HROŠIÁDA Každoročně ji pořádá na podzim a na jaře ZŠ Hrochův Týnec.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Advertisements

ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
ZŠ Ořechov Pohádková škola Charakteristika školy  Pojem malotřídní škola: žáci se učí ve dvou třídách po dvou ročnících v jedné třídě  Od
ZŠ Anežky České 702/17 Ústí nad Labem
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Miss kompost ZŠ Pardubice – Studánka Pod Zahradami 317 Pardubice
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
PROJEKT „ Bezbariérová Chrudim “. Na začátku – Projekt I. Během května a června 2008 naši studenti pracovali na projektu „Co můžeme změnit kolem nás“
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
NAŠE ŠKOLA A TŘÍDA SOU JINDŘICHŮV HRADEC Naše škola se nachází v Jindřichově Hradci v ulici Miřiovského…….
Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.
Letní olympiáda Vypracováno pomocí fotografií z internetových stránek Kristýna Pěnkavová.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Média a propagace Jaké vybírat fotky. Jaká by fotka měla být barevná, dnešní a aktuální s dobrým rozlišením (tj. aby byla bez vad při počítačovém zpracování)
FIRE DANCE 2013.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
Prezentace školy. (Lucie Antošová). Historie školy Na dnešním Václavském náměstí (dříve nazývaném Otakarovo) byl postaven na poč. 15. st. gotický kostel.
Naše ZŠ Ludgeřovice slaví 50. narozeniny :D
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
7. Poslední disciplína – původně jsme měli stavět sněhuláka, ale sněhové podmínky nám to nedovolily, a tak nám paní učitelky vymyslely náhradní disciplínu.
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Celoškolní projekt: Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534.
Prezentaci vytvořili žáci 5. ročníku ZŠ Ostrava-Proskovice Říjen 2013.
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
OVOV Odznak všestrannosti olympijských vítězů
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
1 Fakultní ZŠ Olomouc, Tererovo nám. 1 VÝHODY PRO ŽÁKY SPORTOVNÍCH TŘÍD.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
ATLETIKA 4 - BĚHY.
Olympijské hry.
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
BUDOUCÍ DEVÍTKA. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků.
Hallowenský den Valašské Meziříčí Plakát.
OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ ZŠ ZBRASLAVICE.
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
Praha 4, Tajovského1309 IČ:
SPORTOVNÍ DEN v rámci oslav 660. let obce Lešná V pátek 12. června 2015 se uskutečnil na víceúčelovém sportovním hřišti tradiční „Sportovní den“, kterého.
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
ŠKOLNÍ OLYMPIÁDA Základní škola Pardubičky
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
ANOTACE: Materiál je určen pro žáky 4. ročníku praktické školy jako prezentace.
LIGA ZÁKLADNÍCH ŠKOL V ORIENTAČNÍM BĚHU XXXXVI. ročník.
FIRE DANCE 2017.
ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Základní a mateřská škola Blížejov Závěrečná práce 9.ročník
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
Krajské kolo OVOV ve Stráži pod Ralskem z pohledu Marka Zemenčíka
SPORTOVNÍ DĚTSKÝ DEN & „HOVORČOVICKÁ MÍLE“
Třídní schůzky T4
IV. IVAŇSKÝ SEDMIBOJ ve zdravém těle zdravý duch
ZŠ Staré Město.
DĚTSKÝ DEN června 2017 jsme Den dětí oslavili sportovním dopolednem na naší školní zahradě. Děti soutěžily v různých sportovních disciplínách.
Početní operace v oboru přirozených čísel
Projekt ZDRAVĚ S TESCO - návštěva ředitele TESCO,
Mnichovice Tour 2018 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
STUDENT CUP SŽDC Sportovně-vzdělávací projekt.
FIRE DANCE 2018.
FIRE DANCE 2019.
Nedvědová, Kotlárová, Bannertová
Mnichovice Tour 2019 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
Transkript prezentace:

HROŠIÁDA Každoročně ji pořádá na podzim a na jaře ZŠ Hrochův Týnec. Tento rok proběhla podzimní Hrošiáda 4. října 2011 Symbol ZŠ Hrochův Týnec – Hroch 

-> ZŠ SMETANOVA SKUTEČ -> ZŠ KOMENSKÉHO SKUTEČ Hrošiády se zúčastnily tento rok tyto školy: -> ZŠ DAŠICE -> ZŠ SMETANOVA SKUTEČ -> ZŠ KOMENSKÉHO SKUTEČ -> ZŠ CHROUSTOVICE -> ZŠ DOLNÍ ROVEŇ -> ZŠ CHRAST -> ZŠ LUŽE -> ZŠ PROSEČ -> ZŠ HROCHŮV TÝNEC

Nástup:   Soutěžící     Diváci  

Žáci závodili v těchto disciplínách Kategorie mladší: -> hod kriketovým míčkem -> skok daleký z místa -> běh na 50m Kategorie starší: -> dívky: hod kriketovým míčkem chlapci: hod granátem -> skok daleký s rozběhem -> běh na 60m

Hod mladší:

Hod starší:

Skok daleký z místa: Bohužel se nám podařilo udělat jen jednu fotku. 

Skok daleký s rozběhem:

Běh na 50m:

Běh na 60m:

… když už měli naši závodníci odběháno…

Závěrečný nástup: … bohužel, když už odcházíme… 

… a dostali jsme i diplomy…   Starší kategorie   Mladší kategorie 

 Pomocníci z řad žáků 

Zabavit žáky, kteří právě nesportovali měla za úkol překážková „opičí“ dráha

Naši „reportéři“ Z. Vávrová a L. Sobotka (8 Naši „reportéři“ Z. Vávrová a L. Sobotka (8. třída) měli za úkol pobavit malé i velké sportovce svými všetečnými dotazy  …

… ale i přes naši velkou snahu se někteří sportovci občas nudili… 

Poděkování za pečlivou přípravu Hrošiády patří těmto pedagogům -> Paní ředitelce Mgr. Jiřině Macháčkové (běh a hod mladší) -> Panu učiteli T. Baťovi (běh a hod mladší) -> J. Žemličkové (skok s rozeběhem) -> Mgr. R. Puchýřové (skok z místa) -> V. Šmídovi (hod starší) -> J. Pecinové (zpracování výsledků) -> Za výpomoc bývalým pedagogům V. Němcové a M. Kolářové (výsledky) + za fotografie děkujeme Ondrovi Kudrnovi (8. třída)

A zde jsou naši pedagogové zachyceni v akci…  Paní učitelka Žemličková  Paní ředitelka  A zde jsou naši pedagogové zachyceni v akci… 

Pan učitel Tomáš Baťa  Náš oblíbený vychovatel Vlastík 

Naše „Výsledkové TRIO“ 

Občerstvení měl na starosti náš školní „Bufík“ a pan školník s buřtíkama 

Děkuji za pozornost, tuto prezentaci pro Vás připravila Zdislava Víšková (9. třída)