Byla a je strana, která: bojuje proti korupci bojuje proti úplatkářství je stranou poctivých a čestných vždy bojovala o blaho všech a nejen vyvolených.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
před tím velkým šílenstvím…
Advertisements

Jan Mládek: Vážím si každého poctivého živnostníka, sám jsem živnostník od roku 1992.
MODRÁ ŠANCE pro korupci Výsledky plnění programu vlády Mirka Topolánka v oblasti boje s korupcí Zdroj: Materiál Topolánkovy vlády „Zpráva o plnění úkolů.
Absolventi.
SADA č.22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO DUM č.9
Dopravní infrastruktura a její hodnocení
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Zdeněk Binar Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Moc výkonná ii VY_32_INOVACE_ 08 - Moc výkonná II.
REGIONÁLNÍ ANALÝZA DOPRAVA
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Hospodářská politika státu
Kalouskova poštovní poukázka Co s ní udělat? Taky jste jí dostali? - viz dále:
Ekonomická gramotnost Hypotéky a spotřebitelské úvěry.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_07_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Ing. Pavla.
AGROTEC a.s. Brněnská 74, Hustopeče u Brna Mendelova Univerzita Brno
 Příspěvek ze státního rozpočtu ČR (na úhradu volební kampaně a na činnost strany)  Členské příspěvky  Dary a dědictví  Příjmy z pronájmů a prodeje.
Návrh způsobu financování opatření Národní strategie BESIP (k diskusi)
Caklová Petra.  Korupcí se nazývá dohoda mezi jedincem, který platí (uplácený, korupmpující) a příjemcem (podpláceným, korumpovaným).  “ jednání, kterým.
Boj s korupcí Ivo Strejček Poslanec Evropského parlamentu Člen VR ODS Předseda RS ODS Vysočina
O řízení státu Prezident: Miloš Zeman
Mirek Topolánek V l á d a ODS. Vláda funguje  Díky koaličnímu kabinetu ODS:  Po deseti letech spravuje zemi  Plní volební sliby v maximální míře 
ANALÝZA STRUKTURY HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY
Legislativní záměry v oblasti e-Governmentu Mgr. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra Ing. Jaroslav Krupka předseda podvýboru pro VS a IS.
Soustava veřejných rozpočtů II.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Zuzana Mikulová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
ROZPOČET 2009 NÁVRH ROZPOČTU 2010 Informace pro VH ČKA 2010,
Země živitelka 2009 Seminář Podpora rozvoje venkova v ČR Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
OPOTŘEBENÍ A ODPISOVÁNÍ DLOUHODOBÉHO MAJETKU
OSOBNÍ (RODINNÉ) HOSPODAŘENÍ – ZÁKLADNÍ POJMY
CNG jako lék na znečištěný vzduch Karel Havel, člen dozorčí rady Svazu dopravy, předseda představenstva ČSAD Česká Lípa a.s. CNG jako lék na znečištěný.
Asociace pracovních agentur, o.s. Založena v roce 2001.
ODPISY DLOUHODOBÉHO MAJETKU
DUBAJ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Zuzana Mikulová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
ODPISY DLOUHODOBÉHO MAJETKU ROVNOMĚRNÉ
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Naši sou č asní politici Ivana Pavlí č ková 7A/
Současní ministři ČR Od 13. července 2010.
Zákon o koncesních smlouvách a koncesním řízení ( koncesní zákon) – č. 139/2006 Sb. ze 14. března 2006, nabyl účinnosti 1. července 2006 Příprava zákona.
1 Plánované změny v železniční dopravě Vít Bárta, ministr dopravy ČR Petr Žaluda, generální ředitel Českých drah Jiří Vodička, předseda představenstva.
Porada tajemníků obcí s rozšířenou působností Benešov, Brno Aktuální informace k legislativním návrhům zákonů o ÚSC a dalším.
Ministerstvo vnitra ČR Strategie vlády v boji proti korupci na období
Červen 2013VY_32_INOVACE_UCE_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Jitka Honková, Ing. Martina Palyzová a Ing. Marek.
OSOBNOST František Křižík Vypracovaly: Kateřina Nováková
Půjčky,úvěry a hypotéky, bankovní-nebankovní Půjčíme všem. Pro každého se stálým příjmem zaměstnané,podnikatele,důchodce,rentistynebo, i bez prokazování.
Aleš Řebíček 444 dní za volantem. Dvě hlavní témata  Z hlediska veřejnosti jsou nejsledovanějšími tématy z resortu dopravy:  důsledky novelizace zákona.

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_297.
Státní rozpočet I. Petr Machala.
Zákon o koncesních smlouvách a koncesním řízení ( koncesní zákon) – č. 139/2006 Sb. ze 14. března 2006, nabyl účinnosti 1. července 2006 Příprava zákona.
USA, hospodářská krize Petr Machala.
Vláda ČR. Předem bychom rádi poděkovali těm, kteří na nás nebudou během prezentace házet nenávistné či nepřítomné pohledy. Děkujeme.
Prezident a vláda. Prezident ● Prezident je titul, kterým se označuje vedoucí organizace, obchodní společnosti nebo státu. V některých jazycích (francouzština)
Název školyZákladní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektuCZ.1.07./1.4.00/ Název šablony klíčové aktivity Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Veřejné finance Mgr. Oldřich Hájek. Financování veřejné dopravy Význam a charakteristika dopravy: Propojuje všechna odvětví hospodářství Propojuje všechna.
Současný stav v nákupu léčivých přípravků a zdravotnických prostředků v přímo řízených nemocnicích Výbor pro zdravotnictví Poslanecké sněmovny Parlamentu.
Název školy:Základní škola, Hradec Králové Milady Horákové 258 Autor:Mgr. Lukáš Dubrovský Název:VY_32_INOVACE_05_03A_Doprava v ČR Téma:Zeměpis České republiky.
Zdanění provozu motorových vozidel v České republice
Půjčky.
rrgtoaerhgdghofhgahgarg
Novela zákona o střetu zájmů 09/2016
EU_32_sada1_13_SV_Prezidentské volby_Cup
Politici ČR Kateřina Kurcová 7A/
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Autor: Mgr. Helena Nováková
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
227. Žofínské fórum Ing. Tomáš Čoček, Ph.D.
Transkript prezentace:

Byla a je strana, která: bojuje proti korupci bojuje proti úplatkářství je stranou poctivých a čestných vždy bojovala o blaho všech a nejen vyvolených Příkladem může být i:

Po dokončení studia na Vysoké škole dopravy a spojů v Žilině, byl zaměstnán jako technik a později vrchní stavbyvedoucí u Českých drah. V roce 1992 spoluzaložil firmu Viamont s.r.o., která byla později akcionována. V období let 1994 – 2005 působil, spoluvlastnil či jinak figuroval v celé řadě firem. V roce 2006 byl za ODS zvolen do Poslanecké sněmovny. Od září 2006 do ledna 2009 byl ministrem dopravy *) ve vládách Mirka Topolánka. Pan ing. Aleš Řebříček, člen ODS *) ministerstvo dopravy mělo na starosti miliardové zakázky (dálnice, silnice, železniční koridory I když jeho rukama procházelo schvalování tendrů, soutěží a jejich vitězů na miliardové zakázky - nikdy si nevzal (tak jak je známo) žádný úplatek a vše co si pořídil bylo za jeho vlastní poctivě vydělané peníze A pořídil si toho dost. Na příklad :

Luxusní vila v italském letovisku Monte Argentario – Kč

Akcie za: 343 miliónů Kč

Byt v Dubaji – 9 milionů Kč

jachta – 63,5 milionů Kč

Automobil Škoda Superb – 1 milion Kč

Automobil Mercedes Benz Kč

Automobil Mercedes Benz Viano – Kč

ZDROJ: Skutečně dobrý hospodář, zvláště když přihlédneme k tomu, že za jeho ministrování se: - V ČR stavěli nejdražší dálnice v Evropě s podprůměrnou kvalitou - Osobní železniční doprava se oproti totalitě nezlepšila ani o píd´ - Kvalita silnic stále více zaostávala za Evropou