Energetická společnost ČEZ, a. s. - - organizační změny Jaroslav Míl Tisková konference K výsledkům hospodaření za I. – III. čtvrtletí 2002 30. říjen 2002.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

PKML.
Změny cen zemního plynu v ČR od 1. dubna 2008 Tomáš Varcop člen představenstva, RWE Transgas, a.s. Pro zákazníky skupiny RWE s kvartálním stanovením ceny.
XIX. seminář energetiků Regulace v energetice z pohledu EU a ČR seminář Energetiky Malenovice, a. s. a TP Otrokovice, a. s. 21. a 22. ledna 2009, Jelenovská.
 2011  Ministerstvo průmyslu a obchodu. Proč držet bioplyn pod kontrolou?!
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM BYTU
Investiční program ČEPS, a.s., do roku 2023
Solární systémy pro aktivní topení
Výroba a distribuce elektrické energie
Spolehlivý finanční partner exportu
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Český Internet po (uši v?) krizi Marek Antoš. snímek |datum |dokument | 1. Internetové prostředí 2.
Tisková konference TEPLOFIKACE LEDVIC 12. září 2013 Ing. Vladimír Gult předseda představenstva a generální ředitel.
Ekonomika provozu a současné trendy v oblasti využívání sluneční energie A5M13VSO-7.
Magnetohydrodynamický (MHD) generátor
1 Projekt VaV - Udržitelný rozvoj energetiky Poznatky z analýz vývoje energetického hospodářství Ing. Ladislav Pelcl VUPEK-ECONOMY, s.r.o.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
EU 2020: Obnovitelné zdroje či jádro Petr Binhack
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Středočeský kraj Česká republika
Skupina ČEZ: JISTOTA ČESKÉ ENERGIE
Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky Pozice ERÚ seminář VSE 28. května 2007 – Praha Josef Fiřt - ERÚ.
Energetická společnost ČEZ, a. s. Petr Vobořil výkonný ředitel pro finance a správu Tisková konference k výsledkům hospodaření za I. pololetí
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
Stav přípravy novelizace energetických zákonů a vyhlášek a účinnost užití energie v průmyslu Současný stav energetické legislativy v ČR Seminář AEM
7 Praha, 29. listopadu 2005 Ministerstvo obrany České republiky TISKOVÁ KONFERENCE ministra obrany České republiky Karla KÜHNLA.
XI. jarní konference energetických manažerů Problémy ČR v kontextu evropského trhu s energiemi (Bezpečnost a dostupnost dodávek energií v ČR a EU) Vliv.
Analýza vlivu cen elektřiny na ekonomiku průmyslových podniků Prezentace EGÚ Brno, a. s. Sekce provozu a rozvoje elektrizační soustavy Květen 2007.
Budoucnost energetiky ČR Aktualizace státní energetické koncepce Diskuse AEM – Poděbrady 18. a 19. března 2003.
Říčany, 19. června 2003 Client Logo Copyright © Česká plynárenská unie 2003 Žádná část této prezentace nesmí být rozmnožována nebo kopírována bez výslovného.
Spotřební a energetické daně
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Skupina ČEZ v novém Jaroslav Míl, předseda představenstva a generální ředitel ČEZ.
EXPORTNÍ GARANČNÍ A POJIŠŤOVACÍ SPOLEČNOST, a. s. TISKOVÁ KONFERENCE EGAP 31. ledna 2005.
Makroekonomický vývoj a situace na trhu práce Setkání s představiteli odborových svazů Tomáš Holub Ředitel sekce měnové a statistiky Praha,
SOUTĚŽ studentského sdružení EKONOM I. Řešitelské příklady II. Tip na kurz akcie ČEZ (BCPP, :15) III. Losování ze všech účastníků soutěže Počet.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ POLITIKY STABILNÍ ELEKTŘINA ZA PŘIJATELNOU CENU AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ.
Využívání druhotných zdrojů energie
MS PowerPoint Příloha - šablony.
SCHÉMA MODELU PERSONÁLNÍ PRÁCE VE SKUPINĚ ČEZ
XVII. seminář energetiků Regulace v energetice Zelená kniha – JEK EU seminář Energetiky Malenovice, a. s. a Teplárny Otrokovice, a. s. 16. – 18. ledna.
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor a AdMonitoring Výsledky za říjen 2008.
Kritické situace v PS ČR
Teplárna Otrokovice po změně majoritního vlastníka XVII. SEMINÁŘ ENERGETIKŮ Jelenovská.
Aktualizace Státní energetické koncepce
EURO Gas Business Breakfast Plynárenství před a po otevření trhu z pohledu distributora plynu Ing. Josef Kastl President, Česká plynárenská unie Praha,
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
Výroba elektrické energie Druhy elektráren Připraveno s využitím materiálů společnosti ČEZ určených pro školy.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
1 Cenová úroveň roku 2004, vývoj cen pro OZ Asociace Energetických Manažerů Partyzánská 7, Praha 7 Sdružení velkých spotřebitelů energie.
XXI. Seminář energetiků Regulace v energetice. Podpora OZE a její vliv na cenu elektřiny. Cenová rozhodnutí na r Seminář Teplárny Otrokovice, a.
Energetická společnost ČEZ, a. s. Petr Vobořil výkonný ředitel pro strategický rozvoj Tisková konference k výsledkům hospodaření za I. – III. čtvrtletí.
Obchodování s elektřinou v ČR a vývoj po vstupu do EU Miroslav Marvan Konference AEM Česká energetika po vstupu do EU 8. září 2004.
Organizace a organizování podniku
Česká energetika ve sjednocené Evropě Vliv směrnic EU na energetickou legislativu ČR Konference AEM 10. a 11. září 2003 P r a h a Josef Fiřt Ministerstvo.
Fungování energetických trhů v EU a ČR Dopady chystaných změn energetických koncepcí na energetiku a její zákazníky 1. listopadu 2012 Ing. Jiří Bis.
Průkazy energetické náročnosti budov Novela zákona č.406/2000 Sb, o hospodaření energií Resort školství Setkání ředitelů škol Oddělení sekretariát.
Fungování energetických trhů v EU a ČR Jak dál po novele zákona o podpoře OZE 31. října 2013 Ing. Jiří Bis.
Jaderná energetika. Struktura prezentace otázky na úvod výklad příklad/praktická aplikace otázky k zopakování shrnutí.
Energetická politika Mgr. Oldřich Hájek. Specifika energetické politiky Hybridní povaha politiky Hybridní povaha politiky Ve smlouvě o EU i o EHS není.
Energetický průmysl. Co to je? Energetika je průmyslové odvětví, které se zabývá získáváním, přeměnou a distribucí(rozdělování) všech forem energie Jedná.
Transkript prezentace:

Energetická společnost ČEZ, a. s. - - organizační změny Jaroslav Míl Tisková konference K výsledkům hospodaření za I. – III. čtvrtletí říjen KD

Obsah: Organizační změny v ČEZ, a. s., duhová energie Vývoj vybraných ukazatelů Pohled na ČEZ, a. s., ze zahraničí Co připravujeme pro rok 2003

Vertikální integrace energetiky ve vyspělé Evropě: Státy, kde je propojena výroba a distribuce elektrické energie Státy, kde je oddělena výroba elektrické energie od distribuce duhová energie

ČEZ, a. s., k : Generální ředitel Statutární orgány úsek GŘ úsek Finance a správa úsek Strategický rozvoj Úsek Klasická energetika Úsek Obchod ČEZTrade duhová energie Statutární orgány Správa a řízení Provozní složky Úsek Distribuce 6000 Úsek Jaderná energetika 7000

Organizační schéma UJE k Úsek jaderná energetika ETEEDU S. systém řízení a zahr. vztahy Sekce ekonomika a obchod Sekce personali- stika Oddělení palivový cyklus duhová energie

6 Počet zaměstnanců (ke konci roku): Pokles o: - 17% - 20% - 26% - 31% duhová energie

7 Produktivita z brutto výroby (MWh/měsíc/osoba): Vzrůst o: + 23% + 29% + 39% + 55% duhová energie

Počet zaměstnanců ČEZ, přepočtený na MW instal. výkonu: Pokles o: - 4% - 19% - 28% - 40% - 53% duhová energie

Srovnání ČEZ versus skupina ČEZ:

duhová energie Srovnání ČEZ versus další evropské energetické společnosti:

duhová energie

Pro rok 2003 ČEZ prodal elektrickou energii (v takovém objemu a za ceny), že … může od ledna 2003 dojít ke slíbenému snížení cen elektřiny pro domácnosti o 5 % a nedojde tak snad k opakování chyb z letošního roku pro rok 2003 mohl uhelným společnostem nabídnout kontrakty „take or pay“ za stejných podmínek jako v roce 2002 duhová energie