We speak English in the Bohemia Region

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Advertisements

Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
1 Mgr. Dana Krouželová, hlavní metodička a supervizorka projektu Mediální výchova na gymnáziích.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Příprava odborného textu pro výuku PAVEL KURFÜRST Ústav cizích jazyků LF UP Konference Cizí jazyky na Univerzitě Palackého Olomouc, 20. dubna 2006.
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
Zadání úkolů Akademie PR 2012 I.Tisková zpráva II.Písemný test III.PR Projekt + jeho prezentace.
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
IES Menéndez Pidal, Avilés, Spain Gymnázium V. Mýto, Czech Rep. St Brigid´s College, Derry, Northern Ireland.
Středočeský kraj Česká republika
Seminární prací žák prokazuje schopnost:  vyhledávat a třídit informace,  pracovat s odbornou literaturou a internetem,  porozumět danému tématu, 
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Jak napsat odbornou práci?
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
YOUTHPASS Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2014/2015
Textový editor opakování Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Rada VŠ - Komise pro přípravu učitelů řešení problematiky strukturovaného studia učitelství - šetření na vysokých školách.
Ročníková práce Závěrečná práce e-learningového kurzu ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí.
Ing. Lenka Janíčková, Ph.D.
Leden Do získám od výchovné poradkyně ( VP) podklad pro vyplnění přihlášky 2.Od si otevřu webové stránky příslušné střední školy,
Možnosti spolupráce studentů s TIC s.r.o. Bc. Daniel Vaněk Technologické inovační centrum s.r.o.
PAS MLÁDEŽE Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
Koordinátoři ICT Organizační informace
VYUŽITÍ SOUTĚŽNÍHO DIALOGU V PROJEKTECH PPP Nejnovější zkušenosti Nizozemí a Velké Británie Ing. Eduard J a n o t a náměstek ministra financí Ministerstvo.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ Program 4. krajského setkání metodiků Metoda CLIL a výuka odborného cizího jazyka 1.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Stav příprav na SROP v krajích Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Ústí nad Orlicí, 20. – Zdeněk Semorád.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Evropská jazyková cena Label Praha, Historie programu iniciativa vycházející z dokumentu vydaného EK v roce 1992 – „White Paper“ v ČR od.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Metodický a supervizní seminář k praxi III. 4. září 2012.
Katedra managementu ŘÍZENÍ INOVACÍ A ZMĚN Ing. Patricia Jakešová
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
Aktuální formy a metody sportovních her np105, nk105 Mgr. Tomáš Pětivlas PhDÚnor 2007.
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Jméno autora:Mgr. Jiří Kala Škola:ZŠ Náklo Datum vytvoření (období): září 2013 Ročník:9. Tematická oblast: Témata do hodin angličtiny na 2. stupeň základních.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Setkání s hejtmanem. Setkání s vedením Středočeského kraje a zástupci Krajského úřadu Dne ve 13,00 hodin v budově KOKOSU proběhne setkání starostů.
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE A DŮLEŽITÉ INFORMACE. Bakalářská práce odborný text zpracovaný na téma dokladem toho, že student porozuměl teoretickým poznatkům Každá.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony Klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_.
Porada škol a školských zařízení Středočeského kraje
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro šk. r /18
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2016/2017
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018.
Zadání seminární práce Marketing velké sportovní akce
Zadání seminární práce Marketingový mix vybraného sportovního produktu
Přijímací řízení pro žáky vycházející z 5. ročníků
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro šk. r
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Přijímací řízení 2019.
26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice
Setkání kariérových poradců
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
BEACHVOLEJBAL.
Novinky v preventivně výchovné činnosti u HZS ČR
NÁZEV POSTERU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2018/2019
Transkript prezentace:

We speak English in the Bohemia Region Vyhlašovatel: ČEZ Basketbal Nymburk Garanti projektu: Jiří Zídek, Kateřina Janstová, Ondřej Šimeček Organizátor: Odbor školství, mládeže a sportu Středočeského kraje Garant projektu: Oddělení mládeže a sportu Středočeského kraje Určeno pro: Střední školy Středočeského kraje (8x)

We speak English in the Bohemia region Anotace projektu: Návštěva gymnázia hráči ČEZ Nymburk Beseda a následná diskuse v rozsahu 1hod - 1,5 hod 3. Na zmíněná témata je třeba se s předstihem připravit a předem formulovat otázky pro hráče, aby beseda a následná diskuse probíhala kvalitně a s porozuměním výkladu hráčů. Je možné požádat hráče o dodání materiálů škole v anglickém jazyce o hráčích atd. 5. Poté vypracují studenti slohové práce v anglickém jazyce v rozsahu 1 strany formátu A4.

Typ soutěže: Komunikace v anglickém jazyce – beseda s hráči Typ soutěže: Komunikace v anglickém jazyce – beseda s hráči ČEZ Basketbal Nymburk, vypracování literární práce v anglickém jazyce Vymezení: Pro gymnázia ve Středočeském kraji (8x); Soutěž: a) Setkání studentů s hráči ČEZ Basketbal Nymburk (např. Jiří Zídek, Radoslav Rančík- St.Cloud State University, Monty Mack- University of Massachussets, Darius Washington - University of Memphis a Antti Nikkila – Valparaiso University) a beseda a diskuse v anglickém jazyce b) Slohová práce na téma: „Váš postoj k profesionálnímu sportu“

Témata besedy : 1) Studium na středních školách a amerických univerzitách 2) Profesionální sport – basketball Rozsah práce: Slohová práce v anglickém jazyce - maximálně 1 strana A4 + přílohy (fotografie, grafy, jiné..) Zpracování: MS Word, písmo Times New Roman, vel. 12, řádkování 1,5 Hodnocení prací: Učitelé anglického jazyka vyhodnotí 3 nejlepší práce za gymnázium a zašlou je na Středočeský kraj Vyhodnocení klubu: Bude vybráno 10 nejlepších prací

2) do 13. dubna: Odeslání vyhodnocených literárních Harmonogram soutěže: 1) březen: Návštěvy gymnázií – diskuse a následné besedy navrhovaný čas mezi 10 hod – 15 hod – dle dohody) 2) do 13. dubna: Odeslání vyhodnocených literárních slohových prací – gymnázia* 3) duben: Vyhodnocení 10 slohových prací a z toho 3 nejúspěšnějších – klub 4) poté Vybraný zápas play off v Nymburce * pozn.: po školním kole odeslat finálové slohové práce na Stř. kraj (e-mail:netolicka @kr-s.cz), tel. 257 280 419, mobil : 724 296 684

Ceny pro účastníky soutěže: Pozvánka na play off, návštěva šatny a zázemí hráčů, dres s podpisy hráčského kolektivu, basketbalový míč pro 3 nejúspěšnější Další drobné ceny pro všech 10 vybraných studentů Ceny budou předány při play off za přítomnosti představitelů a hráčů ČEZ Basketball Nymburk, představitelů Středočeského kraje a zástupců škol studentů Nejlepších 10 prací bude vystaveno v rámci zvoleného utkání a také na webových stránkách Středočeského kraje Média, prezentace soutěže: - Regionální tisk, webové stránky (Středočeský kraj), Středočeské listy, …