za účelem vyhledání potenciálních partnerů a pomoc při zprostředkování obchodů. Dále poskytování informací týkajících se investičních pobídek, pořádání seminářů a přednášek o podnikání, školení a vzdělávání zaměstnanců. Nabídky špičkového právního a ekonomického poradenství v souvislosti s činností komory a pravidelnou publikaci aktuálních článků vč. statistických údajů. Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora- HISTORIE

ww Tlumočnický servis Umístění nabídek na internetu a místních médiích Obchodní, podnikatelské a hospodářské mise Konsultace Semináře Odborné poradenství Průzkum trhu Zakládání firem Marketingový a právní servis Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora- ČINNOST a SLUŽBY

ww Členství ve CMOPK je otevřeno všem firmám (právnickým osobám), jednotlivcům (fyzickým osobám) a organizacím, ať už českým nebo marockým. Výhody – budování sítě nových obchodních kontaktů, aktuální informace o ekonomickém vývoji v Maroku; služby ČMOPK za zvýhodněných podmínek. Účast na seminářích a společenských akcích Přístup do databáze Školení Podpora českých firem v Maroku Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora- ČLENSTVÍ

ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora- ČLENSKÉ FIRMY

ww Příprava na obchodní mise a to v měsíci srpnu a září V Maroku budou probíhat již konkrétní bilaterální jednání pro naše členské firmy Příprava odborných seminářů Marocké dny v Praze Příprava obchodní mise do České republiky 2014/2015 Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora- NA ČEM PRACUJEME

ww Příležitost pro firmy různých oborů a zaměření Elektro (výroba kabelů, el.materiálů a přístrojů) Strojírenství Zdravotnictví IT Energetické společnosti (obnovitelné zdroje, větrné el. atd) Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora- KOHO HLEDÁME

ww Účast na veletrzích v Maroku Naše komora je také partnerem veletrhů a spolupracujeme s veletržními správami v Maroku. IEC Maroc Medical Expo Airshow Marrakesh Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora- VELETRHY

ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora- VELETRHY

ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora- VELETRHY

ww Living Leisure Business Investment Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora- MARINA CASA

ww V tomto roce se uskuteční dvě obchodní mise a to v měsíci Srpnu, kdy termín bude upřesněn a v Září tj. od Mise jsou určeny pro firmy ze zbrojního průmyslu a dále pro firmy z textilního průmyslu Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora- OBCHODNÍ MISE

ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora a Tel nebo CM Invest s.a.r.l Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora- KONTAKTY