Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

EU PENÍZE ŠKOLÁM Učíme se pro život 2010 – 2013 reg. č. CZ 1.07/1.4.00/
Informační gramotnost na středních školách
Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
P ILOTNÍ OVĚŘENÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU V RÁMCI PROJEKTU Průvodce CR – Specialista pro Jihomoravský kraj CZ.1.07/3.2.04/ Tento projekt je spolufinancován.
ŠKOLENÍ TECHNIKŮ A MONTÁŽNÍKŮ PRO ROK 2007
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Střední odborné učiliště gastronomie, u Krbu 521, Praha 10
Prezentace k projektu REPRO CV
Počítačové kurzy v rámci projektu TyfloEmployAbility Mgr. Radek Pavlíček, TyfloCentrum Brno, o. p. s.
Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Střední průmyslová škola, Karviná
Kvalitní péče o seniory Vítejte na mezinárodní konferenci v Praze, 9.března 2007.
ROZVOJOVÉ PARNTERSTVÍ HEDERA Systémová podpora pracovního uplatnění azylantů a cizinců dlouhodobě žijících v České republice Work in Czech Mgr. Hana Solařová.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Prezentace k semináři „ePraha – výzvy a příklady řešení“ ANALÝZA INFORMAČNÍCH POTŘEB (V PRAZE) Březen 2006 / Petr ŽIŽKA / STEM/MARK, a.s.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
ŠVP na gymnáziích: od mírné skepse k chuti pokračovat Zkušenosti z projektu Pilot G/GP Lucie Slejšková Výzkumný ústav pedagogický v Praze.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Marek Knězů PRAHA ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
Výuka anglického, německého jazyka a matematiky na středních školách ve třídách s integrovanými žáky se specifickými poruchami učení pomocí informačních.
Lekce 4 čas.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Únorové počítání.
Informatizace veřejných knihoven Internet a veřejné knihovny jako informační centra měst a obcí PhDr. Ivana Štrossová Okresní knihovna Havlíčkův Brod.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Podpora přijímacího řízení ŠIP KHK Prezentace modulu Podpora přijímacího řízení v rámci projektu Školský informační portál KHK INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
DĚLENÍ ČÍSLEM 7 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ
Knihovny současnosti 2011 České Budějovice
Chráněná ICT pracoviště Deep Všechny ideály nepotřebují jen křídla, ale i místo odkud by mohly vzlétnout.
Představuje pilotní projekt s názvem POLIS. ... je sociálně preventivní pilotní projekt... zkušební doba 18 měsíců... spolufinancován Evropským sociálním.
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
Afrika orientace na mapě VY_32_INOVACE_Ze z 2
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
Technické kreslení.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Kurzy informační gramotnosti Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje Mgr. Dagmar Čerňová Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje Mgr. Dagmar.
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
VESMÍR SLUNEČNÍ SOUSTAVA.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Rozvrh výuky – pátek :15 – 10:451. část SharePoint 1 – 6 11:00 – 12:302. část SharePoint 7.1 – :00 – 15:303. část SharePoint –
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Kurz počítačové gramotnosti P0 – úvodní modul
Obor hodnot funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Yvonna Vančurová. Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Škola.
Transkript prezentace:

Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Partneři projektu: Úřad práce v Kroměříži Centrum pro zdravotně postižené (pracoviště Kroměříž) Město Kroměříž

Vzdělávací modul obnáší: Počítačová gramotnost - 80 hodin (první akreditovaný kurz) Informační gramotnost - 40 hodin (druhý akreditovaný kurz) Osobnostní rozvoj, komunikace - 20 hodin Ekologická a environmentální výchova hodin

Harmonogram: I II III IV

Cílové skupiny projektu: Dlouhodobě nezaměstnaní Nezaměstnaní nad 45 let věku Zdravotně znevýhodnění

Způsob organizace výuky v CCU Pondělí1.skupina2.skupina Úterý3.skupina Středa2.skupina1.skupina Čtvrtek 3.skupina Pátek 2.skupina

ROZVRH HODIN dopolední blok 1.vyuč.h přest přest vyuč.h v. přest vyuč.h přest vyuč.h min výuky 10 min pauza 30 min pauza

ROZVRH HODIN odpolední blok 1.vyuč.h přest přest vyuč.h v. přest vyuč.h přest vyuč.h min výuky 10 min pauza 30 min pauza

Vzdělávací modul obnáší: I. Počítačová gramotnost - 80 hodin II. Informační gramotnost - 40 hodin III.Osobnostní rozvoj, komunikace hodin - 20 hodin IV. Ekologická a environmentální výchova - 6 hodin výchova - 6 hodin

I. Akreditovaný kurz počítačové gramotnosti Základy práce s počítačem Práce s textem (Microsoft Word) Tabulkové výpočty (Microsoft Excel) Internet Organizace práce (Microsoft Outlook)

II. Akreditovaný kurz informační gramotnosti Přínos práce na počítači (schopnost používat PC jako pracovní nástroj) Schopnost používat počítač zapojený do počítačové sítě Orientace v informačních pramenech (vyhledávání v databázích) Praktické využití k pořizování výpisků

III. Osobnostní rozvoj, komunikace Rozvoj osobnosti Osobní komunikace Písemná komunikace Komunikace u přijímacího pohovoru Týmová práce

IV. Ekologická a environmentální výchova Politika států EU ve vztahu k životnímu prostředí Jedinec verzus životní prostředí Trvale udržitelný rozvoj společnosti

Z našeho CCU

Kde nás najdete?

Děkuji Vám za pozornost