TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 4 (004)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Odpovězte laskavě na následující otázky. Vaše odpovědi určí výši vašeho platu na příští rok. Další.
Advertisements

TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 1 (001)
VII. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Průzkum reakcí publika ČRo 1 – Radiožurnál na změny ve vysílání od ledna souhrn.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (003) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUSY (201) GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS 204 IZOLACE ZAMĚSTNANCU.
Začni kliknutím na modré tlačítko.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 6 (006)
TEST ČTENÍ VIZUÁLNÍ KOMUNIKACE PhDr. MUDr. Miroslav Krejčíř 3 AXIS
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:13.
Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – červené x modré Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající.
Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů zadaných ve školním roce 2012/2013 pro 9. ročník (36. – 44. úloha) IV. označení digitálního.
Na celý test máte maximálně 5-6 vteřin jinak je výsledek, který se dozvíte na konci neplatný….. Spočítejte kolikrát se vyskytuje písmeno F v následujícím.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A

HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS TŘI ČTVERCE GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.08 Téma: PowerPoint Číslo.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
„Stroop-Simonov“ test Prostorová varianta. Dobrý den, následující elektronický test obsahuje 8 částí. Nejdřív, prosím, uveďte KÓD, který jste obdržel/a.
Klasická barevná varianta
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS AGENTI GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
Míchání barev Máme pět základních barev: Bílou Červenou Modrou Žlutou
1 Nic jiné, jen jednoduchá logika!. 2 Podívej se důkladně na obraz! V souvislosti s ním nasledují otázky. Jsi připravený? BA D C 4 Square Questions.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (005) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
Vyhodnocení besed a ankety studentů SŠ o neobnovitelných přírodních zdrojích VŠB - TU Ostrava, katedra společenských věd Ing. Jiří.
Jehličnany Mgr. Helena Roubalová
Základ hry HEX: dva matematické výsledky Nejvýš jeden hráč vybuduje cestu. Aspoň jeden hráč vybuduje cestu.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (007) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Ústní prezentace Vědecká komunikace - PSY475 ( ) Mgr. Michaela Širůčková.
Počítačová grafika.
Personální strategie mezinárodní firmy
MATEMATIKA LOGICKÉ ÚLOHY ODKAZY VYUŽITELNÉ V MATEMATICE.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník AUTOR: Mgr. Veronika Černá NÁZEV: VY_32_INOVACE_20 TEMA: Zmrzlina – dělení desetinných čísel přirozeným.
Státní symboly Vlastivěda 5.ročník Zpracovala: Mgr.Dana Kučerová.
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov Autor: Mgr. Petr Tomek Datum/období: podzim 2013 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo Test k ověření znalostí Funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radomír.
Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy Komenského 305, Zlonice Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ , Moderní škola Číslo materiálu v sadě VY_32_INOVACE_04_01_07.
Psychologie práce a organizace Matěj Stříteský
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Části roku Mgr. Lenka Stará
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Rastrová grafika Základní termíny – prezentace barev, barevné modely.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Milena Brádlová; datum:
Vzdělávací materiál zpracovaný v rámci projektů EU peníze školám
Individuální dárcovství
Barevné modely Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
CVIČÍME PAMĚŤ Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření. Všechny objekty použité k vytvoření tohoto materiálu.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Fázorové diagramy v obvodech střídavého proudu
Autor: Mgr. Jana Kuhnová Datum: Název: VY_32_INOVACE_19_MATEMATIKA
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření březen 2012
AUTOR: Mgr. Ludmila Faiková
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ DOLNÍ BENEŠOV
Vy_32_Inovace_44_Zlomky Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Alena Machová.
Dělitelnost 2 Znaky dělitelnosti dvěma Příklady
Začni kliknutím na modré tlačítko.
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Transkript prezentace:

TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 4 (004) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu. www.budovaniosobnosti.cz www.budovaniosobnosti.cz

DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST Soustřeďte se…. Po stisknutí se Vám objeví slova v různých barvách. Každé slovo je názvem jednoho druhu a je představitelem své skupiny (kategorie) Zapamatujte si co nejvíce během následujících 10 vteřin. Nadepište si na list papíru pod sebe čísla od 1-10, k nim v rámci testu dopíšete své odpovědi. Neklikejte dříve pro počátek testu, než budete plně soustředění… DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST www.budovaniosobnosti.cz

BROKOLICE BLEDULE BANÁN BOROVICE BOBKOVÝ LIST BRUTNÁK LÉKAŘSKÝ www.budovaniosobnosti.cz

PŘIPRAVTE SE NA 10 OTÁZEK ŽE TO BYLO TĚŽKÉ? ANO, TO VÍME… www.budovaniosobnosti.cz

OTÁZKY: BĚŽÍ VÁM 2 MINUTY www.budovaniosobnosti.cz JAKOU BARVU MĚLO PRVNÍ SLOVO NAHOŘE? JAKOU BARVU MĚLO POSLEDNÍ SLOVO DOLE? DO JAKÉ SKUPINY PATŘÍ MODRÉ SLOVO? DO JAKÉ SKUPINY PATŘÍ HNĚDÉ SLOVO? JAKÝ JE NÁZEV ČERVENÉHO SLOVA? JAKÝ JE NÁZEV ŽLUTÉHO SLOVA? KTERÁ DVĚ SLOVA TŘI SLOVA MĚLA NA KONCI PÍSMENO „E“? KOLIK PÍSMEN MĚLO ZELENÉ SLOVO? JAKOU BARVU MÁ SLOVO POD ČERNÝM SLOVEM? JAKOU BARVU MÁ SLOVO, U KTERÉHO BY JSTE HLEDALI ŠIŠKY? BĚŽÍ VÁM 2 MINUTY www.budovaniosobnosti.cz

JAK MYSLÍTE, ŽE JSTE VYUŽILI SVÉ FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI? PO KLIKNUTÍ VÁM ZOBRAZÍME SPRÁVNÉ ODPOVĚDI www.budovaniosobnosti.cz

OTÁZKY: www.budovaniosobnosti.cz JAKOU BARVU MĚLO PRVNÍ SLOVO NAHOŘE? HNĚDOU JAKOU BARVU MĚLO POSLEDNÍ SLOVO DOLE? ŽLUTOU DO JAKÉ SKUPINY PATŘÍ MODRÉ SLOVO? OVOCE DO JAKÉ SKUPINY PATŘÍ HNĚDÉ SLOVO? ZELENINA JAKÝ JE NÁZEV ČERVENÉHO SLOVA? BOROVICE JAKÝ JE NÁZEV ŽLUTÉHO SLOVA? BRUTNÁK LÉKAŘSKÝ KTERÁ DVĚ SLOVA TŘI SLOVA MĚLA NA KONCI PÍSMENO „E“? BROKOLICE, BLEDULE, BOROVICE KOLIK PÍSMEN MĚLO ZELENÉ SLOVO? 7 JAKOU BARVU MÁ SLOVO POD ČERNÝM SLOVEM? ŽLUTOU JAKOU BARVU MÁ SLOVO, U KTERÉHO BY JSTE HLEDALI ŠIŠKY? ČERVENOU www.budovaniosobnosti.cz

INTERPRETACE VÝSLEDKŮ 9-10 SPRÁVNĚ: VAŠE FOTOGRAFICKÁ PAMĚŤ JE JEDINEČNÁ. STOJÍ ZA TO JÍ VYUŽÍT VAŠEHO POTENCIÁLU NA MAXIMUM. !!! 7-8 SPRÁVNĚ: MÁTE VELMI DOBRÝ VÝSLEDEK. DOKÁZALI JSTE ZAPOJIT PAMĚŤ A PRACOVAT SOUBĚŽNĚ S TEXTEM,BARVAMI A A VÝZNAMEM SLOV. 5-6 SPRÁVNĚ: JE TO POŘÁD VÝZNAMNÝ VÝSLEDEK K OBTÍŽNOSTI TESTU. PŘEMÝŠLEJTE O TOM, ZDA JE MOŽNÉ TYTO VAŠE SCHOPNOSTI ROZVINOUT A JAK. 3-4 SPRÁVNĚ: PRŮMĚRNÝ VÝSLEDEK. PRACUJTE NA SOBĚ. 0-2 SPRÁVNĚ: ZKUSTE TO JEŠTĚ JEDNOU. A PRACUJTE NA SVÉ PAMĚTI. TOHLE NEBYL ŽÁDNÝ SKVĚLÝ VÝKON. www.budovaniosobnosti.cz

www.budovaniosobnosti.cz DALŠÍ TESTY NALEZNETE ONLINE ZDE

REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA www.budovaniosobnosti.cz WWW.VIRTUALCOACH.CZ KOUČINK ZAMĚSTNANCŮ INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK EFEKTIVNÍ METODA ROZVOJE OSOBNOSTI FIREMNÍ KOUČINK WWW.BUDOVANIOSOBNOSTI.CZ TRÉNINKOVÉ PROFESNÍ PROGRAMY TÉMATICKÉ SEMINÁŘE AUDITY A ANALÝZY OSOBNOSTI WWW.BUSINESSGAME.CZ TRÉNINKOVÉ STRATEGICKÉ HRY TRÉNINK STRATEGIE VYJEDNÁVÁNÍ ORIGINÁLNÍ VYTVOŘENÉ PROJEKTY INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK VAŠICH ZAMĚSTNANCŮ NEMESIS WWW.BESTTEAM.CZ EMOČNÍ TEAMBUILDINGOVÉ HRY TÉMATICKÉ PROJEKTY - LEADERSHIP ZÁBAVNÉ PROGRAMY A ZÁBAVA Horní Lán 1 Olomouc 779 00 773/186 555 720/461 570 ŘEŠÍME S VÁMI SKUTEČNOU REALITU B E S T T E A M NEMESIS WWW.REDMARKETING.CZ MARKETINGOVÉ PORADENSTVÍ MARKETINGOVÝ KOUČINK WEBDESIGN A KAMPANĚ NA INTERNBETU www.firemnikoucink.cz RED MARKETING REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA