PERSONALISTIKA PRAKTICKY

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI MULTIMEDIÁLNÍ TVORBY „UMĚNÍ A MULTIMÉDIA“ INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI.
Advertisements

Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
ECVET v Programu celoživotního učení
GFPS-CZ Stipendiaten WS 2009/10 Paulina Bocheńska Zuzana Koutná Tim Zosel Organizace pro studentskou a kulturní vým ě nu ve st ř ední a východní Evrop.
Studentští poradci Bezpečně studiem! Martin Pešl.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Profil HR poradce a školitele
Budování kapacity NNO Globální grant Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
Problematika supervize pracovníků v sociálních službách
Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Workshop SFDP - Telč 2008 Fotogrammetrická dokumentace historických objektů - společná výuka pracovišť dvou fakult ČVUT Ing. Jindřich Hodač, Ph.D. Telč,
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Komise v roce 2008 Seminář IVIG, 25. září 2008 Ludmila Tichá, ČVUT v Praze Fakulta strojní, Ústřední
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Rozvoj praktické výuky studentů psychologie sociální pedagogiky a poradenství: Shrnutí činnosti dvouletého působení Akademického centra poradenství a supervize.
Akademické centrum poradenství a supervize Nový subjekt mezi vysokoškolskými poradnami Vznik ACPS je součástí projektu „Zkvalitnění vzdělávání a odborné.
3. Celofakultní pedagogická konference1 Zapojení předních odborníků z praxe na Ekonomicko- správní fakultě Masarykovy univerzity.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
IVIG 2005, Systém informačního vzdělávání na UNC-CH Hana Landová ÚISK FF UK & SIC ČZU v Praze.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Co jsme zač? skupina fajn lidí skupina lidí, kteří rádi mluví anglicky rádi objevujeme rozdíly mezi národy a mezi formami zemědělství rádi cestujeme rádi.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
Prosinec A-2-1 Školení konstrukce, údržby a obsluhy.
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
MY A TOPSEC současnost a budoucnost. Obsah prezentace  Splněná očekávání  Přednášky  Další aktivity  Budoucnost  Přednášky  Kontakty  Organizace.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Současný stav organizace sympozia BOBCATSSS 2007 Linda Skolková Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Kontakt:
Projekt ERNIE Moravská zemská knihovna Mgr. Jan Lidmila.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Možnosti stáží a finanční podpory Platforma průmyslové spolupráce CZ.1.07/2.4.00/ Možnosti stáží a finanční podpory
Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková
Personální strategie mezinárodní firmy
Představení projektu Ing. Martin Pokorný a řešitelský tým VŠB-TU Ostrava.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Č ESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V P RAZE  Založena v roce 1906  6 fakult  studentů  Univerzita třetího věku Strategie CSR na ČZU  Výzkumná univerzita.
NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.
Studentský spolek Studenti FHS UK o. s.. Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy Vznik spolku – Mladá fakulta Liberální forma studia.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Masarykova univerzita - univerzita s budoucností1 VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty a absolventy vysokých škol v Brně JOBCHALLENGE 2011 Šárka.
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
KA2- Cooperation and Inovation for Good Practices.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Cacio Otázky z personalistiky pro IT Manažery: Jak vybrat vhodné pracovníky.
Ostravská univerzita (1991 → )
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Představení projektu Základní informace Cíle projektu Klíčové aktivity Realizované aktivity Připravované aktivity.
CLEVER LEADER 2011 příprava budoucích učitelů
Pavel Burda Roman Vaníček
Statutární město Ostrava
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
INTERNÍ AUDIT PROCESU INVESTIC
Komunitární program PROGRESS
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Kdo jsme Česká asociace studentů adiktologie, z. s. je univerzitním spolkem studentů adiktologie působící na území České republiky a pracující na základě.
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Transkript prezentace:

PERSONALISTIKA PRAKTICKY … aneb za hranice výuky

Mise jaro 2010 Jsme studentský spolek působící na FSS MU hledající a rozvíjející studenty se zájmem a oblast lidských zdrojů. Těmto studentům zprostředkováváme setkávání s odborníky z praxe

Kdo jsme Studentský spolek působící při katedře Sociální politiky a sociální práce na Fakultě Sociálních studií MU Vznikli jsme na podzim roku 2008 jako zájmová skupina studentů, kteří chtějí trochu ozvláštnit výuku informacemi z praxe Cílová skupina: studenti se zájmem o lidské zdroje Naše činnost: přednášky a semináře odborníků/odbornic z praxe

Činnosti realizované v rámci spolku Setkání s odborníky na oblast HR (workshopy, prezentace, panelové diskuse) Interní školení Příprava personálních služeb pro partnerské organizace Večírek s partnery

Nabízíme Propagaci na webu spolku Účast na námi organizovaných setkáních s odborníky Organizaci přednášky na požádání Připravujeme sena poskytování AC/DC, teambuildingů a náboru pro partnerské organizace

Spolupráce v roce 2009 Fabory Intelek GE Money CPL Jobs FEI Company MU

Semetr jaro 2010 Fabory RWE Randstad Mita Thor E &Y AT&T APLA-JM PwC

Bojujeme s: Propagací na ESF a FF Finanční stránkou projektu Místnostmi na přednášky, týmová setkání a interní tréninky

Kontakt Web: www.personalistika.webnode.cz Email: Personalistika.prakticky@gmail.com

Děkuji za pozornost Petra Štefková