Verze 2 a její novinky Vedoucí práce a první programátor: David Vurbs

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název DUM: Generátor citací
Advertisements

snadná tvorba www stránek zadarmo
2009 Webové stránky Základy tvorby webu. V roce 2009 vytvořil Martin Horák.
Návrh a zdůvodnění změny loga ŠSČR Současné logo je zastaralé. Od dob jeho navržení se změnily média: z papíru se přešlo na počítače, z počítačů se postupně.
Jak na web První krůčky Lukáš Reindl. Co je potřeba Budeme potřebovat počítač, na kterém běží alespoň nějaký jednoduchý textový editor (ve Windows Notepad.
Rezervační systém AK Kladno Pokročilé používání. Vytvoření opakování rezervace.
Kontextový diagram Seznam aktérů Seznam událostí Kontextový diagram
Vedoucí práce a první programátor: David Vurbs Druhý programátor: Dominik Walta Tvůrce dokumentace: Adam Novák, Prezentátor: David Malát 2012/2013.
Grafická úprava seminární práce
Tvorba stránek pomocí RS Joomla Jan Roček, Roman Valenta, Jan Zrůbecký, Michal Vajdl, Tomáš Vojtek.
Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová
MS EXCEL 2007 Tabulkový procesor. Máte před sebou nejnovější verzi aplikace Excel. Při jejím otevření uvidíte známé listy, na něž jste zvyklí, ale horní.
Mobilní portál Jan Krňoul, Západočeská univerzita v Plzni,
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Jak psát seminární práci
ICT – Informační a komunikační technologie
Jitka Procházková.  Představa sebe sama v 65  Heslo: keep it simple  Základní dotaz: Jaké jsou hlavní činnosti, které chci v takovéto aplikaci, která.
Práce se soubory a OchraNA OSOBNÍCH DAT
Vyučovací předmět Počítače Seznámit žáky s moderní informační a komunikační technologií a poznat její možnosti - PC, internet, mobilní telefon Umožnit.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
E-learning ve výuce na SŠ
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Webové stránky Klubu malých debrujárů na Gymnáziu Jana Ámose Komenského v Uherském Brodě debrujarek.wz.cz RNDr. Božena RYTÍŘOVÁ.
Reklamní programy „Za málo peněz hodně reklamy.“.
Jakub Ježek 2IT. -> cílem bylo vytvořit online hru piškvorky v php a mysql.
Prezentační dovednosti
Jazyk PHP Programovací jazyk PHP (Hypertext preprocessor) je skriptovací jazyk, který běží na straně serveru. KLIENT - SERVER Server posílá do vašeho počítače.
Elektronická žákovská knížka Autor: Matěj Liederhaus Vedoucí projektu: Klára Císařová.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
ACM Digital Library PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Zákaznický den k verzi V E R Z E Systém a Personalistika Výdej
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Práce s ICQ aneb začínáme komunikovat Instalace a základy práce s ICQ.
PROGRAMOVÁNÍ V PHP PERSONAL HOME PAGES FORMULÁŘE.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
Hlavní partneři a prezentátoři. XPages snadno a rychle? Dan Vrána, CubeTeam
TISKOVÉ SESTAVY Michaela Žítková, 4. Y. Úkol: Vytvoření seznamu studentů pro hromadný výlet Úvod Program WinBase Postup při vytváření Závěr.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Tvorba webových stránek (nejen) pro projekty Pavel Budík PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
Tvorba posterů *1* - Co je to poster? *2* - Jak vypadá?
PROGRAMOVÁNÍ V PHP PERSONAL HOME PAGES FORMULÁŘE + PODMÍNKY + SWITCH.
VY_I/2_INOVACE_70_ Miroslav Kaňok. OBSAH Způsoby práce s em Příklad registrace Příjem pošty Odeslání pošty Úkoly.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“ doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. šéf CVT, jeden z tvůrců systému Informační systém Masarykovy.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Aktualizace stránek Oznámení o překročení limitů znečištění ovzduší v Orlové. Tento není spam. Obdrželi jste jej,
Důležité aplikace v IS MU semestr 2011/2012. Struktura a plán semestru 8 hodin 8 hodin 2x2h (6h) 2x2h (6h) 1x80min(2h) 1x80min(2h) 1. Úvod, organizace.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.
BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
J AK PSÁT SEMINÁRNÍ PRÁCI. V ÝBĚR TÉMATU, VYHLEDÁNÍ ZDROJŮ Výběr tématu zvolit téma, které mne zajímá zvolit raději užší, specifické téma (příliš široká.
Jakub Ježek 2IT Piškvorky. Cílem projektu -> cílem bylo vytvořit online hru piškvorky v php a mysql.
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Aktivita „Návštěvy škol“ ICT podpora Seminář Praha 27. května 2010.
Katalog.mendelu.cz Průvodce katalogem knihovny MENDELU.
Jak se přihlásit do…. Nejprve Vám přijde odkaz na webové stránky.
Internetový prohlížeč
NÁVOD NA ZADÁVÁNÍ do databáze OBD dle úprav pro Open Access
WWW a HTML Základní pojmy Ivo Peterka.
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Jaroslav Kudr pro OATGM
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Maturity 2018/2019 listopad 2018 L. Jíša.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Transkript prezentace:

Verze 2 a její novinky Vedoucí práce a první programátor: David Vurbs Druhý programátor: Dominik Walta Tvůrce dokumentace: Adam Novák, Prezentátor: David Malát 2013

Zadání práce Společná práce: vymyšlení, vzhled, rozvržení pracovních pozic, dodání obsahu Vedoucí práce: struktura, převážná práce s php, práce s db., kaskádové styly Druhý programátor: práce s db., programování v php Tvůrce dokumentace: dodání obsahu, dokumentace, konzultace, práce s db. Prezentátor: prezentování, dodání obsahu, konzultace, vzhled

Obsah Titulní strana ……………………………………………………….. str.1 Zadání práce ………………………………………………………. str.2 Obsah ………………………………………………………………. str.3 Úvod ………………………………………………………………… str.4 Celkový vzhled – hlavní strana ………………………………….. str.5 hlavní stran ………………………………………………………… str.6 Po přihlášení ………………………………………………………. str.7 Po přihlášení …..………………………………………………….. str.8 Po přihlášení ……………..……………………………................ str.9 Shrnutí …………………………………………………………….. str.10

Úvod Naše stránka má vylepšit komunikaci mezi lidmi. Na této stránce se seznámí lidé, spřátelí se a mohou si denně psát. Nač se namáhat s esemeskami a seznamováním přes inzerát, nyní tu je naše stránka. Na stránce mrshare je možné hledat si přátele, komunikovat s nimi a hromadný chat. V této prezentaci si ukáže je stránka vypadá na čem se pracuje a jak se dá používat. Stránka sází na jednoduchost a zároveň na hezký vzhled.

Celkový vzhled – hlavní strana původní

Nový vzhled

Přihlášení registrace Panel, na kterém se jednoduše registrujete a přihlásíte. Pokud nevyplníte všechny údaje do kolonek, budete na to upozorněni. Velice jednoduché a produktivní. Registrace je ověřena emailem.

Po přihlášení - Konverzace <= blud <= komendy

Po přihlášení - Příspěvky

Po přihlášení - Lidé

Shrnutí Stránka má stylový vzhled a přitom není nijak složitá Zkrátka se máte na co těšit, neváhejte a ozkoušejte. Děkuji za pozornost.