Hlídání přítomnosti mezi dna na díle BLS  Stanoviště provádí krok zavaření spojkového vývodu.  V předchozím kroku je díl nejprve osazen mezi dnem a to.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslování stran až od určité strany a určitého čísla - krok po kroku
Advertisements

Prezentační manažer Kapitola 6.2 (Organizační diagram)
L 04 – Záhlaví / Zápatí § Pojem Záhlaví – Zápatí
Úloha č. 8: Logické obvody - využití
Základy počítačů a kancelářský software
Bezpečný a plnohodnotný život pro všechny !. Necítíte se bezpečně, když jste sami? Kdo Vám pomůže, když upadnete? Bojíte se někdy vyjít sami ven? Máte.
FRVŠ 1400/2010/F1/a Zkušebnictví a řízení jakosti staveb Proces 2 Zemní práce.
Manažerská grafika: Program č.3 Jaroslav LosSB 272.
Tato prezentace byla vytvořena
OLDHAMOVA SPOJKA vytvoření funkčního modelu
Strojírenství Technologické postupy (ST6) Ing. Josef Martinák.
ScanStation P20 – uživatelská kalibrace (procedura Check & Adjust)
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Stavba a programování mikropočítačů Programovatelné automaty (EL 55) (algoritmizace)
Žádost o výdej uživatelského podkladu - Projekční společnosti Zakázkový systém TECHNICKÁ MAPA.CZ.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 13.1 (Schránka a operace se schránkou)
Definice vlastního stylu, podmíněné formátování (Calc) Markéta Zakouřilová.
Čočky průhledná optická prostředí princip založen na lomu světla
CNC programování – SURFCAM Vypracoval: Bc. Milan Samec Dis.
Elektrotechnika Automatizační technika
Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Montáže a opravy Tematická oblast:Montáže Téma:Automatizace montáže Ročník:2. Datum vytvoření:leden.
Digitální učební materiál
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola Chrastava, náměstí 1. máje 228, okres Liberec.
Na hlavním panelu najdeme nejdůležitější tlačítko v počítači – START. Pomocí nabídky START spouštíme programy, aplikace a hry, spravujeme a vypínáme.
Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Montáže a opravy Tematická oblast:Montáže Téma:Navrhování montážních přípravků Ročník:2. Datum.
Základy práce s programem
Autor:Petr Koblížek Předmět/vzdělávací oblast: Provozuschopnost dopravních prostředků Tematická oblast:Konstrukční skupiny dopravních prostředků Téma:Demontáž.
TECHNICKÝ AUDIT 8. přednáška. Snížení rizika a bezpečnostní opatření 1)Snížení rizika použitím konstrukčních metod či nahrazení méně rizikovými materiály.
Vstup Vstup do internetového bankovnictví je zabezpečen Klientským číslem a kódem PIN. Tyto údaje obdržíte v aktivačním balíčku k internetovému bankovnictví.
Vzdělávací oblast: Matematika Autor: Vlasta Lindovská Jazyk: Český
Časové fondy. Stroje a zařízení i = č. operace dané skupiny j = č. skupiny.
HROMADNÉ PŘEJMENOVÁNÍ SOUBORŮ POMOCÍ PROGRAMU TOTAL COMMANDER Vytvořil: Petr Šolín.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Matematika a její aplikace Racionální čísla, početní operace v oboru racionálních čísel VY_42_INOVACE_02 Sada.
Podmíněné příkazy jednoduché bVbVbVbVytvořené jednoduché tabulky bJbJbJbJednoduché opravy údajů bPbPbPbPodmíněné zadávání údajů.
Grafy funkcí Podešva Petr. Obsah Zadání Tvorba tabulky Tvorba grafu Vzhled grafu Závěr.
Název úlohy: 2.14 Barvy světla
 1 krok jsou podrobnosti o účtu zvolte si heslo zvolte si přezdívku napište křestní jméno napište příjmení vyplňte datum narození a pohlaví.
Dopravní průzkum Petr Chocholouš.
1 Transformace prostorového rámu na rám rovinný pomocí výběru uzlů a zadání okrajových podmínek (Named Selection & FE Displacement) Ansys Workbench version.
P Í S K O V Á N Í Ústav přístrojové a řídící techniky FS ČVUT.
1 Transformace prostorového rámu na rám rovinný pomocí výběru uzlů a okrajové podmínky (Named Selection & FE Displacement) Ansys Workbench version 14 HORYL.
Strukturovaná kabeláž
 Hodně štěstí :*  Jdi na start Jdi na start.  Kolik je =   
Úloha 4 Ovládání motoru pomocí detekce zvuku a ultrazvuku Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Jaroslav Zika 2014.
Úloha 1 Měření úrovně zvuku pomocí zvukového senzoru na vstupu mikroprocesoru Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Jaroslav Zika 2014.
Úloha 4 Detekce pohybu s vykonáním mechanické energie pomocí mikropočítače Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Štěpán Janás 2013.
Úloha 1 Měření vzdálenosti pomocí ultrazvuku na vstupu mikropočítače Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Štěpán Janás 2013.
Úloha 2 Zabezpečení prostoru pomocí detekce zvuku. Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Jaroslav Zika 2014.
Úloha 2 Rozpoznání vzdálenosti pomocí ultrazvuku na vstupu mikropočítače Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Štěpán Janás 2013.
Vzorová úloha 5 Ultrazvukový senzor, tlačítko a motor řízený mikropočítačem Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Štěpán Janás 2013.
Programování v MATLABu © Leonard Walletzký, ESF MU, 2000.
Úloha 5 Ultrazvukový senzor, tlačítko a motor řízený mikropočítačem Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Štěpán Janás 2013.
Technické prohlídky pomáhají předcházet nehodám automobilů Profesní komora Stanic technické kontroly Praha 9. října 2013.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Ing. Zatloukal Martin Název prezentace (DUMu): 2. Obecné seznámení s možnostmi tvorby programu pro CNC stroj- HURCO.
Indukční varné desky. Indukční desky Typ *509 a *510 Konfigurace ploten Přístup do režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení na dobu.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Strojní zařízení - Zásady bezpečnosti při práci
KIV/ZD cvičení 8 Tomáš Potužák.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Číslování stran až od určité strany a určitého čísla - krok po kroku
Základní pojmy v automatizační technice
Administrativní bezpečnost a certifikační politika
Název: Rychlá kontrolní kalibrace Quick Cal Autor: Lubomír Kunt
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
ProgeCAD Hladiny a kóty.
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
Fyzika 2.D 17.hodina 01:06:36.
Čočky průhledná optická prostředí princip založen na lomu světla
MATEMATIKA pro 1. stupeň ZŠ
Transkript prezentace:

Hlídání přítomnosti mezi dna na díle BLS  Stanoviště provádí krok zavaření spojkového vývodu.  V předchozím kroku je díl nejprve osazen mezi dnem a to navařením.  Protože je integrace senzorů do prostoru svařoven značně komplikované, následuje pouze zraková kontrola.  Protože je zraková kontrola v tomto případě méně efektivní, je potřeba stanici zavařování dodatečně osadit kontrolním prvkem pro sledování přítomnosti mezi dna.

Hlídání přítomnosti mezi dna na díle BLS  Díl je před zahájením operace založen do standardizovaného přípravku.  Díl je založen mezi dnem směrem dolů a není vidět.

Hlídání přítomnosti mezi dna na díle BLS  Mezi dno se nachází ca v této oblasti Zadání:  Stroj musí rozpoznat nekompletní díl po založení do standardizovaného přípravku,  Stroj nesmí zahájit operaci svařování, ani když operátor stiskne tlačítko start,  Stroj musí signalizovat červeným světlem nekompletní díl,  Start zařízení je podmíněný vyjmutím NOK dílu a znovu založením OK dílu.  Založení OK dílu je signalizováno bílým světlem.