Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ACOUSTIC STAGE. ODKUD SE BERE… Byla jedna konkurenční televize a vysílala pořad UNPLUGGED… Některé díly byly veleúspěšné, a pár z nich dokonce překonalo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ACOUSTIC STAGE. ODKUD SE BERE… Byla jedna konkurenční televize a vysílala pořad UNPLUGGED… Některé díly byly veleúspěšné, a pár z nich dokonce překonalo."— Transkript prezentace:

1 ACOUSTIC STAGE

2 ODKUD SE BERE… Byla jedna konkurenční televize a vysílala pořad UNPLUGGED… Některé díly byly veleúspěšné, a pár z nich dokonce překonalo očekávání a prodalo se víc nosičů, než originálních alb… Ale nějak se tam nedostaly ty české kapely. A tak vybereme naší TOP TWELVE v ČR… Vezmeme si to podstatné, dosadíme moderátora do backstage a pustíme ho mezi diváky a místo CD vydáme DVD+CD v jednom.

3 RETRO - NÁLADA KONCERTU Kapela je uprostřed. Diváci sedí na schodech, u stolečků, na ochozech. Jen kousek od svých idolů. Max. 400 lidí. Intimní osvětlení, doplněné lampami. Všechna diskotéková světla vypnutá.

4 TV ZPRACOVÁNÍ 5 kamer HD. Jeřáb. Moderátor. Moderátor baví diváky když je kapela málomluvná, vyplňuje pauzy, zpovídá diváky a předtáčí rozhovory s kapelou před koncertem. A pak i následně po koncertu. Pro TV se použije, stejně jako pro CD 12 nejlepších songů, proložených rozhovory či vtípky frontmana. Zvuk je řešen postprodukčně. Grafika by měla oddělovat songy či pauzy na reklamu. A měla by obsahovat text s názvem pořadu a názvem kapely.

5 ZVUK Zvuk má na starosti SONO records – a konkrétně MILAN CIMFE. Jeho úkolem je docílit co nejlepšího zvuku pro platící diváky v sále a zaznamenat co nejlépe zvuk na CD a DVD (pětikanál pro domácí videa). Postprodukční dohrávky a opravy nejsou možné, ale kapela může zahrát 16 – 22 songů a z nich pak vybrat 12 nejlepších na výsledné CD. V případě DVD se mohou rozhodnout, zda sem chtějí umístit extra materiál se zkaženými songy, trapasy atd… Výsledné DVD a CD putuje do labelu. A následně do distribuce.

6 KAPELY 2013/2014 Naše sestava: Kryštof Support lesbiens Chinaski Mig 21 Kabát Wohnout Mandrage No name Meky Žbirka Divokej bill Olympic Nightwork

7 NABÍDKA Maximální počet hlavních partnerů: 3 Cena za 1 díl: 240 000,- Kč Ideální rozložení 6 kapel / 1 rok1 200 000,- /rok Nabídka plnění pro partnery: Sponzoring záznamu v TV i na webu Óčka – v délce 10´´+ injektáž 80x sponzoring upoutávek na každý díl – v délce 5´´ Ochutnávky se sponzoringem: web Óčka, šířené masově přes Youtube kanál Banner v chytrých aplikacích – vizibilita loga partnera Logo na výsledných CD+DVD bookletech Spoty v reklamním breaku uprostřed TV vysílání záznamu Flying wide square na novém webu TVO Facebook Óčka (přes 300 000 fans) – záložka Acoustic stage s logy partnerů Jmenování ve všech TZ, články na webu v aktivními prokliky


Stáhnout ppt "ACOUSTIC STAGE. ODKUD SE BERE… Byla jedna konkurenční televize a vysílala pořad UNPLUGGED… Některé díly byly veleúspěšné, a pár z nich dokonce překonalo."

Podobné prezentace


Reklamy Google