Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8:00 - 00:00 Pátek 1:00 - NON STOP.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Advertisements

Beckiland Firemní párty.
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
Výherní práce žáků středních škol. Celkem se sešlo 39 prací z 5 středních škol:  Střední průmyslová škola strojnická a Střední odborná škola profesora.
Ajovna U Velkého šálku Čajovna U Velkého šálku. Jak to všechno začalo  Láska k čaji  Dědictví- ideální místo pro čajovnu  Zahrada aneb,,mini plantáž“
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Psí salón Ortex Kladno-Rozdělov 585.
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Vážení milovníci historie motorismu !
1 Zdroj: GfK SIS, ČR 2001, n = respondentů Hypermarkety: Kvalitní zboží (34%) Blízko domova (26%) Tento obchod vyhovuje (24%) Nízké ceny (23%) Příjemné.
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
V pondělí v 1hodinu mám kroužek s p.uč. Najmanovou a pak mám dramaták s paní učitelkou Machalovou. Pak j du ven bobovat.
MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce: Služby.
specialista na firemní květinový servis
Chybí Ti něco super? Něco super?;-). Křesadlo & Pětatřicátníci present V – Z – ZV – Z – ZV – Z – ZV – Z – Z Večer Zvrhlé Zábavy.
VÁS SRDEČNĚ ZVE na své slavnostní OTEVŘENÍ 27.února 2012 v hodin Hradec Králové Pivovarské nádvoří.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Gelové nehty.
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Cestovní kancelář SUPER-IN
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Výpočty efektivnosti investic, výpočty odpisů
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Příjemné prožití svátků vánočních a šťastný Nový rok A co Vám a Vašim rodinám přejeme do roku 2015?
VÍTEJTE V NAŠÍ ONLINE PORADNĚ! Váš poradce:David Kříž telefon: www: Poradna Lepší kondice.
Fiktivní firma Five for you s.r.o.. Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Nejlákavější kulturní památka
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Otevírací doba: Pondělí -10h-17h Úterý –9h-17h Středa –10h-17h Čtvrtek -9h-17h Pátek -10h-17h Sobota neděle – Zavřeno!! Nabíráme křečky a jiné zvěrstvo.
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
OREA HOTELS představuje téměř 6000 připravených, komfortních hotelových lůžek, 1200 pohodlných míst u prostřených stolů s kvalitní současnou gastronomií,
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Představte si, že vám banka otevře účet s €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla.
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.
SBOR JAROMĚŘ VÁS ZVE NA. VOLEJBALOVÝ TURNAJ KDY: KDE: hřiště u sboru Jaroměř ZAČÁTEK: v 9 hod ve sboru STARTOVNÉ: 20Kč CO SE BUDE DÍT????-
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Králíci Info o nás Opice Tukan Had. Velmi nebezpečný had odchycený z Indonésie Jeho velikost běžně dosahuje až 5ti metrů. Krásný dárek pro tchýně Stálá.
Cesta za dobrodružstvím..
Bojovníci proti násilí na ženách Délka realizace: 21 měsíců Trvání: od do Projekt je realizován na území Karlovarského kraje.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Do dalšího roku jsme vkročili o5 se změnou v sestavě, avšak doufáme že se změnou pro vás posluchače a pařiče příjemnou… Z našeho hnízda vylétl koncem.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Služba FAMILY POINT místo pro rodinu ® Konference Rovnost příležitostí pro ženy a muže, slaďování práce a rodiny, , Krajský úřad kraje Vysočina.
Infokanál obce Vigantice. Úřední hodiny OÚ Vigantice: Pondělí: 08:00–11:30 12:30–17:00 Středa: 08:00–11:30 12:30–17:00
Cirkus Pepino Do vašeho města přijede cirkus. Hostuje od do Začátky představení od 17 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu! Ahoj!
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
Prémiová vinotéka na ploše pražského hypermarketu
Infokanál obce Vigantice
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
GyTa de RIO Letní camp 2016.
Ústavu botaniky a zoologie
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Zemědělská fakulta JU Vás srdečně zve do školního minipivovaru
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
Infokanál obce Vigantice
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP Adresa : Křižany City Pivnická Kontaktní osoba : Jarmila Zlá Telefon a Pobyt do ranních hodin je na vlastní nebezpečí. Neručíme Vám za odcizené předměty pokud si je neodložíte do šatny. P.S. vstupné 150 Kč.

hygiena SPRCHOVÝ GEL 100 Kč PĚNA DO KOUPELE 74 Kč PIVNÍ KOUPELOVÁ SŮL 140 Kč hry PIVNÍ ZÁVOD 320 Kč PIVRNCOVA PUTYKA 350 Kč PIVRNCOVO PEXESO 100 Kč dárková balení PIVNÍ KOSMETIKA 250 Kč PRVNÍ POMOC PO PAŘBĚ 150 Kč MULTIPAK BYLINNÉ KOUPELOVÉ SOLI 200 Kč PIVNÍ LÁZEŇ 149 Kč PIVNÍ KOSMETIKA 179 Kč PRVNÍ POMOC PO PAŘBĚ MINI BALENÍ 110 Kč

Náš podnik vám otevírá nové obzory. Zde neznáme nudu a nabízíme mnoho služeb. Nejsme jen obyčejná restaurace, ale máme tu i obchůdek pro milovníky piva. Můžete udělat radost všem vašim blízkým, dokonce i děti si tu přijdou na své. Těšíme se na Vaši návštěvu. Naše pivo je velice kvalitní. Žádný štamgast si doposud nestěžoval. Návrat na obchod

S Pivrncem si užijete spoustu zábavy. Můžete přivést i své děti. Máme tu totiž Pivrncovu zahrádku.

Naše stále zákazníky si velice ceníme. Tady je to pro každého. Máme širokou škálu hostů.

Děkujeme Vám za přízeň a velice se těšíme, až nás navštívíte. Můžete s sebou vzít i babičku, dědečka, nebo třeba tchýni a nezapomeňte na děti. Tady se zabaví každý! Tímto se s Vámi loučíme. Nashledanou. Ještě jednou se můžete podívat na naši otevírací dobu.