VY_22_INOVACE_J-A-24 Aj- pro r. PETS- domácí mazlíčci

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
RISKUJ! VY_22_INOVACE_68 Anglický jazyk 9. ročník
Advertisements

Domácí mazlíčci. PETS. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Ryšánková Základní škola Kolín III., Masarykova.
VY_22_INOVACE_J-A-39 Aj 4.-5.r. Způsobové sloveso CAN, CAN´T /cannot/+ otázka Základní škola Ostrava, Gebauerova 8, příspěvková organizace Autorka: Mgr.Daniela.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.09 Název pro školu:
Canary parrot turtle hamster guinea pig kitten puppy rabbit tropical fish white mouse Lesson 12 – new vocabulary Animals.
Jakékoliv další používání podléhá autorskému zákonu.
VY_22_INOVACE_J-A-19 Aj pro 4.-5.r. My monster-description……. Základní škola Ostrava, Gebauerova 8, příspěvková organizace Autorka: Mgr.Daniela Ondrisová.
Zájmena přivlastňovací
/+ doplňkové učivo- frazální slovesa/
Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_104 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Elektronická učebnice - I
SLOVESO - LIKE Aj pro 4.r. Základní škola Ostrava, Gebauerova 8, příspěvková organizace Autorka: Mgr.Daniela Ondrisová Všechny obrázky:klipart Pro animaci.
1 To have got - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_377, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
PETS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Rita Náplavová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
NUMBERS- ČÍSLA Aj pro 3.-5.r.
Křížovky s VS po P I. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
ANIMALS Název sady materiálů: Anglický jazyk pro 2. ročník Název materiálu: VY_32_INOVACE_AJ_2_1601_animals Autor: Bc. Dagmar Pavlová Datum vytvoření:
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_09 
Jakékoliv další používání podléhá autorskému zákonu.
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec a základní škola speciální Heřmanův Městec.
VY_22_ZAZNAM_ Aj.I.3.BD.35 There is,there are. Když říkáme, že někde něco nebo někdo je, použijeme k tomu vazbu There is nebo There are. There is pokud.
Vzdělávací oblast: Anglický jazyk Autor: Mgr. Martina Hulenková
Obrázkový slovník Část první Drak Želva Kanárek Ovce Králík Kráva Křeček Krysa KůňLev Další.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: SIMONA ŠTRANCOVÁ, DIS. NÁZEV: VY_32_INOVACE_663_SLOVESO_MÍT_OTÁZKA TÉMA: VÝKLAD SLOVESA.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE ANGLICKÝ JAZYK SLOVNÍ ZÁSOBA PETS VY_32_INOVACE_AJ_VE_05 Vypracovala: Mgr. Ludmila.
Elektronická učebnice – l
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. Šablona číslo: VY_32_24_11 Název výukového.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Elektronická učebnice - I
To have got - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_375, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Zvířata kolem nás VY_22_INOVACE_09 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Vypracovala: Mgr. V. Sýkorová Použitá literatura: Peisertová, A. (přeložila): První slova slov. Nakladatelství BUVIK, Bratislava Wilkesová,
Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Bc. Lucie Ševčíková VY_22_INOVACE_2.2.1 AJ6,7k_4 Téma: My pets – reading comprehension,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí DATUM: AUTOR: Jana Hofrichterová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_Have got TÉMA SADY: Anglický.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace AUTOR: Mgr. Marta Rozsívalová NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_ Angličtina 6. a 7.ročník TEMA: Animals – What do.
VY_22_INOVACE_61 Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. My family. 1. ročník únor 2012 Mgr. Kateřina Šujanová Body 2.
Anotace: Určeno pro 4. a 5.ročník ZŠ Zpracováno jako opakovací test, příp. jako příprava na test, k učebnici ENGLISH 5, ENGLISH 4, Milena Kelly, Angličtina.
Ekosystém okolí lidských obydlí Domácí mazlíčci Přírodověda 4. ročník OP VK 1.4. – dotace č. 3937/21/7.1.4/2011 Základní škola a Mateřská škola, Otnice,
VY_32_INOVACE_Sei_I_09 TO HAVE – affirmative and negative forms Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání.
Fiktivní firma při OA Náchod. vznik: k předmět podnikání: Obchod se zvířaty určenými pro zájmové chovy počet zaměstnanců: 11 VZNIK NAŠÍ FIRMY.
Anotace - Animals Anotace - Pracovní list k procvičení slovní zásoby Autor - Mgr. Martina Kolářová Jazyk - Čeština, angličtina Očekávaný výstup - Plynulé.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Have got Název sady: Project 1 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
VY_32_INOVACE_16 Aj Animals 3.4.tř. Name:. Let´s play with animals. Go on. Pokračuj.
The animals, vazba Have got Autorka: Mgr. Bohumila Navrátilová Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU PENÍZE ŠKOLÁM.
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_04
Škola: ZŠ Hýskov, Školní 112, Hýskov
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
Charakteristika výukového materiálu
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_26_DOMÁCÍ ZVÍŘATA TÉMA: DOMÁCÍ ZVÍŘATA
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2A_19
Název školy: ZŠ a MŠ Březno Autor: mgr
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. Eva Procházková
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_32_INOVACE_12_Části obličeje
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Jméno autora Datum vytvoření Ročník Vzdělávací Téma – název Anotace
Animals VY_22_INOVACE_01_26
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_07_Domácí mazlíček
Animals - Exotic animals
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
Vy_32_Inovace_56_Zvířata
Zvířata - Animals Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_21_ZVÍŘATA - ANIMALS_HULEJOVÁ Jazyk a.
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_21AJ_3tr_SLOVICKA7.
Shody a rozdíly Vennův diagram
Transkript prezentace:

VY_22_INOVACE_J-A-24 Aj- pro 4.-5.-r. PETS- domácí mazlíčci Základní škola Ostrava , Gebauerova 8, příspěvková organizace Autorka:Mgr.Daniela Ondrisová není-li uvedeno jinak Všechny obrázky:klipart Pro animaci a změnu snímku klikej!

Do you like animals? Máš rád zvířata? Have you got a pet? Máš mazlíčka? a dog tělo-body a parrot hlava-head oči-eyes zobák- bill nos-nose uši-ears peří-feathers srst-hair křídla-wings ocas-tail

a cat, cats a parrot, parrots a rabbit, rabbits, bunny a budgie, budgies a monkey, monkeys a dog, dogs a hamster, hamsters a snake, snakes a spider, spiders

a cat, cats a parrot, parrots a rabbit, rabbits bunny papoušek, papoušci a budgie, budgies kočka,kočky andulka,andulky králík,králíci,králíček a monkey, monkeys opice a dog, dogs pes,psi a hamster, hamsters pavouk,pavouci a snake, snakes křeček,křečci had,hadi a spider, spiders

Úkol: PETS Napiš anglicky názvy zvířátek do sešitu. Přelož názvy do češtiny. Namaluj některá zvířátka. Nakresli psa a popiš anglicky části těla. Poz.:Žák používá k práci jako předlohu snímky 4 a 2.