Odborná diskuze o prevenci konzumace alkoholu mladistvými v Plzni Ing.Aleš Průša.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školení starostů obcí ORP České Budějovice Magistrát města České Budějovice
Advertisements

Městský kamerový dohlížecí systém Bílovec. Město Bílovec  Založeno mezi lety 1316 – 1324  Severní část okresu Nový Jičín  6 místních částí 
„Preventivní aktivity MV - bezpečný prostor pro seniory“
EStrategie statutární město Ostrava Ing.Jaromír Tomala
MĚSTSKÁ POLICIE ROŽNOV POD RADHOŠTĚM Přehled činnosti za rok 2010.
MĚSTSKÁ POLICIE ROŽNOV POD RADHOŠTĚM Přehled činnosti za rok 2011.
B EZPEČNOST DĚTÍ NA INTERNETU : ZAPOJENÍ RODIČŮ DO PREVENTIVNÍCH AKTIVIT Národní centrum bezpečnějšího internetu
Alkohol a mladiství situace v Plzni
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Policie ČR partner dalších orgánů státu a samosprávy Senát Parlamentu ČR Ing. Jaroslav Salivar 1. náměstek ministra vnitra.
Oddělení ústavní a ochranné výchovy - Činnost resortu vnitra v oblasti práce s rizikovými a ohroženými dětmi a mladými lidmi. - Pohled na téma v kontextu.
Pracovní skupina III Osoby v krizi a osoby ohrožené sociálním vyloučením.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Projektový zám ě r na rok  Zvýšení bezpečnosti obyvatelů domů.  Snížení anonymity v domech.  Snížení rizika pohybu neoprávněných osob v prostorách.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
(2) Doporučení odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra k realizaci vybraných projektů prevence kriminality na místní úrovni.
Minimální preventivní program školy
Vypracovaly: Nevrtalová Michaela Šlechtová Nikola Uhllířová Jana
Od 1. dubna 2011 je účinný zákon o Úřadu práce České republiky, kterým se mění struktura a řízení úřadů práce. Tolik citace z tisku, co to však znamená?
Projekt bezpečný kraj Spálené Poříčí obsah prezentace: stručné představení mé maličkosti stručné představení projektu Bezpečný kraj informace.
Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec Kateřina Gruntová, DiS.
Studium pro školní metodiky prevence
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
Problematika informační kriminality
Setkání s veřejností na téma bezpečnost městys Nehvizdy 5. ročník.
Praha bezpečně online projekty prevence elektronického násilí a kyberkriminality páchané na dětech a dětmi Modelový příklad pro II. videokonferenci.
Policie České republiky Krajské ředitelství Ústeckého kraje Preventivně informační oddělení Přehled činnosti.
Bezpečně v kyberprostoru Jihlava 19. – projekt zaměřený na omezení rozšiřování nebezpečných počítačových jevů.
Obsah Historie Dotační titul „Plzeňský kraj – bezpečný kraj a prevence kriminality“ Projekty Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje Projekt Kraje.
Městská policie Most V. Nezvala 2678 preventistka MP manager prevence kriminality města Mostu Lucie Jungmannová Ilona Kozlová
KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY „BEZPEČNĚ NA SILNICÍCH V PŘÍHRANIČÍ – podpora prevence a společné řešení problémů“
Projekt Poradenství v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.2.00/ I PORADENSTVÍ V LIBERECKÉM KRAJI Financován z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
Vyhodnocení akce ALKOHOL. Prevence v rámci akce proběhlo na území celé ČR více jak 140 besed ve školách a školských zařízeních na téma užívání.
Tým pro mládež Plzeň-město v rámci projektu „Na správnou cestu!“
Vybraná problematika činnosti Svazu měst a obcí České republiky Vybraná problematika činnosti Svazu měst a obcí České republiky Mgr. Ludmila Němcová Ing.
JUDr. Milan Fára. Výchozí podmínky Stav MKDS (počet kamer, stáří ……) Analýza kriminality ve městě Vlastní finanční možnosti na rozšiřování Možnosti splnit.
Vyhodnocení Programu prevence kriminality Výzvy kola Programu prevence kriminality –1. řádné – ukončeno v únoru 2013 –2. pro obce spolupracující.
SOKOLOV okresní město v Karlovarském kraji v České republice město má okolo obyvatel projekt bezpečné město.
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Vytváření sítí dluhového poradenství 03/2014 Magda Besedová.
Projekt Bezpečí pro seniory Krajský úřad Plzeňského kraje Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj 8. června 2011.
ANTIKONFLIKTNÍ TÝM POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY. Antikonfliktní tým Policie ČR 2 Co je antikonfliktní tým (AKT) Je to nová forma preventivního působení za.
Ředitelství služby pořádkové policie Policejního prezidia ČR 1.  nová forma preventivního působení za účelem předcházení protiprávnímu jednání,
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Metodická porada – Program prevence kriminality na rok Krajský úřad Libereckého kraje.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
Senior v bezpečí. Senior v bezpečí 2012 V rámci Městského projektu prevence kriminality na rok 2012 byly přiznány městu Litvínovu finanční prostředky.
Útvar pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie a vyšetřování Útvar pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie.
Specializovaný tým MŘ PČR Brno na problematiku DmN
Setkání s veřejností na téma bezpečnost
Preventivní projekty zaměřené na problematiku AMOK - útok aktivního střelce.
BILANČNÍ TISKOVÁ KONFERENCE ZA ROK 2014
Kriminalita v Ústeckém kraji vs. prevence
KE ZLEPŠENÍ BEZPEČNOSTI NA SILNICÍCH ZLÍNSKÉHO KRAJE?
Akční plán Strategie boje proti sociálnímu vyloučení na období
10 pilířů reformy Policie ČR
„Policejní reforma dostala zelenou!“
Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Prázdniny vyhodnocení plk. Ing. Tomáš LERCH.
Reforma policie Největší změna za posledních 50 let
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí
Vyhodnocení bezpečnostních opatření PČR na úseku požívání alkoholických nápojů nezletilými a mladistvými osobami „MLÁDEŽ - LÉTO 2010“
PRIORITY A NOVÁ STRUKTURA MINISTERSTVA VNITRA
plk. JUDr. Jaromír TKADLEČEK
„Policejní reforma dostala zelenou!“
Krajské ředitelství policie Plzeňské kraje
Policejní prezidium ČR I. náměstek policejního prezidenta plk. Mgr
Program spolupráce SN – CZ
BEZPEČNOSTNÍ RADA MĚSTA HRANIC
Transkript prezentace:

Odborná diskuze o prevenci konzumace alkoholu mladistvými v Plzni Ing.Aleš Průša

Vznik projektu „Bezpečné město“ spuštění webového portálu Bezpečné město podpis Koordinační dohody mezi Statutárním městem Plzní a Krajským ředitelstvím Policie ČR vznik Odboru bezpečnosti a prevence kriminality

Projekt „Bezpečné město“ filosofie projektu primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci = to si přeje občan společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast bezpečnosti koordinace a spolupráce osobní odpovědnost aktivní komunikace

Projekty Odboru bezpečnosti a prevence kriminality MMP dobrovolníci na přechodech kukátka a řetízky pro seniory informační brožury „ Bezpečné město“ reflexní vestičky pro děti v MŠ vánoční kampaň „Otevřená kabelka-pozvánka pro zloděje“ brožury kyberšikana alkohol a mladiství podpořené projekty MV v rámci Městského programu prevence kriminality zakoupení kontejnerů na použité injekční stříkačky zakoupení drogových testerů neziskovým organizacím a jednotlivým městským obvodům odborný seminář „Důsledně proti toxikomanii“

Společné projekty BEZP, PČR a MP Plzeň zakoupení jízdních kol na obvodní oddělení PČR zakoupení drogových testerů PČR a MP Plzeň zakoupení defibrilátorů MP Plzeň školení strážníků MP Plzeň zaměřené na asertivní chování školení dopravních policistů zaměřené na přepravní balení zboží, uložení a zajištění nákladu v dopravních prostředcích sebeobrana pro ženy a dívky letní tábor besedy pro seniory

Bezpečnostní opatření zřízení expertního týmu na problematiku extremismu zřízení komisí bezpečnosti na jednotlivých ÚMO opatření Centrum analýza pocitu bezpečí projekt Bezpečný park vznik „Územně strážní služby“ MP Plzeň rozšíření MKDS a jeho zavedení do Základních a Mateřských škol

Co projekt přinesl aktivní komunikace mezi Policií CŘ, Magistrátem města Plzně, jednotlivými úřady MO,MP Plzeň a dalšími institucemi úspěšná koordinace hlavních pilířů projektu zakoupení 11 ks notebooků pro potřeby Policie ČR v rámci projektu Bezpečné město finanční podpora společných projektů ze strany města Plzně podíl na zlepšení bezpečnostní situace na území města Plzně přiblížení Policie ČR občanům města Plzně ve smyslu motta „Pomáhat a chránit“ podíl na zlepšení bezpečnostní situace na území města Plzně – snížení nápadu trestné činnosti a zvýšení objasněnosti

Poděkování představitelům Statutárního města Plzně – za podporu projektu partnerům projektu Bezpečné město za profesionální spolupráci neziskovým organizacím působících v oblasti prevence kriminality a protidrogové prevence všem přítomným za pozornost