 Sch ů zka s rodi č i – 11.9.2012.  Práce se ž áky se SVPU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Region spokojeného života pro všechny Evropský zem ě d ě lský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí MAS Havlíčkův kraj, o.p.s.
Advertisements

Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Les ve škole – škola v lese
ZÁVĚREČNÁ KONFERENCE K PROJEKTU SPOLEČNĚ DOSÁHNEME CÍLE Č. CZ.1.07/1.2.05/ Celkové způsobilé výdaje Kč Spolufinancováno ze státního rozpočtu.
VY_32_INOVACE_18_11.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_221_ORIENTACE_V_ČASE Téma: ROK, ROČNÍ.
Vánoce a nový rok autor:Václav Čížek
Karel Hynek Mácha Básník, prozaik, dramatik
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Vraclav 52, e:mail: Tel.: www: zsvraclav.cz Č íslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
ŽIVOT VE STŘEDOVĚKU Vlastivěda pro 4. ročník Gabriela Mikulková 2011.
KRAJINA V OKOLÍ MÉHO DOMOVA
Poezie ve třetí etapě národního obrození II Mgr. Ludmila Růžičková Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456 CZ.1.07/1.5.00/ MODERNIZACE.
Základní škola a mateřská škola, Praha - Nebušice od 1. 7
VY_32_INOVACE_09_ČESKÝ JAZYK
ICT 2_2/20 Anotace Písemná práce – Párové souhlásky –b- nebo –p- Autor
VILLA REAL DE SANTO ANTONIO Portugalsko Cesta: - odjezd z LBC 14:00 (autobusem) -p ř íjezd do Prahy 15:10 - odjezd z Prahy v 17:15 vlakem,
Ing. Vojt ě ch Miler Zkušenosti a zhodnocení projektu Regionálního centra podpory sociálního podnikání.
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
HVOZDÍKOVITÉ Caryophyllaceae.
Prezentace o tom co nám FYZIKA dala a vzala
„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“
Adaptační kurz
ČESKÁ REPUBLIKA HRADY (kromě zřícenin) Klikni Praha NÁPOVĚDA (klikni a uvidíš zvětšený obrázek)
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F03/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Skládání sil různého směru.
Vypracoval: Kryštof Ko ň ák. Hlavní informace Nejvyšší bod: vrch Tele č ek (399 m.n. m.) Nejni ž ší bod: hladina Vltavy (177 m. n. m.) Historická zem.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Karel Hynek Mácha *16. listopadu 1810 v Praze
Liberecký kraj L.
Na pozvání Ani č ky a Stanislava jsme p ř ijali pozvání na kávu. Já jsem to trochu cht ě l, protože jsem se tam nedávno krátce zastavil a vid ě l tu nádhernou.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_214_POČÍTÁNÍ_GEOMETRICKÝCH_TĚLES Téma:
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
Výro č ní č lenská sch ů ze restaurace Pod Lípou.
Křížovky s VS po S I. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
VZORY PODSTATNÝCH JMEN
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_238_JEHLIČNATÉ_STROMY Téma: JEHLIČNATÉ.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_201_PŘÍPRAVA_NA_NÁSOBENÍ Téma: PŘÍPRAVA.

BALETBALET Photo by:
Karel Hynek Mácha Anna Coufalová C2B.
Seznamovací pobyt v Poslově mlýně Seznamovací pobyt v Poslově mlýně od 10. do 13. září 2013 od 10. do 13. září žákyň a žáků z 1. A, B, C, D a.

Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.A.13 Název pro školu: EU ČJ 13 II Název materiálu: Karel Hynek Mácha Autor: Mgr. Barbora Baránková Vzdělávací.
Téma: Máj - K. H. Mácha VY_32_INOVACE_582.
HOPY AHOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!! VÍTÁM TĚ!!!! HOPY JE SMAJLÍK KTERÝ POZNÁVÁ SVĚT. MŮŽEŠ SI VYBRAT ZE 4 MĚST: PRAHA, PAŘÍŽ, LONDÝN A NEW YORK.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
® Léta se scházíme na společných vycházkách. Je povzbuzující, že vzniklo pěkné, stále trvající přátelství nadšenců pro poznávání krás v naší milované.
Školní výlet Autor: Mgr. Ivana Tesařová. AnotaceDUM využívá školního výletu k seznámení s regionem. Obsahuje soubor č inností pro práci s mapou, sout.
Základní info Kde ?Vysoké Tatry Přesněji ?Stará lesná A hotel ?Hotel lesná Kdy ? Kdo ?8.B a 8.C z Drtinky.
Raná péče. terénní, popřípadě ambulantní služba poskytovaná dítěti a rodičům dítěte ve věku do 7 let, které je zdravotně postižené, nebo jehož vývoj je.
Mapu a soutěž vytvořili Tadeáš Janout a Karolína Pacáková.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
PS KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ MILAN CHALUPA ZŠ O.-PORUBA, J. ŠOUPALA 1609, P.O.
Karel Hynek Mácha 1810 Praha Litoměřice. Život Básník, prozaik,ochotnický herec Vášnivý cestovatel většinou chodil pěšky, vyhledával hrady, zříceniny.
NAŠE OBEC ANOTACE Prezentace na téma MOJE OBEC- můj domov. DATUM
Aktuální stav realizace Programu rozvoje venkova ČR
Autor: Mgr. Ludmila Dvořáková VY_32_INOVACE_52_Karel Hynek Mácha
SPORTOVNÍ HRY I - BASKETBAL
Dělení literatury.
Hry.
Máj Karel Hynek Mácha. Něco málo o spisovateli ( ) Karel Hynek Mácha byl českým básníkem, prozaikem, představitelem českého romantismu a zakladatel.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
VY_32_INOVACE_01_Literatura 19. století Romantismus
Základní škola a mateřská škola Bohdalov
Transkript prezentace:

 Sch ů zka s rodi č i –

 Práce se ž áky se SVPU

 ICT

Realizace zá ž itkového programu pro ž áky 4.,6.a 8.t ř ídy Odjezd

 Vrstevnický program pro jednotlivé t ř ídy

 Sportovní aktivity

 Výlet na hrad Bezd ě z

"Na hradě Bezdězi bojíme se bez mezí. Poté, co zdoláš první věž, Máchovo jezero uvidíš též. A co krajina? Žádná planina. A co les? Ten strmý jest. Vidíš hodně vesnic v dáli a nohy tě dosti pálí. Karel Hynek měl to tam rád, chodíval tam spát a rýmy psát. Zde vzniklo veledílo Máj, kde borový zaváněl háj."

 Spole č enské hry