R ECEPT NA MUFFINY S TROJTOU Č OKOLÁDOU Dobré a p ř íprava nebude trvat dlouho.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Advertisements

Moučníky z tvarohového těsta
Výživa II – alpské lyžování
Houbový koláč s parmezánem
Popis. Grafy vět. Český jazyk 2. stupeň
Minidezerty z italských cukráren
Vánoční cukroví od Adély Pracovní postup
TUKY (LIPIDY).
200 g HERY Zpět na HERU Zpět na HERU, MOUKUHERUMOUKU.
Ovocný koláč stále klikej Co potřebujeme 1 láhev kvalitní whisky 1 hrneček vody 1 hrneček másla 1 hrneček cukru 4 vejce 2 hrnečky sušeného ovoce 1 lžičku.
Návod k přípravě štřůdlu
Pokrmy z těstovin.
Pokrmy z brambor.
Vánoční perníková vesnička
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.13 SOU Obořiště
Recept na perník.
Ovocný koláč. Co potřebujeme 1 hrneček vody 1 hrneček másla 1 hrneček cukru 4 vejce 2 hrnečky sušeného ovoce 1 lžičku prášku do pečiva 1 lžičku soli citrónový.
Tak to jsem já Velikonoční Beránek :P Teď vám řeknu jak se peču.
Velikonoční beránek Poslední snímek Další snímek.
Čokoláda.
Téma: Ověřování gastronomických dovedností a vědomostí
Příprava vánoční večeře. Kapr s pivní omáčkou. Ingredience 1,5 kilogramu kapra bez vnitřností a šupinbez 1 velkou cibuli 1 mrkev 1 lžíci másla 1 lžíci.
ZAČNEME menu.  POTŘEBUJEME:  6 vajec  250 g pískového cukru  1 dl oleje  1 dl vody  250 g polohrubé mouky  1 vanilkový puding  Lžíce kakaa  2.
Moučníky z litého těsta
25. Listopadu Tak za č ínala ve Vyso č anech zima. Málo sn ě hu, jen jinovatka.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_238_JEHLIČNATÉ_STROMY Téma: JEHLIČNATÉ.
Vanilkové rohlícky. Ingredience Na obalení: Cukr moucka 8dkg vlašské ořechy 28 dkg hladká mouka 20dkg máslo 8dkg cukr moučka.
Č OKOLÁDA ÚVOD P ů vod č okolády Výroba Č okolády Druhy č okolád Zkušební otázky Využití č okolády Záv ě re č ný test.
Sněhové kokosy Z bílků ušleháme sníh, po částech do něj všleháme krupicový cukr, poté moučkový cukr a nádobu vložíme do horké vodní lázně a šleháme, až.
SVATEBNÍ DORT DVOUPATROVÝ
200 g másla 200 g krupicového cukru 1 vanilkový cukr 4 vejce 300 g polohrubé mouky šťáva z citrónu nebo citrónovou kůru trochu mléka.
Ořechovo medové řezy Medovník.
Staročeský medovník Ingredience: 100 g másla 150 g krupicového cukru
V ELIKONOČNÍ BERÁNEK. P OTŘEBY : 4 vejce 120 gramů pískového cukru 200 gramů polohrubé mouky Hrst nasekaných ořechů Hrst rozinek 1 lžička prášku do pečiva.
Kynutý koláč se švestkami
Recept jak udělat krtkův dort…
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
Pala č inky MENU. Menu P ř íprava -> P ř íprava -> T ě sto -> T ě sto -> Sma ž ení -> Sma ž ení -> Nápl ň -> Nápl ň -> Dozdobení -> Dozdobení -> Autor.
Čokoládové muffiny Ingredience: Pokračujete kliknutím.
Medovník Připravte si: Na těsto 20 dkg cukru krupice,
280 g hladké mouky 140 g másla 50 g mletých ořechů 10 g droždí kávová lžička cukru 2 lžíce mléka citronová šťáva citronová kůra kávová lžička mletého.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
Vánoční perníčky 1. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Pavel Žižka. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Babiččiny Slíváky aneb švestkové kynuté buchty
Mramorová bábovka Od babičky.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat.
KUTILK (Alan) 02/09/15 | Recept | SýrieSýrie
SUŠENKOVÝ SALÁM (Melisa) 22/01/15 | Recept | IrákIrák
TĚSTO PIŠKOTOVÉ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, piškotové, příprava, omelety, noky Autor:
VICTORIA SPONGE CAKE (Tony) 15/04/15 | Recept | Velká BritánieVelká Británie
Na výb ě r máte ze t ř í mo ž ností. Pokud se pro jednu z nich rozhodnete, naje ď te na ni šipkou myši a klikn ě te. Bude-li Vaše odpov ěď chybná, z ů.
NEPEČENÉ DESERTY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: nepečené, deserty, příprava Autor: Bc. Jana.
ČEPAUGŠ (Anita a Zulaj) 21/01/15 | Recept | Č e č ensko Č e č ensko
Jednotky délky. Najděte mezi následujícími větami nesmysly. a) Naše škola je vysoká cm. b) Tondovi dorostlo háro na 0, km. c) Martinův fix.
OVESNÉ KULIČKY (Rahima) 20/10/15 | Recept | AfghánistánAfghánistán
Vánoční cukroví Perníčky Homolková, Hyská.
DUM - Digitální Učební Materiál
BORŮVKOVÉ PALAČINKY Tipy na servírování:
Ovocný koláč.
Recept – Hororové cupcakes
NÁKYPY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: nákypy, tvarohové, příprava, žemlovka, knedlíky Autor:
PUDINKY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: pudink Autor: Bc. Jana Tvrdíková.
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Donuty.
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Cave ktke (Alan) 26/01/15 | Recept | Sýrie
Těžké šlehané hmoty / TŠH/.
Ovocný koláč.
Transkript prezentace:

R ECEPT NA MUFFINY S TROJTOU Č OKOLÁDOU Dobré a p ř íprava nebude trvat dlouho.

I NGREDIENCE ( NA 11 PORCÍ ) 250 gprosáté hladké mouky 25 g kakaa 1/2 lžičky mledé jedlé sody 2 lžičky prášku do pečiva g nasekané čokolády na vaření g nasekané bílé čokolády g nasekané mléčné čokolády 2 prošlehaná vejce 285 ml zakysané smetany 85 g přírodního krupicového cukru 85 g másla

P OSTUP P Ř ÍPRAVY P ř edeh ř ejte troubu na °C. P ř ipravdte si formu na muffiny a pe č liv ě vyma ž te 11 d ů lk ů. Smíchejte v misce následující ingredience: mouku, prášek do pe č iva, sodu, kakao a č okoládu Č okoládu m ůž ete p ř idat v libovolném pom ě ru. Máte-li rad ě ji bílou, p ř idejte více bílé atd. V další misce si prošlehejte vejce se smetanou, máslem a cukrem. Poté ob ě sm ě si v miskách slijte a lehce promíchejte. Vzniklou sm ě s po l ž i č kách nalijte do d ů lk ů ve formi č ce. Muffiny vyb ě hnout asi po 20 minutách, nechte je však ješt ě dalších 15 minut ve form ě. A ž poté muffiny vyndejte a nechte vyhladnout.

Dobrou chu ť.