Fotografie Životopis Videoklipy Kapela Zajímavosti Obsah.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Angelina Jolie Cedidlová Martina OBSAH.
Advertisements

Seznámení s počítačem.
P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Mgr. Helena Kremsová, ZŠ Masarykova Ostrov
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Základy informatiky část 13
The Beatles Vznik: Rozpad:1970.
Velký münsterlandský ohař
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Kristýna Knoppová Jazykové gymnázium Pavla Tigrida, I.E
SHODNOST (středová, osová, posunutí, rotace)
Opakování III Otázky jsou vybrány z DUM č
Start. Nejprve musíte uvést odpověď na několik otázek. Na základě Vašich odpovědí Vám počítač vyhledá odpovídajícího partnera!! Další.
Nikola Šimůnková.  Americký animovaný seriál  Vytvořen režisérem Mattem Groeningem  První snímek byl vytvořen během 15 minut.
Vývoj populární hudby v letech
ČLOVĚK STAVBA TĚLA.
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Co rádi děláme.
Tokio Hotel ÚvodČlenovéFotogalerie. Úvod Tato skupina se nejprve jmenovala Devilish. Potom se jim to přestalo líbit a přejmenovali se na Tokio Hotel!
Simpsonovi ŽLUTÁ SÍLA UTOČÍÍÍÍÍÍ.
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Vstoupit.
Základy informatiky část 13
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P11_2.17 Tematická oblast:Dějiny hudebního umění Beatles Typ: DUM – test Předmět: Hudební výchova Ročník: 1.,3. r. (6leté),
Yorkšírský teriér. Stručný popis Země původu: Spojené království Výška: 20 – 24 cm Váha: max. 3,1 kg Barva: černá, stříbrná, stříbrno-modrá Venčení: každé.
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO Pracovní listy
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Lenka Bartošíková Hlavní stránka O Lenče Fotogalerie Repertoár
Jméno a příjmení: Jesse Arthur McCartney Narozen : 9. duben 1987 v New York City Věk: 21 let Sourozenci: bratr Timmy (1996), sestra Lea (1991) Povolání:
Velká Británie Barbora Otáhalová, tercie.
VY_32_INOVACE_401, 21. sada, Přírodověda
MOJE RODINA Josef Novák.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Start. Nejprve musíte uvést odpověď na několik otázek. Na základě Vašich odpovědí Vám počítač vyhledá odpovídajícího partnera!! Další.
NESPORÝ MAT Ě J. N Ě CO MÁLO O M Ě Je mi 13 let Narodil jsem se roku 2002 Mámv dva bratri Ondru a Vaška Bydlím ve vesnici újezd u uni č ova v malém dom.
Úměra je rovnost poměrů.
HOPY AHOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!! VÍTÁM TĚ!!!! HOPY JE SMAJLÍK KTERÝ POZNÁVÁ SVĚT. MŮŽEŠ SI VYBRAT ZE 4 MĚST: PRAHA, PAŘÍŽ, LONDÝN A NEW YORK.
PATRIK DĚRGEL Vypracovali: Matěj Hoza, Dominik Mihok, Martin Prošek, Lukáš Cieslar 9.A.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Petra Hejlová ČísloVY_32_Inovace_3356 NázevLidské tělo Téma hodinyLidské tělo PředmětPřírodověda.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Škývarová. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Zásady práce u počítače  Práce s počítačem může být zábavná, ale přináší i různá rizika.  Nevhodné prostředí a chování u počítače může přivodit i některé.
ANOTACE: Motivace k nácviku písně. Určeno žákům 1. stupně ZŠ. Prvotní seznámení se vznikem rocku, se jménem E. Presley, se skupinami Beatles, Olympic.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
P!nk.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Prezentace od Mervina Flandery
Žáci 6. A Zájmové profily.
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
VY_32_Inovace_ Přivlastňovací pád Project 1
Justin Bieber.
VY_32_INOVACE_08_Přírodověda_5.ročník_ 01_Soustava opěrná a pohybová
Hlavní části těla: hlava krk trup horní končetiny dolní končetiny
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Jolana Navrátilová NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Píseň Ó Zuzano, hudební.
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_18_lidské tělo
Kolářová, Marková, Pecha 8.B
Famous Canadian celebrities
Jazz AUTOR: Mgr. Aleš Skála NÁZEV: VY_32_INOVACE_29_02_HV8_Skála
Hudební skupina QUEEN. ZÁKLADNÍ INFORMACE Vznik skupiny – Členové – Freddie Mercury, John Deacon, Brian May a Roger Taylor Art-rocková/Pop-rocková.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO PODPORA PRO VÝUKU
AKUZATIV OF LIVING CREATURES MALE ALIVE
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_59
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_21AJ_3tr_SLOVICKA7.
Transkript prezentace:

Fotografie Životopis Videoklipy Kapela Zajímavosti Obsah

Fotografie z5

Životopis z5 - Avril Ramona Lavigne - narodila se má přezdívku Wild Child - vyrůstala v městečku Napanee - táta John, máma Judy, sestra Michelle a bratr Matt - zpívala v kostelním sboru - ve 12 letech napsala svou první píseň - vždy chtěla být středem pozornosti -v 16 letech se odstěhovala do New Yorku

Videoklipy z5 Girlfriend

KAPELA kytara - Jesse Colburn a Evan Taubenfeld bas kytara - Mark Spicoluk bicí - Matthew Brann z5

Zajímavosti - je vyznáním křesťanka - aktuální barva vlasů: blond - barva očí: modrá - výška: kolem 157 cm - piercingy: pupík a uši -má tetování - hvězda na vnitřní straně levého zápěstí, na pravém zápěstí srdíčko s písmenem D, hvězda na levé noze v zadu pod kolenem a malá hvězdička na pravé paži - má psa Sama - oblíbené kapely: Goo Goo Dolls, Green Day, Matchbox 20, SUM 41, The Darkness, Alanis Morissette - oblíbený film: 8 mile - oblíbená herečka: Sandra Bullock - oblíbený herec: Tobey Maguire - oblíbené jídlo: pizza s olivami - oblíbená sladkost: pixi Sticks z5z5 - oblíbené pití: cola