PRAHEX 2006 Praha, Obecní dům, 5. dubna 2006.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

Představení společnosti
Ing. Jiří Nouza náměstek primátora hl. m. Prahy Zóny placeného stání.
nová bezdrátová technologie
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Spisová služba a její vazba na datové schránky
ISC Communication Czech a.s.
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
PO BOX 8 (Českobrodská 108n), Praha 3, Česká republika
Emancipace satelitního vysílání v ČR pro reklamní trh Leoš Pohl Czech Digital Group, a.s. 12. června 2008 DIGIMEDIA 2008.
1 Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu –seznámit se s principy datové komunikace –seznámit se s principy distribučních systémů –seznámit se s.
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
Ochrana letišť Zákon 49/1997 o civilním letectví Pro výkon státní správy ve věcech civilního letectví je zřízen Úřad pro civilní letectví se sídlem v Praze.
Výrobce toroidních komponentů značky
Televizní vysílání bude kvalitnější a zábavnější. Díky Českým radiokomunikacím. Česká hlava - Věda v ulicích a aktualizace říjen 2005.
DAB/DMB perspektiva pro ČR. World DMB Forum otevřená nevládní a non-profitní celosvětová organizace, 120 členů koordinování implementace systémů DAB/DMB/DAB.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
Martin Rejzl XIX. seminář Integrované dopravní systémy
DIGIMEDIA 2013 Nové horizonty rozhlasového vysílání Marcel Procházka České Radiokomunikace a.s. 13. června 2013.
Vaše jistota na trhu IT Důvěryhodná výpočetní základna Ladislav Šolc Microsoft, s.r.o. Solution.
Facility management ČSN EN
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Audit IT procesů ve FNOL
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
Ing. Jan KLAS VÝSLEDKY A VÝVOJ ŘLP ČR, s.p – 2014 Generální ředitel 21. října 2014 IATCC PRAHA XII. ročník jednání s leteckými dopravci.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Praktická realizace bezpečnostních požadavků standardů ISVS při tvorbě.
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Bezpečnost na platformě Microsoft & Petr Hartmann Solution Specialist Microsoft.
LCS International, a.s..
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
Elektrotechnika Přenosová technika
Informační systémy Tomáš Maděra.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
DATOVÁ SÍŤ NP A CHKO ŠUMAVA
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Zkušenosti ze zavedení systému řízení kvality informačních služeb
1 H A S A P C o n s u l t i n g, s. r. o. Představení společnosti M ILOŠ Ž ÁČEK.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Aplikace DVB-T Český Telecom, a.s.. 2 Agenda DVB-T MHP Platforma ČTc DVB-T MHP Platforma ČTc – aplikace Shrnutí cílů společnsti Český Telecom, a.s.
Statutárního města Liberec
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
Partner úspěšných ve světě dotací. Dotacím opravdu rozumíme  Naše firma byla založena v roce 2011 profesionály s bohatou zkušeností v oblasti dotací.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
ANECT a.s. – představení společnosti
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
IBM Global Services ČR © 2006 IBM Corporation April, 2006 E-stát a EU Pavel Hrdlička.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
Konference CATE 2001 EXPERT & PARTNER engineering.
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Manufacturing Execution Systems
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELIII RADIOKOMUNIKACE.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Analýza procesů v oddělení mechanické konstrukce výrobního podniku
Ing. Jiří Baťka, AŽD Praha
Transkript prezentace:

PRAHEX 2006 Praha, Obecní dům, 5. dubna 2006

ROHDE & SCHWARZ Založena v roce 1933 Největší evropský výrobce elektronických testovacích a měřicích zařízení Vedoucích postavení ve vývoji a výrobě profesionální radiokomunikace, rádiové a televizní vysílání rádiový monitoring zabezpečení ochrany IT Zaměstnává celosvětově více než 6350 zaměstnanců Celosvětový obrat činí 1,129 mld EUR Podíl exportu > 82% celkové produkce Pobočky a kanceláře ve více než 70 zemích světa ISO 9001, AQAP 2110, EN/AS 9100, ISO14001

Oblasti produktů a služeb Test and Measurement Radiocommuni- cations Systems Professional Mobile Radio Communications Security Broadcasting Radiomonitoring and Radiolocation Services

ROHDE & SCHWARZ v České republice ROHDE & SCHWARZ - Praha, s.r.o. je 100% dceřinná společnost ROHDE & SCHWARZ, která byla založena v roce 1995 s prvořadým úkolem zajišťovat veškeré marketingové a obchodní aktivity koncernu ROHDE & SCHWARZ včetně servisní a systémové podpory v České republice. První výrobní závod R&S mimo hranice SRN: ROHDE & SCHWARZ závod Vimperk s.r.o.

ROHDE & SCHWARZ v České republice ROHDE & SCHWARZ - Praha, s.r.o. Evropská 33 c CZ-160 00, Praha 6 T: +420 2 2431 1232 T: +420 2 2432 2014 T: +420 2 2432 3015 F: +420 2 2431 7043 E-mail: Office@RSCZ.rohde-schwarz.com

Naše motto: ROHDE & SCHWARZ - Praha, s.r.o. zná a poskytuje kvalitní komplexní řešení pro své zákazníky, snaha a úsilí je nutnou, ne však dostačující podmínkou! ... být spolehlivým partnerem pro všechny naše zákazníky; ... udržovat přímé kontakty a umět chápat potřeby zákazníků; ... dlouhodobá, vzájemně prospěšná spolupráce.

Kvalifikace Oprávnění Úřadu pro civilní letectví České republiky k zástavbám k údržbě k opravám leteckých pozemních zařízení platné od 12 / 2001s periodickou obnovou Oprávnění Ministerstva obrany k zástavbám, změnám konfigurace k opravám vojenských leteckých pozemních radiokomunikačních zařízení platné od 12 / 2004

Kvalifikace Kalibrační služba Systémová integrace úspěšná instalace kalibračního systému ACS110 a jeho uvedení do provozu návaznost na státní etalony kalibrace jako služba zákazníkům od 10 / 2001 průběžné rozšiřování služeb, spolupráce s RSM, RSES Systémová integrace lokální (místní) systémy (KV URP, TV a R vysílání, T&M,...) rozsáhlé (ŘLP – civilní i vojenské, Spectra+, ASMKS,...) studie projekty spolupráce s místními firmami

Kvalifikace

Referenční projekty OBR + KOBRA Obnova radiokomunikačního systému pro řízení letového provozu v ČR (ŘLP ČR, s.p.) 1994 – 1996, 2000-2001 SPECTRAplus Zavedení Nového jednotného programového systému pro podporu správy kmitočtového spektra (ČTÚ) 1998 – 2002 Obnova sítě TV a FM vysílačů Komplexní obnova sítě vysílačů pro analogové TV a FM vysílání 1997 - 2004

Referenční projekty ASMKS Automatizovaný systém monitorování kmitočtového spektra, PHARE I + PHARE II 2004 – 2008 Rádiová síť pro vojenské ŘLP Obnova a rozšíření letecké pozemní radiové sítě pro vojenské ŘLP 1998 – 2005 DVB-T – experimentání / řádné vysílání České radiokomunikace (21.10.2005) Czech Digital Group (experiment / 2000) Český Telecom (experiment /2004)

Referenční projekty DVB-H – experimentání provoz od 24.10.2005 České radiokomunikace T – Mobile CZ Siemens Partneři: TECHNISERV spol.s r.o. DELTAX Systems a.s.

Vývoj obchodu v letech 2000 - 2005

Vývoj obchodu v letech 2000 - 2005

Test and Measurement stručný přehled produktů Největší evropský výrobce testovací a měřicí techniky Hlavní oblasti našich aktivit: Měření pro mobilní komunikace Laboratorní a RF měření Měření video a audio signálu

Test and Measurement stručný přehled produktů Made in Czech Republic Radiotestery (GSM, UMTS, i universální CMS) Certifikační testovací systémy (TEMPEST,...) Obvodové analyzátory Made in Czech Republic Made in Czech Republic Spektrální analyzátory Signální generátory Certifikační testovací systémy EMC

Radiocommunications Systems stručný přehled produktů Jeden z hlavních dodavatelů zařízení pro profesionální komunikaci v pásmech KV, VKV a UKV pro pozemní i letecké aplikace Vedoucí postavení ve vývoji EPM a SDR

Radiocommunications Systems stručný přehled produktů Made in Czech Republic Komunikační systémy pro pozemní vojsko Komunikační systémy pro vzdušné síly Made in Czech Republic Palubní radiostanice pro letectvo Komunikační systémy pro ŘLP

Broadcasting stručný přehled produktů Kompletní nabídka televizních a rozhlasových vysílačů pro ATV, DTV, DAB, FM od nejnižších výkonů (10W) až po jednotky či desítky kW. Monitorovací a měřicí technika pro broadcasting.

Broadcasting stručný přehled produktů Made in Czech Republic Měřicí technika pro broadcasting Televizní a rozhlasové vysílače pro analogové i digitální vysílání

Radiomonitoring and Radiolocation stručný přehled produktů Vedoucí postavení ve vývoji a výrobě zařízení a systémů detekci, záznam a analýzu radiokomunikačních signálů vnitřní a vnější bezpečnost radiomonitoring pro národní a mezinárodní autority kmitočtové plánování

Radiomonitoring and Radiolocation stručný přehled produktů Přijímače a zaměřovače Systémy pro detekci a analýzu rádiových signálů Anténní systémy

Professional Mobile Radio stručný přehled produktů Rohde & Schwarz BICK Mobilfunk GmbH je dceřinou společností zaměřenou na vývoj a výrobů mobilních rádiových systémů pro profesionální aplikace ve standardech MPT 1327, TETRA – od malých firemních sítí – až po rozsáhlé národní integrované komunikační systémy

Professional Mobile Radio stručný přehled produktů Base stations Switching systems Network management systems Applications, e.g. dispatcher systems

Information Security stručný přehled produktů Rohde & Schwarz SIT GmbH jední z nejvýznamnějších dodavatelů technologie pro zabezpečení komunikačních a informačních systémů. Vývoj a výroba profesionálních hardarových a softwarových řešení pro samostatné i systémové použití.

Information Security stručný přehled produktů Utajovač pro ISDN do stupně „PT“ Utajovač pro rádiové a linkové spojení Šifrovací mobilní telefon do stupně „V“

Services přehled Komplexní třívrstvá servisní síť zahrnují lokální servisní střediska na národní úrovni, regionální střediska pro podporu národních a centrální servis v SRN Rohde & Schwarz Cologne Plant je jedním z největších servisních center pro T&M a radiokomunikační technologie v Evropě.

Service Centers

Services přehled Made in Czech Republic Made in Czech Republic Údržba a kalibrace Opravy Školení a semináře Náhradní díly a logistika Technická dokumentace

Další spolupráce R&S v České republice DICOM, spol. s r.o. Sokolská 573 CZ-686 01Uherské Hradiště

Další spolupráce R&S v České republice KV komunikace 1993 navázání spolupráce se společností DICOM, úspěch ve výběrovém řízení, radiostanice R150A částečná výroba a montáž v DICOM dodáno 79 ks Made in Czech Republic

Další spolupráce R&S v České republice KV komunikace 1997/8 spolupráce na vývoji radiostanice R150T/S jako dual label produktu ROHDE&SCHWARZ - DICOM stanice špičkové úrovně vhodná pro KV datové provozy dodáno 27 ks Made in Czech Republic

Další spolupráce R&S v České republice Softwarová radiostanice M3TR -nejmodernější koncept vojenské radiostanice - ROHDE & SCHWARZ vývoj základní radiostanice koordinace projektu výroba a montáž DICOM vývoj zesilovačů vývoj anténních modulů Made in Czech Republic

Program 10:00 Zahájení, historie Obecního domu 10:30 Měření modulovaných a pulsních signálů 11:30 TETRA - přehled produktů 12:00 Výstava – Sladkovského sál Přestávka – občerstvení 12:30 Měření mobilních komunikačních systémů 13:30 Nové přijímače pro rádiový monitoring 14:30 Odpolední překvapení z Bořetic 15:00 Raut