SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Miroslava Nebuželská, BVM Audit
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
ACOUSTIC STAGE. ODKUD SE BERE… Byla jedna konkurenční televize a vysílala pořad UNPLUGGED… Některé díly byly veleúspěšné, a pár z nich dokonce překonalo.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Noc venku - jen jedna noc?. Motto: Nemyslíme si, že muset spát na ulici je v pořádku. A proto Noc venku …
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Pravidla publicity projektu
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras.
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
MOJE FIRMA JENOM KVETE, PROTO MOHU DÁVAT DĚTEM. Cílem zařízení Klokánek je : Cílem je prosazovat formu institucionální péče, která je pro zařízení Klokánek.
Studentské sdružení Jiří Hošek & Martin Haltmar IČO:
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Podpora kulturních a kreativních průmyslů z úrovně města Jakub Rybář, Tereza Chrástová Kancelář strategie města Brna Nová scéna Národního divadla Praha.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Jak vybudovat úspěšnou zahraniční spolupráci II. Motto: Na ´družbu´ si již nehrajeme … Workshop IV.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Projekt Romaňi Kereka – Romský kruh Knihovny města Ostravy
České vysoké učení technické v Praze Fakulta Dopravní Vít Šklebený 1.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA,
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
ČTK a státní správa komunikace v zájmu veřejnosti.
ROSTEME S KNIHOU KAMPAŇ NA PODPORU ČETBY KNIH Pod záštitou Svazu českých knihkupců a nakladatelů.
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
DIY koncerty Luboš Paroulek Rostislav Zábranský. Úvod DIY = Do It Yourself „udělej si sám“, bez podpory reklamy, sponzorů a velkých hvězd Lidi pro lidi.
Evropská obchodní akademie1 Projektové řízení fundraising Evropská obchodní akademie Děčín projektové řízení klíčová kompetence školského pracovníka.
DOBROVOLNÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
Tisková konference ku příležitosti slavnostní ho zahájení projektu , Stříbro Obnova vybraných sakrálních památek regionu Český Západ Podpořeno.
České Radiokomunikace – stabilní partner pro digitalizaci 2008 Kamil Levinský ředitel Úseku pro transformaci společnosti.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
2. Benefiční akce Cvičení Antropologie občanské společnosti Alena Řiháková Podzim 2009.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých.
Jazyková škola Slůně – Networking COFFEE CONNECT Martin Špát Tomáš Nesrsta.
Masarykova univerzita - univerzita s budoucností1 VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty a absolventy vysokých škol v Brně JOBCHALLENGE 2011 Šárka.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Ensemble Opera Diversa PAVLÍNA LOLLOKOVÁ LUKÁŠ BAUMANN.
OBDOBÍ KAMPANĚ: – REALIZÁTOR KAMPANĚ: Hl. m. Praha Centrum sociálních služeb Praha CÍL KAMPANĚ: Upozornit Pražany a návštěvníky.
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
Předání auta pro Klokánek FOD
Název projektu: „NEBOJME SE TECHNIKY" výukové programy pro rozvoj technické gramotnosti žáků ostravských.
Spolupráci na dobré věci.
Název a termín akce Žadatel
Finanční výroční zpráva 2016 a rozpočet 2017
Financování digitálního vzdělávání z OP VVV
Transkript prezentace:

SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.

ZÁMĚRY A CÍLE Upozornit veřejnost, (především mladé lidi), na problematiku týraných a zneužívaných dětí. Upozornit veřejnost, (především mladé lidi), na problematiku týraných a zneužívaných dětí. Nenásilnou formou kulturních akcí Nenásilnou formou kulturních akcí probouzet ve veřejnosti zájem o problémy kolem nás. Získat finanční obnos, který bude Získat finanční obnos, který bude alespoň materiální pomocí pro FOD. Získat pozornost médií za pomoci Získat pozornost médií za pomoci mediálně známých osobností české hudební scény.

REALIZACE řada 5ti koncertů řada 5ti koncertů Praha, Brno, Pardubice, Ostrava, Plzeň Praha, Brno, Pardubice, Ostrava, Plzeň konec listopadu, prosinec 2005 konec listopadu, prosinec 2005 ve spolupráci a souhlasem FOD ve spolupráci a souhlasem FOD pod záštitou Magistrátů měst pod záštitou Magistrátů měst za podpory předních umělců české hudební scény za podpory předních umělců české hudební scény v každém z měst vystoupí 2-3 hvězdy show businessu v každém z měst vystoupí 2-3 hvězdy show businessu 100% získaných peněz bude věnováno na pomoc FOD 100% získaných peněz bude věnováno na pomoc FOD mediální podpora rádií, Magistrátů měst i TV mediální podpora rádií, Magistrátů měst i TV technická realizace za podpory profesionálních teamů technická realizace za podpory profesionálních teamů

PARTNEŘI aneb, jak pomoci…? Za smluvní ceny propagace nabízíme bannery v prostorách koncertních sálů bannery v prostorách koncertních sálů prezentaci formou loga a partnerského prezentaci formou loga a partnerského poděkování na plakátech zveřejnění loga na všech reklamních zveřejnění loga na všech reklamních tiskových materiálech loga formou samolepek na zvukové aparatuře loga formou samolepek na zvukové aparatuře formy barteru v případě Vašeho zájmu o formy barteru v případě Vašeho zájmu o pomoc uvítáme poděkování za pomoc v médiích atd… poděkování za pomoc v médiích atd…

VYUŽITÍ sponzorských darů a příjmů za reklamu pokrytí nákladů na pronájem koncertních prostor pokrytí nákladů na pronájem koncertních prostor pokrytí nákladů na technické zajištění pokrytí nákladů na technické zajištění (zvukové a světelné aparatury a jejich doprava) pokrytí nákladů na dopravu účinkujících pokrytí nákladů na dopravu účinkujících pokrytí nákladů na výdaje účinkujících (tzv. cesťák) pokrytí nákladů na výdaje účinkujících (tzv. cesťák) pokrytí symbolických honorářů umělců (většina účinkujících vystoupí pouze za cestovní náklady) pokrytí symbolických honorářů umělců (většina účinkujících vystoupí pouze za cestovní náklady) pokrytí nákladů na reklamu a její výrobu pokrytí nákladů na reklamu a její výrobu honoráře pro realizační team (stavba pódií, dopravci, honoráře pro realizační team (stavba pódií, dopravci, nosiči, ostraha, zvukaři, osvětlovači atd..)

SJEDNÁVANÉ KAPELY TŘI SESTRY WOHNOUT VYPSANÁ FIXA SUPPORT LESBIENS MONKEY BUSINESS DAN BARTA ANNA K J.A.R. MIG 21 ČECHOMOR ROHLICK MINUS 123 MINUT DĚDA MLÁDEK MIG 21 LENKA DUSILOVÁ BUTY KRYŠTOF KOLLERBAND ROHLICK BUTY CHINASKI READY KIRKEN TATABOJS