Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MS EXCEL 2007 Tabulkový procesor. Máte před sebou nejnovější verzi aplikace Excel. Při jejím otevření uvidíte známé listy, na něž jste zvyklí, ale horní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MS EXCEL 2007 Tabulkový procesor. Máte před sebou nejnovější verzi aplikace Excel. Při jejím otevření uvidíte známé listy, na něž jste zvyklí, ale horní."— Transkript prezentace:

1 MS EXCEL 2007 Tabulkový procesor

2 Máte před sebou nejnovější verzi aplikace Excel. Při jejím otevření uvidíte známé listy, na něž jste zvyklí, ale horní část okna se oproti původní změnila. Původní rozvržení bylo nahrazeno novými kartami umístěnými v pásu karet. Nové rozvržení slouží k usnadnění práce s aplikací Excel a pomůže vám rychle vyhledat potřebné příkazy a pracovat s nimi. Změny a jejich účel V aplikaci došlo k mnohým změnám. Nejznatelnější změna se nachází v horní části okna aplikace. Jedná se však o změnu k lepšímu. Vše potřebné je nyní lépe viditelné a snadno dostupné. Místo přibližně 30 skrytých panelů nástrojů a příkazů schovaných v nabídkách má uživatel k dispozici jediné řídicí centrum – pás karet, ve kterém jsou důležité ovládací prvky seskupeny a lépe zviditelněny. Při vyzkoušení nového vzhledu aplikace zjistíte, že příkazy, jejichž použití je vám známé, jsou vhodným způsobem seskupeny.

3


Stáhnout ppt "MS EXCEL 2007 Tabulkový procesor. Máte před sebou nejnovější verzi aplikace Excel. Při jejím otevření uvidíte známé listy, na něž jste zvyklí, ale horní."

Podobné prezentace


Reklamy Google