 D ivadlo pomalu zhasíná,  I mpulsivní atmosféra se zvyšuje,  V ýstup Cyrana práv ě za č íná,  A Roxana vše na balkon ě sleduje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Asertivita.
Advertisements

FARNÍ CHARITA Karlovy Vary
Metrické vlastnosti.  Odchylka dvou r ů znob ěž ných p ř ímek je velikost ka ž dého z ostrých nebo pravých úhl ů, které p ř ímky spolu svírají. • (R.
Les ve škole – škola v lese
Základní škola Krátká 676 v Klášterci nad Oh ř í ud ě luje DIPLOM Jan ě Zr ů stkové za 1. místo ve školním kole Olympiády z č eského jazyka Mgr. Jana Dimunová.
Aplika č ní software 1 Vypracovala: Kate ř ina Linková Obor: Ve ř ejná správa Bakalá ř ské studium-1.semestr Místo: Kladno U Č O: Zápo č tová.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
ČÍM SE ZABÝVÁME?  SANACE PANELOVÝCH DOMŮ  PLASTOVÁ OKNA  FASÁDY  REKONSTRUKCE  STAVEBNÍ ČINNOST.
Příběh o chudé dívce, která ke štěstí přišla…
Projekt Občanská výchova 8.C
LÁSKA.
Mgr. Lenka Venclová 7.ročník
Richard Liška Jan Bo č ek.  Tu čň ák je pokrytý pe ř ím, které mu ve studené vod ě slou ž í jako potap ěč ský neoprén  Kdy ž je tu č nák ů m zima tak.
Mgr. Michal Oblouk PŘÍMÁ A NEPŘÍMÁ ŘEČ. PŘÍMÁ ŘEČ reprodukuje to, co n ě kdo ř ekl nebo si myslel, p ř ímo, doslova obsahuje č asto oslovení osoby, ke.
Cola + mentos.
R O S T I S L A V P O S P Í Š I L H U D E B N Í C I, P T Á Č N Í C I A K R A J I N Y l i s t o p a d G a l e r i e A v i a t i k.
Žena (návod pro muže).
Nová doba nadchází Č as temna p ř ichází. Šestý rok na škole začíná Vítejte na Bradavické škole č ar a kouzel.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Projekt Socrates Řecko Španělsko Itálie Petra Laníková.
Víš, co je štěstí ? Je to dům, auto a chata ? V í š, c o j e š t ě s t í ? J e t o d ů m, a u t o a c h a t a ?
Ud ě lej si č as! Udělej si čas na lásku … Je to tajemství věčného mládí.
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
Zemní ochrana v sítí s izolovaným uzlem Jan Č iviš Tomáš Ř íha.
Základní pou č ky Použijte podle svého uváženíPoužijte podle svého uvážení.
Dotazníkové šet ř ení Mapa školy Ú č ast v projektu: 140 základních škol Celkový po č et respondent ů : Po č ty respondent ů : ž áci (89%), rodi.
Doufám, že mi ho pošleš zpátky! Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !!
HORKÉ SRDCE.
Centrum pro katechezi Olomouc, Nem ůž eme ho vid ě t o č ima kolem sebe, proto ž e je neviditelný. Nem ůž eme ho vid ě t ani rozumovou úvahou, proto.
Prezentace o tom co nám FYZIKA dala a vzala
FACEBOOK Fenomén 21. století Vypracoval: Daniel Mrkvica
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registra č ní č íslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Š ablona III/2VY_32_INOVACE_664.
Český jazyk 1. ročník Čtení - doplňovačky.
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F03/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Skládání sil různého směru.
Vypracoval: Kryštof Ko ň ák. Hlavní informace Nejvyšší bod: vrch Tele č ek (399 m.n. m.) Nejni ž ší bod: hladina Vltavy (177 m. n. m.) Historická zem.
ˇ (H2O).  Voda je velmi č astým nám ě tem v um ě ní. Vyskytuje se tém ěř ve všech um ě leckých sférách….a ť u ž se jedná o fotografii, obrazy, hudbu.
KURZ PRVNÍ POMOCI Ve č tvrtek 13. února 2014 jsme navštívili Mendelovu st ř ední školu v Novém Ji č ín ě, kde si pro nás ž ákyn ě 4. ro č níku pod vedením.
Jan Hrabal ME4B Paměťové obvody a vývoj mikroprocesoru.
Skleníkový efekt je proces, p ř i kterém atmosféra zp ů sobuje oh ř ívání planety tím, že absorbuje dopadající slune č ní zá ř ení a zárove ň brání jeho.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
KERAMICKÉ SUROVINY A MATERIÁLY.
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
Poslední cesta vede k nám! POH Ř EBNÍ SLUŽBA Poh ř ební služba Hálkova 42 Jihlava- Helenín
25. Listopadu Tak za č ínala ve Vyso č anech zima. Málo sn ě hu, jen jinovatka.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_238_JEHLIČNATÉ_STROMY Téma: JEHLIČNATÉ.
Holasovice - Velké Heraltice Jak jsme prohráli …
Ambassadrice de la Paix Ambassadrice de la Paix Láska je velká a stará jako lidstvo samo.
Vítejte na 49. odborném semináři na téma Cirkovirus prasat – novinky v boji s touto infekcí Aldis, Hradec Králové
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
KEŇA. Vlajka Č erná – svoboda Č erná – svoboda Č ervená – boj za svobodu Č ervená – boj za svobodu Zelená – vegetace Zelená – vegetace Uprost ř ed štít.
OBCE A KRAJE VE FINANČNÍ SPRÁVĚ. DECENTRALIZACE VEŘEJNÉ SPRÁVY 1990 – obnovení ve ř ejné samosprávy; obecní z ř ízení 1990 – obnovení ve ř ejné samosprávy;
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_ Pavel Kohout Název sady: Č eský jazyk 9. ro č ník Č íslo projektu:
PhDr. Pavel Be ň o Tel nebo
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_KRISTINA_EPPICHOVA_LITERATURA_STAROVEKU_NOVY_ZAKON_07 Název školyStřední škola služeb,
DO PODAT P Ř IHLÁŠKU NA SŠ  2 p ř ihlášky na dv ě SŠ  2 p ř ihlášky na 1 SŠ - dva obory – vzor vypln ě né p ř.
Posvícení je obvykle vnímáno jako vzpomínková slavnost na posv ě cení kostela. Sazená, p ř esto ž e vlastní kostel nemá, má aspo ň své posvícení. Slaví.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_1102_STAVEBNÍ SP. Téma: Pojem F. G._ Stavební spořitelny Číslo.
Ikona je okno do jiného světa, dimenze, která nás přesahuje, jednoduše řečeno okno do nebe. Nechává nás nahlédnout do svého tajemství a zároveň skrze ni.
Boží řešení dluhu. 2 Co je dluh? Dluh je jednoduše řečeno závazek zaplatit později za to, co získávám teď. Bible neodsuzuje využití dluhu, ale varuje.
Matematika 3 – Statistika Kapitola 4: Diskrétní náhodná veličina
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor Michaela Zemanová Číslo VY_32_INOVACE_12_06 Název Josef Kajetán Tyl Téma hodiny Josef.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Pokus. konec.
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F03/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Skládání sil různého směru.
Vy_32_INOVACE_74_Balady a romance II
Transkript prezentace:

 D ivadlo pomalu zhasíná,  I mpulsivní atmosféra se zvyšuje,  V ýstup Cyrana práv ě za č íná,  A Roxana vše na balkon ě sleduje.

 D ivák se se Cyranem do sporu dostane,  L idé v hledišti se sm ě jí,  O strá situace pak nastane,  P ozdrav kadet ů pak s nadšením sledují.

 O kouzlený Kristián Roxanou,  D rápal se po jejím srdci,  P o pokusu o dvo ř ení šel rad ě ji stranou,  A tak p ř ijmul od Cyrana pomoci.

 L áskyplný Kristián táhne k boji,  M ezi ostatními však boj neustojí,  O sam ě lá Roxana na poh ř eb se strojí.

 V dova až ke konci dozví se,  K do ji celou dobu básn ě psal,  O cho ř elý Cyrano ke všemu p ř izná se,  U ž je konec p ř edstavení, tleská celý sál.

 Divadlo Pod Palmovkou