Modul Xperimania RNDr. Jarmila Čeperová 10.12.2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Závěrečná práce E - learning
Gymnázium, Jablonec nad Nisou, U Balvanu 16
 Vybraný scénář : Observe and create a resource  Třídy: 2.A a 3.B  Věk žáků: let  Vyučovací předmět: španělský jazyk (úroveň A1 – A1+)  Téma/
Zkušenosti s CMS Moodle na OPF SU František Koliba prezentace: Petr Korviny.
2005 Elektronické vysokoškolské kvalifikační práce.
Představení zajímavých projektů OPVK
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
Výuka chemie na ZŠ ve spolupráci se SŠ Mgr. Klára Helanová.
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
Co má obsahovat prezentace
Název: Access – formulář v návrhovém zobrazení Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační technologie.
Název: Access - d otaz – výpočet doby z pole s datovým typem Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační.
Název: Access – logická funkce v dotazu Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační technologie.
Název: Access – moduly - Microsoft Visual Basic Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační technologie.
MINIMATURITY
Lukáš Kotlár Tercie 2010/2011. Fibonacciho posloupnost.
 Přečtěte si hesla a zapište na papír, co si myslíte, že znamenají.  Při plnění úkolu se můžete volně pohybovat po třídě.
PREZENTACE aneb KDYŽ VÍŠ O ČEM MLUVÍŠ. Co tě čeká a nemine V průběhu zhruba 2 – 3 měsíců se budeš učit pracovat s PWT prezentacemi My víme, že jsi zdatný.
Č.projektu : CZ.1.07/1.1.06/ Portál eVIM Ideální plyn.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: E Název: Photo-Paint – pracovní prostředí.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
Mezipředmětové vztahy Aplikace anglického jazyka do jiných předmětů s využitím moderních metod.
Autor materiálu: RNDr. Pavlína Kochová Datum vytvoření: září 2012
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: říjen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII Vzdělávací.
Anotace Prezentace určená k opakování a procvičování učiva o chemických reakcích Autor Ing. Lenka Kalinová JazykČeština Očekávaný výstup Aplikuje poznatky.
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Úvod do managementu 1. seminář
INFORMATIKA 9 Software a zákony I. III2 – I9- 03.
Typologie vyučovacích hodin v ekonomickém vzdělávání, použitá kritéria a závěry pro zvyšování kvality výuky © prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_09.
Anotace: Prezentace seznamuje žáky s diskusí a jejími zásadami. Žák se pokusí sám vytvořit Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Autor: PaedDr. Kajetána.
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_12 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. – 9.ročník,
ERASMUS – Španělsko - Málaga
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: září 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII Vzdělávací.
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA Autor RNDr. Romana Michálková Číslo materiálu2 Datum vytvoření Druh učebního materiáluprezentace Ročník 1., 4. Anotace.
Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, ph.d.
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: březen 2013 Ročník, pro který je výukový materiál určen: IX Vzdělávací.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Lom světla Předmět: Fyzika.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Ověření ve výuce: Sada: 6Z8/C - 18.
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA Autor RNDr. Romana Michálková Číslo materiálu3 Datum vytvoření Druh učebního materiáluprezentace Ročník2.,3. Anotace.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola Chrastava, náměstí 1. máje 228, okres Liberec.
Projekty podporující přírodní vědy a moderní výuku koordinované European Schoolnet, naše škola je pilotní školou projektů:
Základní informační zdroje pro zubní lékařství
EKONOMICKÁ GEOGRAFIE seminář č. 3 Zadání seminárních prací - překlady.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Setkání zástupců škol a podniků působících v oblasti chemického průmyslu Praha
Analýza průchodu studentů kurzem Vzdělávací technologie 1
Martin Tomášek Jan Jakeš Tomáš Jiříček Linh vedoucího projektu:
1 Prezentace Přírodopis lehce a zábavně – elektronická učebnice přírodopisu pro ZŠ
Projekt „ Vzdělávání dotykem“ CZ.1.07/1.3.00/ DIDAKTIKA ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ S ICT Autor: Mgr. Vendulka Vorlová.
STRUKTURA METODIKY STRUKTURA METODICKÉHO LISTU PRACOVNÍ LIST PROJEKTOVÝ DEN A PREZENTAČNÍ DEN PROGRAM SEMINÁŘE CHEMIE 1 Projekt TROJLÍSTEK, Seminář chemie,
Mgr. Dagmar Muzikářová. ZAŘAZENÍ POKUSU Poznáváme složení látek - částice látek Jednoduché úlohy s dostupnými látkami a pomůckami, bez nutnosti laboratoře.
1 Dopravní simulace Lekce 1:Úvod. 2 Představení Ondřej Přibyl, Ph.D. Schůzky: Konzultační hodiny: dohodou.
Školské dokumenty. Osnovy Dříve dány centrálně. Jednotné pro všechny pro všechny školy daného typu. Od roku 2007 si osnovy vytváří každá škola na základě.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Městská knihovna Tábor a Souborný katalog ČR
Tematická setkávání a práce v minitýmech
Obsah, rozsah a kritéria hodnocení prezentace
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Bezpečnost práce zážitkovou pedagogikou
VIKMA05 Organizace znalostí
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Transkript prezentace:

Modul Xperimania RNDr. Jarmila Čeperová

rozdělení třídy na 6 skupin (4-5 studentů) výběr úkolu podle zájmu, příprava na praktickou část provedení praktické části v chemické laboratoři – laboratorní práce nebo v rámci domácí přípravy vypracování protokolu podle zadaných úkolů zpracování ppt prezentací prezentace protokolů a ppt prezentací v hodinách chemie vložení dokumentů na web modulu Xperimania

vystavení zadaných úkolů a vypracovaných protokolů na nástěnce ve škole a na webu školy, leták a video studentů- dokument o práci skupin článek o aktivitě studentů na webu města a v tisku

využití chatů s odborníky ve výuce chemie např. Biofuels- zástupce firmy Shell zaslání článku v AJ na třídní kvarty v hodině chemie překlad článku a diskuse o výhodách a nevýhodách biopaliv příprava otázek v AJ k chatu chatování a uložení záznamu chatu diskuse o chatu v hodině chemie, prezentace zařazení tématu do ŠVP chemie kvarty článek studentů o nové výuce chemie do tisku