S POLUPRÁCE UK FTVS A ČSTV Mgr. Lenka Kovářová, MBA 21. 1. 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Černoch Michal Školoudová Lenka
Advertisements

Praktické informace k programu Škola pro udržitelný život.
3.národní seminář k projektu RegMet
Systém péče o nadané a talentované jedince v ČR
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
CZ.1.07/2.2.00/ KA1 - Inovace laboratoří Geotechniky využívaných v rámci praktické výuky studentů Fakulty stavební a Hornicko-geologické fakulty.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Analytické stáže oboru VPLZ - magisterský stupeň -
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
NÁZEV PRÁCE (musí být stručný, výstižný, měl by obsahovat jednoznačné výrazy a slovní spojení) Název školy Jméno autora, třída, místo a rok zpracování.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Jak získat nadané žáky pro nové technologie Dora Kroisová 1.
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MPO včetně existujících mechanismů finanční podpory PhDr. Věra Havránková © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
„Přírodní vědy moderně a interaktivně“ „Natural Sciences in Modern and Interactive Way“ Město Orlová.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
RNDr. Eva Zelendová PaedDr. Karel Tomek VÚP Praha září 2008
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
Mgr. Alena Lukáčová, Ph.D., Dr. Ján Šugár, CSc.
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
 New Technologies for Mechanical Engineering – Centrum nových technologií pro strojírenství  regionální výzkumné a vývojové centrum  založeno na kvalitní.
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
PIAQ Lenka Němcová. Schůzka přípravného týmu – únor 2011 Schiedam 6 účastníků (NL, IT a CZ) Diskutována zpráva z 1. workshopu v Praze Diskuse týkající.
Trenér a legislativa Petr Klimpl. Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
Trenér a legislativa Petr Klimpl. Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
E-learningové aktivity na MU Luděk Matyska
Projekt TRAWI Vyhodnocení dotazníkového šetření v ČR.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Personální strategie mezinárodní firmy
ROLE ÚJOP UK VE VZDĚLÁVÁNÍ ZAHRANIČNÍCH VYUČUJÍCÍCH ČEŠTINY Dana Hůlková Nývltová ÚJOP UK.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ a jeho výstupy Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období.
Pojďme společně podpořit rozvoj meziobecní spolupráce v ČR.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Centrum empirických výzkumů Fakulta veřejných politik Slezská univerzita v Opavě doc. PhDr. et PhDr. Martin Kaleja, Ph.D. 3. září 2015, Opava.
Materiál byl vytvořen v rámci projektu P-KAP, který je podporován z fondu/Evropských strukturálních a investičních fondů. Řešitelem projektu je Národní.
Vítáme Vás.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Podpora krajského akčního plánování
hodnocení a financování výzkumu, vývoje a inovací
Komplexní systém hodnocení
Vítáme Vás.
Vítáme Vás.
CLEVER LEADER 2011 příprava budoucích učitelů
OdCom – Objektivizace stížností na zápach v Erzgebirgskreis a v Ústeckém kraji – příspěvek k analýze příčin a zjišťování zdravotních následků Porada.
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Krajský metodický kabinet BEZPEČNOSTI A OCHRANY OSOB A MAJETKU
Setkání kariérových poradců
Kariérové poradenství a podnikavost
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
Transkript prezentace:

S POLUPRÁCE UK FTVS A ČSTV Mgr. Lenka Kovářová, MBA

C ÍL PROJEKTU Podpořit zvyšování kvality metodiky jednotlivých sportovních odvětví Pomoci úspěchům českých reprezentantů Prostředky Vědecko-metodický servis Systematické vzdělávání trenérů včetně odborných seminářů Cílové skupiny Talentovaná mládež (SCM) Reprezentace

UK FTVS A VĚDECKO - METODICKÝ SERVIS Moderně vybavených 6 laboratoří (investice přes 50 mil. Kč) Terénní i laboratorní testování Moderní analytický sportovní software Speciálně konstruované přístroje – vlastní vývoj (baseballová pálka, brusle, testování sportovní obuvi) Úzká návaznost na lékařské zajištění (EEG) Studie účinku výživových doplňků Studie provozu sportovních zařízení Zavedené vzdělávání trenérů v rámci studia i trenérských kurzů

O BLASTI SPOLUPRÁCE Oblasti spolupráce Testování Metodika Vzdělávání Konzultační činnost Legislativa v oblasti vzdělávání

P LÁN SPOLUPRÁCE 2011 – Aktivní přístup UK FTVS ke sportovním svazům – Jmenován jeden koordinátor spolupráce za FTVS – zajistí optimální využití potenciálu FTVS pro konkrétní požadavky svazu – Zjištění potřeb svazů a možnosti fakulty (spolupráce „na míru“) 1. polovina 2011 – forma individuální schůzky se zástupci svazů, které projeví zájem – Srozumitelnost výstupů spolupráce – interpretace dat, individuální konzultace, metodické dopisy, odborné články – nikoli předání naměřených dat – Inovace smluv o spolupráci s prováděcími protokoly – Kulatý stůl: Představení aktuálních možností FTVS svazů – 23. února 2011

R EALIZACE PROJEKTU Svaz Zadá požadavek Kontaktuje FTVS (koordinátora projektu, konzultanta) Zjistí finanční možnosti Získá požadované výstupy FTVS Poskytne vybavení a zaměstnance Podepíše se svazem smlouvu Získá finanční podíl z testování Koordinátor Provádí komunikaci se svazem Nabídne roli konzultanta Komunikuje požadavky svazu a navrhne řešení Řeší finanční možnosti Konzultant Konzultant obsahově zpracuje požadavek a navrhne realizaci, komunikuje s laboratořemi Interpretuje výsledky testování Vytváří metodickou činnost Získává finanční podíl na testování Laboratoř Testuje sportovce Testuje vybavení, přípravky…. Získá finanční podíl z testování

O BLASTI VHODNÉ PRO SPOLUPRÁCI Terénní i laboratorní testování (zátěžová diagnostika, biomechanika, pohybové schopnosti, psychodiagnostika..) 2D, 3D analýzy, vyhodnocení utkání Protiproudový bazén Vlastní vývojová dílna - speciálně konstruované přístroje Úzká návaznost na lékařské zajištění a fyzioterapeutický výzkum - (EMG, EEG, EKG) Studie účinku výživových doplňků Studie provozu sportovních zařízení Zavedené vzdělávání trenérů v rámci studia i trenérských kurzů

P OZVÁNKA NA KULATÝ STŮL FTVS UK zve zástupce všech svazů, zvláště pak jejich metodiky a reprezentační trenéry na Den otevřených dveří laboratoří FTVS UK a Kulatý stůl v tématům týkajících se budoucí spolupráce , FTVS UK, José Martiho 31, Praha 6 Zahájení akce: 15:00 Prohlídka laboratoří: 15:15 – 17:00 Kulatý stůl: 17:00 – 19:00