Nabídková prezentace Úklidové práce. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění
Advertisements

Naše firma se Vám prezentuje
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
„Starost s úklidem nechte na nás…“
7krát efektivnější čištění
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Materiál – Ocel a povrchové úpravy
Příprava pracoviště Úklid
2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování.
Prezentace firmy Srpen 2006
Technická dokumentace
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Iva Šrámková zpracováno:1.
P r á v n í n o r m y Vyhláška č. 49/1993 Sb. o technických a věcných požadavcích na vybavení zdravotnických zařízení  Zákon č. 258/2000 Sb. ve znění.
Nabídková prezentace FACELIFT. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
Základní vzdělání - 2. stupeň
ÚČEL AUTOMATIZACE (c) Tralvex Yeap. All Rights Reserved.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.17 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha K OMORA S OCIÁLNÍCH P ODNIKŮ Kulatý stůlBrno
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
VY_52_INOVACE_ZB03_0764TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: MIROSLAV MAJCHER Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_VOLBA.
Outsourcing a Facility Management
Bariérová ošetřovatelská péče
Podpůrné materiály Co je k dispozici / připravujeme
PŘEDSTAVENÍ ZÁCHYTNÉHO VAKU K PORODU Gyn. por. klinika VFN a 1. LF UK Zora Síbková.
Vztahy mezi útvary charakter průběhu hlavní podnikatelské činnosti
NBU2 LS2015 / BYDLENÍ Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY BYTOVÝ DŮM
8. Marketing.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_VÝSTAVBA.
Obchod, prodejna, vnější a vnitřní uspořádaní
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Z Á K O N, kterým se upravují některé otázky související s poskytováním plnění spojených s užíváním bytů nebytových prostor v domě s byty, (sněmovní tisk.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
MĚSTO ROŽNOV POD RADHOŠTĚM NÁVRH ZMĚNY FINANCOVÁNÍ PROVOZU ŠKOL (PO)  důvody  cíle  záměry  způsoby provedení.
Servisní a opravárenská činnost Opravy a servis převodovek Opravy ostatních strojních zařízení Montáže a demontáže ložisek Obchodní činnost Dodávky převodovek.
Cíle programu – profesní a osobní rozvoj Zvýšit kvalitu kvalifikací a dovedností. Zlepšení jazykových kompetencí. Seznámení se zahraničními metodami práce.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV40 Název školy.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
LECTURA VALUATION Page 1 LECTURA Systém oceňování mobilní stavební a zemědělské techniky.
Marketingové nástroje Ing. Radka Johnová, Ph.D.
NET spol. s r.o., Huštěnovice 370, Babice, CZECH REPUBLIC.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Umístění Věznice Nové Sedlo V současné době realizuje Vězeňská služba ČR ve Věznici Nové Sedlo projekt, který je financován z EHP a Norských fondů 2009.
Organizace výroby Organizace a řízení výroby. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Technika obsluhy – Vinárny
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Vedení záznamu o zařízení oš. jednotky
Účel a přehled přestaveb budov
3. kolo Programu rozvoje venkova 2014 – 2020
VY_32_INOVACE_Sikorova_
Bydlení a DPH.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Úklidové čistící prostředky I.
Gastronomická zařízení – prostředky pro úklid a sanitaci
Prostředí čekárny a ordinace Vyhláška č. 92/2012 Sb.
Trasování a sestavení programu zájezdu
Hygienické předpisy v gastronomii
Autorizovaný servis pro:
Legislativní otázky (část 2) Mgr. Hana Nenutilová Ing. Jan Slavík, Ph
Podnikatelské koncepce
Hygienické zásady v prodejnách, osobní hygiena
Čistící úklidové prostředky II
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
Transkript prezentace:

Nabídková prezentace Úklidové práce

Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko

Rozsah servisní činnosti Předmětem komplexního servisu je údržba světelných zdrojů a elektroinstalace, čištění filtrů VZT, obchodního zařízení, reklamy, sanitárního zařízení, SDK povrchů, malířské a natěračské práce, tapetování. Záruční a pozáruční servis svítidel, zařízení úpravy TUV, sanity. Výchozí a periodické revize Úklidové práce, servis a údržba podlahových krytin.

Úklidové práce Generální úklid prodejny strojové čištění podlahy umytí výloh/y čištění stojanů a skříní na prezentaci zboží speciální požadavky dle přání Úklidy po rekonstrukcích vyklizení prostor(odvoz odpadu) zajištění uskladnění zboží v průběhu rekonstrukce generální úklid prodejny Mytí výloh

Úklidové práce Strojové čištění podlahových krytin stroj SHARK 431E čistící prostředky dle stupně znečištění – GRUND – DIRT-EX – SANITAR finální ošetření

Úklidové práce Ošetření podlah nanotechnologií ochrana ošetřeného povrchu před znovu znečištěním - špinavá voda se nemůže zakotvit do struktury materiálu produkt HYBRIDTEC či HYBRIDTEC-KUNSTSTOFF následné ošetřování produktem ELEKTROLYTREINIGER

Ceny na vyžádání Ceny na vyžádání z důvodu nutných specifikací rozsah prací velikost prodejny možnosti prací(noční/denní práce) apod.

Děkujeme za pozornost a pro více informací navštivte naše internetové stránky či napište na