Rok 1935..Německo.. Baví se dva kamarádi v hospodě: "Tak už ti dělám pět let v továrně na šicí stroje, a doma mi manželka vyčítá že ještě žádnej.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
Advertisements

Máš rád humor pro dospělé ?.
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Kup si psa !!!. Jestli chceš někoho, kdo ti přinese noviny bez toho, aby předtím ukradl sportovní přílohu...
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Černý humor.
V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Jeden velice zamilovaný mladík se jednoho dne rozhodl dát si na svůj penis vytetovat jméno své přítelkyně WENDY.
Pár vtípků pro radost klikej.
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
VŠEHOCHUŤ.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Trochu legrace neuškodí :-)
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Dopis od Boha.
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Proč mají spermie ocásek?
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Říkejte mi Hopinka A mně Sorbon. Ty jsi fakt ten můj malý bráška s červeným obojkem? Ty toho napovídáš… jasně že jsem.
Cigánský romaneto.
VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Policajti jedou na zájezd dvoupatrovým autobusem. Ti dole se baví, popíjejí, řvou smíchy, nahoře je však podezřelý klid. Vylezou za nimi a koukají,
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Dnes Vás baví slečna Pavla
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Máš rád humor pro dospělé ?.
Všechny ostatní díly najdete na:
Pár vtípků pro radost klikej.
VŠEHOCHUŤ.
Trochu legrace neuškodí :-)
Proč mají spermie ocásek?
Vtipy na téma SKLERÓZA
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
VŠEHOCHUŤ.
ATMO MUSIC- VLNY skupina: Kryštof Peuker a Ondřej Turták Singl Andělé byla 2 nejhrávanější v ČR alba: Anděle X Démoni, Sen.
VŠEHOCHUŤ.
Ach ty naše krásné ženy.
Morbidní říkanky a neb chvilka poezie.
Transkript prezentace:

rok 1935..Německo.. Baví se dva kamarádi v hospodě: "Tak už ti dělám pět let v továrně na šicí stroje, a doma mi manželka vyčítá že ještě žádnej nemáme." "No to máš jednoduchý, každej den odneseš z práce jednu součástku a postupně složíš celý šicí stroj!" Když se asi po půl roce potkají znovu tak první povídá: "No tak sem to nanosil domů, ale ať to složim jak to složim je z toho kulomet."

Když ležela vedle mne na lůžku, můj vnitřní hlas mi říkal: "To je v pořádku, relaxuj, vždyť nejsi první doktor, který se občas vyspí se svou pacientkou." Jenže jiný vnitřní hlas mi připomínal: "Ale Howarde, ty jsi přeci veterinář!"

"Pane doktore, moje manželka je studená jako ledovec "Pane doktore, moje manželka je studená jako ledovec. Co s tím mam dělat?" "Dám vám pilulky, dáte ji je do kafe a uvidíte ten cvrkot v noci." "Báječné, děkuji." Večer strčí manželce jednu do kafe, sobě dá taky, aby jako muž nezklamal. Oba si lehnou na postel a manželka říká: “Teda, Marku, já mám takovou chuť na chlapa!" "Marie, a víš, že já taky!?"

"Však to taky není teploměr." Přijde mladá žena k lékaři s chřipkou. Doktor říká, že musí změřit teplotu a vyndavá teploměr. Slečna okamžitě reaguje: "Prosím Vás, ne do podpaždí, já jsem tam strašně lechtivá." "Tak tedy do úst." "Ne, to je nehygienické, bůhví, kolik lidi už ho mělo přede mnou." "Tak nezbývá nic jiného, než změřit teplotu v zadečku." Slečna souhlasí, stáhne kalhotky a vystrčí zadek. "Ale pane doktore, vždyť to není zadnička." "Však to taky není teploměr."

Dva kluci jsou na prázdninách na vesnici Dva kluci jsou na prázdninách na vesnici. Leží si tak u rybníka a opaluji se. A najednou projde kolem velice pěkná dívka v bikinách. Ten jeden povídá: “Člověče, ta kdyby se topila, tak bych pro ni i skočil." A co čert nechtěl, ta dívka vstoupí do vody, chvíli si plave a najednou se nad ní uzavře hladina. Samozřejmě, že ten kluk hned běží, skáče šipku do vody a po chvíli vytáhne dívku z vody. Pak se obvyklými masážemi a pohyby snaží dívku přivést k životu. To se však nedaří, tak ten druhy kluk mu poradí, ať vyzkouší dýchání z úst do úst. Ovsem ani po tomto vyčerpávajícím úkonu se mu nepodaří přivést dívku k životu. Po chvilce ten, co dýchal, říká: “Člověče, jí nějak smrdí z pusy!!!!" A ten druhý na to: "Se nediv ty blbče, tamta měla bikiny a tady ta má brusle."

Jaké zvuky se nejčastěji ozývaly za prezidentování Václava Havla na Pražském Hradě? ...vibrátor a respirátor...

Po nudistické pláži jde nahej chlap a na jedné půlce zadku má vytetovaný vánoční stromeček a na druhé velikonoční kraslici.. Přijde k němu teplouš a ptá se ho: "Nemate náhodou mezi svátky volno?"

Pankáč sedí v metru, číro zářící všema barvama Pankáč sedí v metru, číro zářící všema barvama. Naproti němu usedne takovej obyčejnej chlápek a začne si ho tak prohlížet. Pankáč na něj vyjede: "Co čumis, tos nikdy neudělal nic divokýho?" "Ale jo, jednou sem vojel papouška a přemejšlim, jestli náhodou nejseš můj syn."

Dcera si vyrazí s chlapcem do kina na film Dcera si vyrazí s chlapcem do kina na film. Po návratu se ji matka ptá: - "Tak jak se ti líbil ten film?"- "Dobrý to bylo. Chvílema jsem myslela, že se neudržím smíchy a počůrám Martinovi ruku ...."

WELCOME TO THE YAMAICA AND HAPPY HOLIDAY Chlapík na veřejných záchodkách, kouká na souseda a ptá se: Proč máš na penisu vytetováno WY?" Víš, moje holka se jmenuje WENDY, no a když mi stoupne, tak je tam vytetováno její jméno." Po čase stejně zvědavej chlapík na veřejnejch záchodkách vedle černocha. Kouká a ten černoch tam má taky WY. Zeptá se: - Hele, tvoje holka se jmenuje WENDY, viď? Proč myslíš?, na to černoch. - Protože tam máš vytetováno WY, a když ti stoupne tak tam budeš mít WENDY, ne? Ne, na to černoch mně když stoupne tak tam mám WELCOME TO THE YAMAICA AND HAPPY HOLIDAY

" Vidíš ty vole, já ti to říkal: Neber si ošklivou, budeš na to sám." Potkají se dva kamarádi a ten jeden říká: “Člověče, já už nemůžu. Ta moje stará to chce ráno, v poledne, večer, v noci mě třikrát vzbudí, já už jsem se silama na dně." Ten druhej na to : " Vidíš ty vole, já ti to říkal: Neber si ošklivou, budeš na to sám."