„PROFROZUČ“ Prezentace projektu, vytvořeného Základní uměleckou školou v Sokolově.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P ILOTNÍ OVĚŘENÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU V RÁMCI PROJEKTU Průvodce CR – Specialista pro Jihomoravský kraj CZ.1.07/3.2.04/ Tento projekt je spolufinancován.
Advertisements

PROJEKT „Okna technickým oborům dokořán“ registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne na téma:
„PROFROZUČ“ Prezentace projektu ZUŠ Sokolov. PROFROZUČ, neboli „Profesní rozvoj učitele ZUŠ“ je název projektu, vytvořeného Základní uměleckou školou.
Podpora uměleckého vzdělávání CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník
Centrum uznávání a celoživotního učení Ústeckého kraje, o.p.s. Regionální konzultační centrum Most.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
POLYTECHNICKÁ VÝCHOVA A VZDĚLÁVÁNÍ V MŠ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Zš Komenského, Slavkov u Brna Číslo a název operačního programu:
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL
Máme šanci tvořit svůj život rukama CZ.1.07/1.2.27/
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum vzdělávání pedagogů Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Klatovy.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Cesta k modernímu vzdělávání
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
ŠKOLY PRO REGION modernizace ŠVP ZV v českorakouském příhraničí Novohradska registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.10/ Datum zahájení projektu:
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Univerzita Karlova v Praze Filozofická fakulta
STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA DALOVICE PŘEDSTAVUJE NOVÝ VZDĚLÁVACÍ PROJEKT V OBLASTI ROZVOJE A ÚDRŽBY ZELENĚ v KARLOVARSKÉM KRAJI TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
CZ.1.07/1.1.04/ „Digitální projektování ve strojírenství“ Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc „Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Organizační struktura
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE „Učitel ZUŠ“ Podpora dalšího vzdělávání učitelů základních uměleckých škol Karlovarského kraje CZ.1.07/1.3.11/ Tento projekt.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Kvalitní škola“ Základní škola M. Choceňského,
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
„Podpora činnosti základního uměleckého školství při realizaci výuky podle Rámcového vzdělávacího programu pro umělecké obory základního uměleckého vzdělávání“
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Učitelé pro učitele UPROU ( ). UPROU  Tento projekt je spolufinancován Evropským sociální fondem (75%) a státním rozpočtem ČR (25%).  OP RLZ.
Oblast podpory 1. 3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Ústeckém kraji II 2. Výzva 2. etapa globálních grantů Seminář pro žadatele.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Setkání v cyklu Střední školy a zřizovatel
CLIL Název operačního programu: OP VK
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
E-learningový kurz e-learningu
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vysoké učení technické v Brně
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Název operačního programu:
Organizační struktura
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

„PROFROZUČ“ Prezentace projektu, vytvořeného Základní uměleckou školou v Sokolově

Zkrácený název projektu: „Profesní rozvoj učitele ZUŠ“ Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky, a je v souladu s Dlouhodobým záměrem rozvoje vzdělávání v Karlovarském kraji.

Souhrnné informace o projektu Úplný název projektu: „Podpora profesního rozvoje pedagogických pracovníků ZUŠ Karlovarského kraje při zavádění nových studijních oborů v rámci kurikulární reformy“ Typ projektu: grantový Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.3.42/ Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení Datum zahájení/ukončení projektu:

Stručný obsah projektu Projekt řeší nedostatek informací a pedagogické praxe při zavádění nových studijních zaměření a oborů v rámci nově vznikajících ŠVP ZUŠ. Formou seminářů se pedagogičtí pracovníci ZUŠ seznámí s metodikou výuky v těchto oblastech: - hra na elektrické a elektronické nástroje - PC grafika a zpracování videa - práce se zvukem Výstupem projektu budou nové metodické materiály a postupy, které pedagogičtí pracovníci využijí při své práci.

Hra na elektrické a elektronické nástroje 3 bloky seminářů, zaměřených na výuku předmětů, vznikajících v rámci nových ŠVP Hra na elektrickou kytaru Hra na elektronické klávesové nástroje Hra na elektrickou baskytaru V každém bloku celkem 4 jednodenní semináře, zaměřené především na metodiku výuky, využití nástroje, práci se zvuky, nové trendy ve hře či výuce na daný nástroj

PC grafika a zpracování videa 2 bloky seminářů, zaměřených na výuku předmětů s využitím grafických počítačových programů PC Grafika Celkem 6 seminářů výuky 2D, 3D grafiky a 3D animace Obsah. náplň seminářů: práce s příslušným software, metodika výuky Využití a zpracování videa Celkem 4 semináře výuky práce s videokamerou Obsah. náplň seminářů: technika záznamu veřejných vystoupení v interiéru i exteriéru, zpracování nahrávek, využití efektů v konečném zpracování, převod formátů a finalizace.

Práce se zvukem 2 bloky seminářů, zaměřených na problematiku nahrávání a dalšího zpracování zvuku Studiové nahrávání a zpracování nahrávek rozsah 4 semináře (2 semináře - příprava nahrávání, technika nahrávání, 2 semináře - editace nahrávky a mastering v PC) jedná se o semináře, týkající se práce v nahrávacím studiu, včetně možností následného zpracování na PC s použitím příslušného SW Ozvučení prostoru rozsah 2 semináře (1 seminář - ozvučení interiéru, 1 seminář - ozvučení exteriéru) Semináře jsou na téma „Zvukařina“

Pro účastníky seminářů: Projekt je určen pedagogickým pracovníkům všech oborů základních uměleckých škol Karlovarského kraje Semináře jsou akreditovány MŠMT Lektoři – specialisté ve svém oboru Po absolvování seminářů – získání osvědčení

Kontakty: ZUŠ Sokolov, Staré náměstí 37, Tel.: , Web projektu: Kontaktní osoby: Roman Švancar, tel.: Jiří Kolář, tel.: