Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Domácí mazlíčci. PETS. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Ryšánková Základní škola Kolín III., Masarykova.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Domácí mazlíčci. PETS. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Ryšánková Základní škola Kolín III., Masarykova."— Transkript prezentace:

1 Domácí mazlíčci. PETS. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Ryšánková Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na Spolufinancované z ESF, akce EU peníze školám 1.4 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

2 a dog a cat a guinea pig a puppy a kitten a hamster

3 a parrot a canary a budgie a snake a mouse a turtle

4 a fish a rabbit a spider a frog

5 My dog is small. It likes ham. It can run.
Hello! I am David. I have got a dog. It is Alan. It is white. My dog is small. It likes ham. It can run.

6 My cat is big. It likes milk. It can jump.
Hello! I am Peggy. I have got a cat. Its name is Mici. It is black and white. My cat is big. It likes milk. It can jump.

7 http://majda-zvirata.blog.cz/0811/zaba - žába
Zdroje obrázků: kanár foto - pavouk - žába – kluk s pejskem foto - děvče s kočkou foto kanár foto - myš foto andulka foto želva foto rybka foto - králík foto - morče foto - kočka foto - křeček foto - kotě foto - pes foto - štěně foto papoušek foto - had foto


Stáhnout ppt "Domácí mazlíčci. PETS. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Ryšánková Základní škola Kolín III., Masarykova."

Podobné prezentace


Reklamy Google