Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna 297 530 02 PARDUBICE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

Černoch Michal Školoudová Lenka
, , Nabídka investiční spolupráce.
Váš partner nejen pro expresní dopravu
let TRINS Ukázka zásahu jednotky HZS Karlovy Vary při úniku chemické látky z cisterny Střední odborná škola logistická a střední odborné.
O společnosti Aviatická Praha 6 Tel.: 224  Poskytujeme celosvětové přepravní a spediční.
Výrobní závod Hajnice H.L.F. spol. s r.o. Hajnice 127
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Praktické zkušenosti se zaváděním systému GMP+ B4.1
Lisovna plastů, spol. s r.o.
KDO JSME SLUŽBY personální management Výběr pracov níků Personální poradenství Vzdělávání Psychologické služby KONTAKT PROFI-MEN, v.o.s. personální management.
BMT Spedition s.r.o. Aeroflot Cargo Generální prodení agent
Balance Score Card (BSC) v řízení dodavatelských systémů
specialista na firemní květinový servis
SKUPINA ALTA.
SYSTÉMY ŘÍZENÍ ZÁSOB Jana Burešová Kateřina Cimická
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
Projekt sbírání tonerů SBIREJTONER.CZ. Organizátor projektu SBIREJTONER.CZ Firma OTTO Office (CZ) s.r.o. Zásilková firma specializující se na prodej kancelářských.
Form s.r.o. od roku 1991 česká privátní společnost 90 zaměstnanců
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Talent marketingových komunikací
Strana 1 Příprava a implementace pilotního projektu Speed Chain 13. listopadu 2013 Dr. Ing. Jiří Došek, DEKRA Automobil, a.s.
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
BeCafe & BeGamePort Kdo jsme? Vyvíjíme software pro internetové kavárny a počítačové herny Poskytujeme software i kompletní servis ZDARMA.
Cloud aneb nejpohodlnější IT
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tématická oblastOdborné předměty – Dopisy a tabulky podle ČSN.
Resort obrany Ideální prostředí pro outsourcing. Objektivní podmínky Profesionalizace armády –Specializace příslušníků ozbrojených sil –Zvýšené nároky.
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
Technologie zpracovaní odpadu
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Dentimed s.r.o.
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Ing. Jan Knyttl, MCP. Servodata / Abakus Distribution Abakus Distribution Výsadní licenční partner Microsoftu pro veřejnou správu, zdravotnictví a školství.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
S Q A S (Safety and Quality Assessment System)
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Josef Vondruška - truhlářství §Firma byla založena v roce Naše výroba není sériová, ale specializuje se na zakázkovou výrobu dveří, oken, schodišť.
KREATIVNĚ ORIENTOVANÁ PÉČE O KLÍČOVÉHO ZÁKAZNÍKA- NOVÁ FIREMNÍ STRATEGIE.
MÍSTO – PLACE – DISTRIBUČNÍ CESTY
Vyřizování objednávek – objednávkový cyklus, formy objednávek
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
UNIV 2 KRAJE středních škol Karlovarský kraj Střední odborná škola logistická a SOU Karlovy Vary - Dalovice PaedDr. Vladimíra Štrynclová - ředitelka.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Mezinárodní přeprava a spedice Transport Międzynarodowy i Spedycja.
Komplexní služby v oblasti řešení škod Ladislav Burián, Pavlína Živělová / Brno / /Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Transport Březen Měnírny MHD  Cegelec vyrábí a dodává zařízení pro měnírny MHD  Usměrňovače  DC distribuce  Naše výhody :  Vývoj, design, výroba,
Praktické zkušenosti z Českého systému kvality služeb Specializované pracoviště ČSKS Výroční konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března.
Ing. Zdeněk Blažek AGROTECH Firma AGROTECH je komplexním dodavatelem zboží a služeb v oblasti označování zboží. Dodáváme samolepící etikety, termotransferové.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Kvalita dopravy v logistických procesech Předmět: Teorie dopravy Ing. František Lachnit,
> Speciální projekt <
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Prémiová vinotéka na ploše pražského hypermarketu
KOSTAX spol. s r.o. Vítězslava Nezvala 22 České Budějovice – Suché Vrbné s vámi již od roku 1994…
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Spedition FEICO, spol. s r.o.
Železniční nákladní doprava v 21. století
Transkript prezentace:

Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna PARDUBICE

Lando CZ s. r. o. Vítejte při prohlídce prezentace firmy Lando CZ

Synergický efekt vzájemné spolupráce Základní principy služeb našim zákazníkům Reference Služby našim zákazníkům Naši partneři Kontakty na nás Prezentace obsahuje

Synergický efekt spolupráce Lando CZ patří do skupiny Lando a zajišťuje bezproblémový průběh Vašich přeprav po Evropě Prvořadým zájmem Landa CZ je 100% splnění požadavků zákazníka Otestujte nás, nebudete zklamáni výsledky spolupráce s námi dd

Základní principy služeb Nejvyšší nároky na kvalitu služeb Naši pracovníci jsou dosažitelní 24 hodin denně (komunikace v AJ/NJ) Nabízíme komplexní řešení Vašich logistických potřeb

Služby našim zákazníkům Skladová logistika Sběrný způsob přepravy Částečné náklady Kompletní náklady Expresní a kurýrní služby Přeprava těžkých a nadrozměrných nákladů Manipulace se zbožím dle požadavků zákazníka

Reference Automobilový průmysl – Ford, Volkswagen Chemický průmysl- Synthesia Pardubice, Aliachem Potravinářský průmysl – Eastern Sugar

Naši partneři Hammer inter. Spedition, Transport+ Logistik Aachen UAB Göllner Spedition, Vilnius UAB Göllner Spedition, Klaipeda ECON, Moskau Time Shuttle

Kontakty na nás WWW stránky na disponenty: Tel.: Fax.:

Děkujeme za pozornost Prosíme o Vaše dotazy Další zajímavé informace naleznete na našich internetových stránkách